Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lauda

    félisten

    válasz milbo #5345 üzenetére

    Minden ok, csak nem értem miért HT off?

    HSM: Miért kellene emelni a qpi szorzót neki? Elvileg nem függ össze az uncore-al, mint ahogy azt régen beszéltük. :F :D

    Tody56: Azt nemtom hogy csináltad, de nem nagyon akar menni senkinek 1600 felett, jelzem nekem se. Milyen feszek és beállítások mellett sikerült tuningolni őket? Nekem 1.64 volton van, ha egyetlen mhz-et emelek rajt már visszabax a biosba. :DDD És valószínű a memókkal van a "gond", mert sokkal magasabb uncore mellett is ment stabilan a cucc, tehát az biztos nem korlátozza.

    bignory: Atyavilág, te aztán gyártod a sületlenségeket. :U A lapod megy duálban is valszeg, csak nem érsz el vele olyan sebességeket, mint tripleben. Próbálgasd egyenként belepakolni a memókat, hogy honnan nem látja a következőt. 64 bites winfos legyen fent. Memófesz legyen a gyártó által megadott, bár két különböző memónál ez elég fasza tud lenni.
    8 magos proci, hát elég jó példányt fogtál ki, a miénk sajna csak 4 magos. A biosban tilthattál le valamit, állítsd vissza alapra az egészet és ne nyúlj olyanhoz, amiről nem tudod, hogy micsoda, mert ez lesz az eredménye.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák