Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • belovary

    senior tag

    Nézzétek! Halvány lila gőzöm sincs, hogy hol van benne a szennyeződés, és bár most már jobban átlátom a sok utánajárás miatt, de az elején teljesen vakon voltam. Így inkább felkerestem fotósokat, szaküzletet, és mindenhol azt mondták, vigyem vissza. Fújták pumpával, meg nézték az obit, meg minden, de azt mondták a fotósok, hogy új gép, nem nyúlnak bele a vázba. Vigyem vissza. A kinti üzletben, belenyúltak volna, csak 70€-tól indult volna hogy ránéznek. Most nézegetik pár órát, aztán elkérnek 300€-t. Itt nem szaroznak... :)

    Nem tudom mi lesz, mert tojnak visszaírni, hívni...
    Ha otthon lennék,már személyesen biztos hogy csúnyán odavertem volna az asztalra. De lehet még az is, hogy hazautazom, ha sokáig szórakoznak.
    De legalább megmondanák hogy mi a fene van a géppel, nem pedig csak össze-vissza tisztogatják, és ugyanúgy visszaküldik.

    Ha nem változik, lehet kell keresnem egy igazán hozzáértő szakit, valaki itt írt is egy emberkét, aztán elviszem neki, kerül amibe kerül. (remélem nem sokba) :D
    Ez vicc egy új gépnél. Amúgy értem én a 3 napos dolgot is, de ez akkor sem elfogadható így...

    Én is üzletet csinálok, igaz teljesen más termékekkel, illetve inkább szolgáltatás, nálunk akármi baja van a vevőnek, megpróbálunk segíteni neki. Ha 1 hét múlva jön vissza, ha 1 év múlva, és itt semmi sem garanciás.
    Kultúra. Ennyi...

Új hozzászólás Aktív témák