- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Már vagy 2 hete megy talán, volt több topic is azon a subredditen, de még Steamen is voltak róla beszélgetések. Ráadásul a reddites topic moderátorai megkérdezték a giveawayekről a HB supportot is, nem tudom mi volt a pontos válasz, de azóta nincs giveaway.
FunPro: Ha azzal, hogy továbbadsz egy kulcsot, potenciális vásárlót bukik a Humble, akkor miért van gift opció? Ha havernak/családtagnak/munkatársnak adod így a bundle-öd felét, akkor nem bukik vele a Humble akár 4-5 potenciális vásárlót is?
Mert kb. ugyanannyira vennének teljes bundle-t a splitelők, cserélgetők, mint ezek a haverok/családtagok/munkatársak. Értem egyébként, amit mondasz, de szerintem ez az egész olyan, hogy elég nehéz egzakt választ adni arra, hogy mi a helyes és mi nem a cég, illetve a vásárlók részéről. Van egy köztes, szürke rész. Az, hogy valaki több accal, több csomagot vesz, és kifejezetten profitért értékesít, gáz. De ez, hogy valaki néha továbbadja/cseréli a dupláit, vagy ami végképp nem kell... Szerintem ha csak ennyi lenne, a HB sem foglalkozna a kérdéssel, csak sajnos pont az üzletelők miatt esélyes, hogy néha lesznek "áldozatok".
-
Crus
őstag
Itt szerintem simán azért kapott bant az ürge, mert volt secondary humbla accja. A Humble is világosan láthatja, hogy u.a. az IP-ről, sőt u.a. a gépről történt a vásárlás... ne adja ég még u.a. a paypal, vagy bankkártyával is lett kiegyenlítve.
Tök egyszerű lenne pedig a megoldás: Nincs kulcs. Össze van kötve a Steam accal a Humble acc és csak oda lehet redeemelni. Ami megvan már, azt buktad. Szerintem előbb-utóbb ennek a mizériának ez lesz a következménye.
-
Beniii06
addikt
Nem tudom, de ez a bundle háború már szerintem is sok. Egyszerű a dolog: akinek kell egyezkedik/cserél, ha meg valaki szerint ez lehúzás akkor vegye meg a teljes pakkot.
Azt hittem már erre a sok hsz-re az oldalsávban, hogy valami AAAA+ game-k(AC, Far Cry, SoT stb) kerültek bele 1€ bundle-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Fujifilm X
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Furcsa névvel dönt rekordokat a Snapdragon 8 Elite Gen 5
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xbox Series X|S
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Apple MacBook
- Windows 11
- Elhagyja Kínát a Vivo OriginOS rendszere
- További aktív témák...
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Égkék - HUN - mc7a4mg/a 3 év gar
- P16v Gen2 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest