- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMI911
Topikgazda
Van Firefox 115, nektek hogy tetszik, találkoztatok valami hibával? Ki használja régebbi operációs rendszerrel?
vErSenyRe kelt az új Firefox: és újra az élen a böngészők között
-
Krystal_s
addikt
válasz KAMI911 #67651 üzenetére
Nem igazán látszik semmi használható. Régebben Lezsó is kért róla képet.... amire ezt írta:
"Ez úgy néz ki mintha üres választ kapna vagy nem kapna választ. De hibaüzenet meg nincs. "
Ma még nem futottam bele. Azért nincs újabb kép. A Konzolról pár hsz-el korábban tettem ki képet.
Ez xxxxxx akta. -
Krystal_s
addikt
válasz Krystal_s #67653 üzenetére
Most elcsíptem egy ilyet. De már az oldal betöltése közben nyomtam rá a Hálózaton a frissítésre.
Nem tudom mi az a blokkolva, mert nincs az oldalra beállítva nálam semmi blokkolás, reklámra, sütire sincs.....
ui: Nem tudom van-e köze, mert ügye nem állandó a bug, de hiába van tiltva az Ublock a lapcsaládon, de külön a https://cdn.rios.hu-on nem volt. Most kikapcsoltam hátha.... De ez így elég fura lenne, hogy csak néha tiltja.
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
-
DS39
nagyúr
válasz KAMI911 #67652 üzenetére
Az androidos verziót sikeresen elcseszték...
A betűméret állítása kusza lett. Nem egységesen nagyítja az oldalon a dolgokat.
Kár, hogy az Android nem enged régebbi verziót rátelepíteni...
Meg fogok nézni egy 116 betat, ha az is ilyen rászánom magam egy új telepítésre (114.2.0 még jó volt), és azon is maradok. -
Cs1csó
félisten
válasz KAMI911 #67652 üzenetére
Szia, friss Windows 10-en használom elégedetten.
Nem teljesen értem hogy lehet a "élen" a kb. 5%-os piaci részesedésével bár nem is ez a gond inkább az hogy a weboldalak készítői is szinte csak a Chrome alapú böngészőkre optimalizálják az oldalaikat. (lusta g.cik, persze jogosan, hisz az emberek 95%-a Chromium alapú böngészőt használ, minek törjék magukat majd az FF fejlesztői kapkodják magukat)
-
totron
addikt
Hogyhogy nem enged régebbit? Engem az zavar, hogy google képtalálati oldalon sem lehet nagyítani, más böngészőkben lehet. Cserébe fürge sebességkorlátos nettel is, ami jó és ez sem volt mindig így finoman szólva. Nálatok mennyi akksit zabál? 109.1.1. Az alulra tehető eszköztár életmentő.
-
DS39
nagyúr
válasz totron #67659 üzenetére
meglévő telepítést nem engedi sem az Android 12, sem a 13-as, ha APK-ból telepíteném. tiszta telepítéssel persze lehetne, de akkor mindent állíthatnék újra.
azóta megtaláltam az ideális egyensúlyt a betűméret beállításoknál, aminél még egységesen nagyít + stylus-szal css módosítás, ahol kell.
rejtély miért kell ilyen alap funkciókhoz hozzányúlniuk... Chrome-on ezer éve 115%-os betűméretet használok, azzal nincs gond. (csak persze fapados maga böngésző)Arra van kiegészítő, amivel olyan lesz a google kereső, mint chrome esetén.
[link]üzemidővel nem szokott gondom lenni, nem fogyaszt többet mint a Chrome. (de ez szerintem nagyon eszköz függő, milyen proci, milyen kijelző, stb.)
[ Szerkesztve ]
-
classic B
senior tag
115.0.1-re frissítés óta baromi lassan indul. Ma frissült 115.0.2-re, de még mindig lassú. Kiegészítő nincs telepítve. Nálatok is ilyen?
-
szudar90
csendes tag
Üdv! Kéne egy kis segítség. Facebookon nem játsza le a videókat (Sorry, we're having trouble playing this video). Youtube megy rendesen. Más böngészőn minden rendben van... mit nem telepítettem hozzá ? Codeck pakkot raktam már, de semmi... Eddig sose volt vele problémám!
Soha ne add fel !
-
ledgeri
nagyúr
Hallott valaki részleteket arról a v115 funkcióról, hogy a böngésző bizonyos oldalakon ki tud kapcsolni addonokat? Ha igaz, és nem igazán tiszta, hogy mi és hol és hogyan... akkor a Pá-ból a P meglett...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Krystal_s
addikt
válasz ledgeri #67665 üzenetére
Erre gondolsz? szerintem igen...
Firefox 115 can silently remotely disable my extension on any site"Addendum July 7 2023
Mozilla has now posted a support article about the new quarantined domains feature. Here's an excerpt:
Firefox version 115 introduced Quarantined Domains to protect our users' privacy and security when we discover significant security issues presented by malicious actors. This feature allows us to prevent attacks by malicious actors targeting specific domains when we have reason to believe there may be malicious add-ons we have not yet discovered. Users can also control this behavior for each add-on in the Add-on Manager (about:addons) starting with Firefox version 116. We will be further improving the UI for users in future releases."
New Mozilla Feature Blocks Risky Add-Ons on Specific Websites to Safeguard User Security
[ Szerkesztve ]
-
Krystal_s
addikt
válasz Krystal_s #67666 üzenetére
Kérdés majd vajon mit tart rizikósnak, mert ami káros, annak már alapból nem is szabadna fent lenni a hivatalosan letölthető addonok között. De, ha csak szerinte lehet, hátha, mégis alapon lesz és nem lehet felülbírálni, akkor nem lesz jövője az FF-nek.
Chrome és Play áruházban ez szükségesebb lenne, mert ott a hivatalosan jóváhagyott, engedélyezettek között is elég gyakori a rosszindulatú, adatlopó.....[ Szerkesztve ]
-
totron
addikt
-
brd
nagyúr
válasz totron #67668 üzenetére
Ha ezt nem lehet kikapcsolni/megkerülni, akkor ez egy káros funkció. Mert így pont azoknak teszi lehetetlenné a tudatos használatot, akik képesek lennének erre figyelmet fordítani. Aki pedig 'lye, az úgyis megtalálja a módját, hogy ártson magának, nem ez fogja visszatartani. Ez megint ilyen Kádár János bácsis, majd mi tudjuk, mi a jó neked (a háttérben pedig valószínűleg az van, hogy ez kinyit olyan ajtókat, amelyek mögött egyes, tőkeerős cégek elvárásai vannak, hogy ne lehessen pl. AdBlock-ot használni legalább az idegesítő reklámjaik kiszűrésére, de ezt csak félve mondom, nem mindenki képes feldolgozni a világ működését).
The only real valuable thing is intuition.
-
ledgeri
nagyúr
válasz Krystal_s #67666 üzenetére
Igen, linkért köszönet...
Az említett részben nekem ezek voltak
autoatendimento.bb.com.br,ibpf.sicredi.com.br,ibpj.sicredi.com.br,internetbanking.caixa.gov.br,www.ib12.bradesco.com.br,www2.bancobrasil.com.brpicit meh...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Jack Oneill
veterán
Másnak sincs magyar felirat a magyar feliratos youtube vidókban? Edge és Chrome megjelenítia feliratot, de Firefox nem.
-
Cs1csó
félisten
válasz Jack Oneill #67672 üzenetére
Szia nekem van, legfrissebb stabil Firefox. Jellemzően a kiegészítők zavarnak be és esetleg valamilyen beragadt süti. Főleg egy reklámblokkoló zavarhat be a legjobb a tiszta lap: töröld a reklámblokkolót restart a böngésző majd telepítsd újra. Ez sokszor kiüti a hibát és rendbe is fog jönni.
-
svgyula
addikt
válasz Jack Oneill #67672 üzenetére
Szia! Nálam is működik, igaz két lépésben. Ne kell kapcsolni a feliratokat utána a "fogaskerék" ikonnál az automatikus fordításnál a magyart kell választani, persze ha van egyáltalán felirati lehetőség! Nincs minden vieóhoz ahogy néztem.
Ja és nálam van minden Enhancer for YouTube™, és mindenféle blokkoló és mégis van felirat......Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
Kékes525
félisten
Ismertek olyan addont amellyel teljes egészében le lehet tölteni a beszélgetéseket az openai chatGPT-jével? Egyesével (beszélgetésenként) letudom tölteni egy addonnal, de az nagyon hosszú ideig tartana, mert nagyon sok beszélgetésről van szó.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
svgyula
addikt
válasz totron #67678 üzenetére
Nekem alul megjelenik egy ikon ha van szöveg. ilyenkor a fogaskerékre kattintva ki lehet választani az automatikus fordítás opció alatt a magyar nyelvet. Ez sajna nem automatikusan megmaradó "opció" nyilván mert nem mindegyik videó rendelkezik szöveggel, valamit nálam az előzmények minden lekapcsoláskor törlődnek a sütikkel együtt! Plusz be van kapcsolva a nyomkövetés tiltása is.
[ Szerkesztve ]
Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301
-
fcc
aktív tag
Véletlenül töröltem a letöltési panelt, hogy tudnám visszaállítani? FF115.0.2
-
Itachi82
aktív tag
Csá all!
Tudtok nekem valami megoldást erre: A böngésző hibát észlelt a videó dekódolása közben. (Hiba #3000) Twitch-ezt írja.
Amit találtam a neten az próbáltam.
Cookies törlése, hardveres gyorsítás letiltása, ilyet nem találtam harmadik féltől származó cookie-k engedélyezése.
Firefox-ban szeretném használni, az EDGE-ben műkődik. -
bolic
őstag
esr-es lettem.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
makoss
veterán
Üdv!
Nem tudja valaki, hogy a Group Speed Dial kiegészítő a jelszavakat hogyan importálja-exportálja egyik firefoxból a másikba? [link]
Linkeket kezeli de a jelszavakat nemKülföldről nem rendelek semmit, csak itthoni boltból! Vagy újat, vagy semmit! "A kötözködés a bunkóság melegágya!"
-
MODERÁTOR
-
Ice&Lime
veterán
Sziasztok!
Van egy régebbi laptop és van egy program, ami nem indul, azt írja hogy nem támogatott eszköz, a laptop nem támogatja a webgl2-t. Próbáltam firefoxban és chrome-ban is bekapcsolni a hardware acceleration-t, de enabled-en van alapból, firefoxban is a webgl2 érték true. Tényleg a laptop hardware nem támogatja ezt a funkciót és ha igen micsoda, az integrált vga, dedikált kell hozzá vagy csak jobb cpu? Szóval emiatt kell egy másik gép?
Köszi a válaszokat! -
bolic
őstag
válasz Intruder2k5 #67686 üzenetére
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
ledgeri
nagyúr
...life
Egyébként az ESR nem vészes, én csak kombóban akartam használni 3-4 aktív kiadással, és a profilválasztóban 1-2* félrekattintottam, így a profil frissült fővonalasra, így már ESR-rel indítva szólt hogy baj lehet (verzió visszaváltás miatt).
Ha 0-ról építeném a rendszerem meggondolnám, hogy minden FF-om esr legyen...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
farkas-j
őstag
Segítséget kérnék, mert megint szívat a Firefox (a legfrissebb verzió). Meghallgatnám ezen az oldalon a Teller Edés prodcastot, de nem játsza le a Róka. Ha innen megnyitom Spotify-on, ott meg azt írja, hogy most nem tudja lejátszani. Minden védelmi kiegészítót kilőttem már (uBlock Origin, Privacy Badger, Facebook Container) de még sem megy. Mit nézzek és állítsak rajta, hogy működjön? Egyébként Edge alatt kifogástalan.
Segédletek LG TV-khez: http://goo.gl/Brr7V4
-
ledgeri
nagyúr
válasz farkas-j #67691 üzenetére
Ublock origin hard mode-dal nézve eléggé borzalom az oldal:
4 google követő, 1 facebook..., magyar kötelező gemius... bontogatva meg valami kutyám.hu elemet is betöltene... segítenék, de nem vagyok képes...// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
akaido
addikt
válasz makoss #67684 üzenetére
Szerintem sehogy. Azokat a gyorshívókat lehet exportálni-importálni amiket beállítottál.
A jelszavak az % APPDATA% \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \ mappa a logins.json és a key4.db fájlokban tárolódnak..
Vagy használj pl PasswordFox-ot.Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
dzsampi
tag
Sziasztok!
Azt vettem észre, hogy a Google keresőbe ha beírok valamit és nyomok egy entert, akkor néhány másodpercre lefagy a böngésző (max 10 másodperc).
Ti találkoztatok már ezzel a problémával? Tudtok rá valami megoldást?Köszönöm szépen!
-
ledgeri
nagyúr
válasz Cs1csó #67698 üzenetére
Kövesd feljebb a válaszokat, és meglátod.
#67697 farkas-j Senki sem mondta, hogy ezzel kell élned, és ez sem jeleni azt, hogy váltanod kell (kiegészíteni szabad). Nekem is van brave erre, vivaldi arra, és ha valami vanilla chromiumost akarok nézni, akkor ott az ungoogled chromium.
Van egy oldal ami még brave-en is csak úgy enged be az accountomba, hogy 3-4* kell belépnem email, jelszó, 2fa-val, mert az oldal gagyi.// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Krystal_s
addikt
Költői kérdés, hátha valaki....
Szerintetek miért Firefox az egyetlen (és forkjai), amiben be lehet állítani, hogy a Gyorsítótárazás (Cache) a lemezre, vagy a RAM-ba, vagy mindkettőre kerüljön? Miért olyan nagy dolog ez chromiumoknál? Annyira alap és fontos funkció lenne. Több 1000 panasz van rá évek óta és nem hogy még beletennék ezt a beállítást, még jobban korlátoznak mindent.
Szinte már csak ez a fő ok, ami hozzáláncol a Firefoxhoz Win alatt.Sokszor elegem van és váltanék, főleg mióta beletették 108.0 óta a GPU Sandboxot, amit nem lehet kikapcsolni. Persze semmire sem való, de legalább összeveszik minden más erre értelmesebb programmal. security.sandbox.gpu.level 0, csak látszat, de nem ér semmit. Alapból is szinte már minden weboldal chromiumra van optimalizálva.
Elegem van, hogy bármilyen böngészőt használok állandóan kompromisszumokat kell kötnöm, mert kb 2-ből lehetne összegyúrni 1-et, ami megfelelne.
Nem akarok egyszerre többet futtatni....
Egy okosabb Vivaldi lenne az igazi számomra.
Ezt csak úgy kiírtam magamból, hátha más is van így.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest