- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Newyorker
addikt
válasz WonderCSabo #23551 üzenetére
applikation data\mozilla\firefox
ezen belül 2 file van
mozilla firefox
profilesprofilesen belül egy mappa
hzc7ap0y.default★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
nah, úgy néz ki megvan, csak a rejtett, nem rejtett filék, stb stb, bezavart
★ 🎮 ★ PS4 PSN ID.: HUN_Zoocsemege ---> ONLINE BFV
-
Newyorker
addikt
még1 kérdés, h ugyanígy át kéne menteni a mentett felhasznalóneveket és jelszavakat hozzá
erre van megoldás?
-
Newyorker
addikt
válasz WonderCSabo #23555 üzenetére
egész profiles mappát?
[ Szerkesztve ]
-
Newyorker
addikt
válasz WonderCSabo #23557 üzenetére
7o3silgt.default mappa
sajna, ha azt az egészet kicserélem, akkor nem indul a firefox más ötlet?
-
3.Aragorn
addikt
válasz WonderCSabo #23541 üzenetére
Ó, hát ide jutottunk...
-
Czmorek
aktív tag
Helló!
Firefox 7.0.1-et használok.
Azt szeretném, hogy a címsort, ha legördítem ne csak 12 cím legyen, hanem több is.
Sőt nekem a régi klasszikus címsor jön be a legjobban, ahol csak a cím látszik, és rengeteget eltárol, és lehet görgetni ezen a fülön belül. -
HarryPotter
őstag
sziasztok! telepítettem a nosquint appot, amivel nagyítani/kicsinyíteni lehet a szöveget. Feltett - többek között - a toolbarra egy plusz és egy mínusz gombot, amelyekkel értelemszerűen nagyítani, kicsinyíteni lehetett manuálisan a szöveget. Nem tetszett az app működése, levettem, újraindítottam az ff-ot, de a plusz/mínusz gombok ott maradtak a toolbaron, és nem tudom, hogy lehet leszedni. Tehát a kérdéseim:
- ez a két gomb a nosquint maradéka, vagy az ff része?
- hogy lehet ezeket eltüntetni? (tudok velük élni, de mivel nem akarom használni, nem látom értelmét, hogy a toolbaron foglalja az "értékes" helyet.)[ Szerkesztve ]
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
netpeti98
addikt
válasz HarryPotter #23564 üzenetére
Igen a Firefox része az a két gomb.
Eltüntetni úgy tudod hogy az eszköztár egy üres részén nyomsz egy jobb klikket, rákattintasz a testreszabás menüpontra és a megjelenő ablakba belehúzod a felesleges gombot.Üdv netpeti98
[ Szerkesztve ]
-
-
GoZoL
senior tag
Üdv!
FF youtubon teljes képernyős lejátszásnál a tálca látszódik. Próbáltam adobe flash player törlését, telepítését a FF teljes törlését és nem segített. IE-nél nincs probléma, a chromnál viszont jelentkezett a hiba!
-
GoZoL
senior tag
válasz WonderCSabo #23568 üzenetére
Gondoltam hogy a hiba ott lesz de mindent megpróbáltam. Töröltem, telepítettem, upgradeltem. Windows7 32 bites oprendszert használok. Ötlet?
-
Steelmanus
addikt
Milyen verzioszamu FireFox-ot hasznalsz, es milyen verzioszamu Flash lejatszot?
A legfrissebb stabil flash a Adobe.Flash.Player-11.1.102.55 es a hozzatartozo uninstall progi a uninstall_flash_player_32bit mert most mar van kulon 64 bites unistall progi is.
How to use FlashPaper2 with Windows 7 (32-bit only)Vegre, a mai Nightly frissites utan a bongeszo kerete vekony lett, ill. vekony maradt.
-
Czmorek
aktív tag
válasz WonderCSabo #23563 üzenetére
Köszi nagyon hasznos volt!
-
Krystal_s
addikt
sziasztok, tudom kicsit off...
most vettem észre, hogy megváltozott a Google - Keresési Beállítások felülete...
Biztonságos keresésnél most egy csúszka lett ott és hiába állítom be, hogy legyen Kikapcsolva, nem jegyzi meg és visszaállítja Mérsékeltre...
sütik engedélyezve vannak. próbáltam gyorsítótár ürítést is stb. mégsem tudom kikapcsolni a szűrést
ez egy bug lehet ? a mai napig jól működött, az új felület óta nem jegyzi meg. beállítom, és mikor azonnal megnézem újra ismét Mérsékelten van. csakis a szűrés részt nem képes megjegyezni. -
Kunsztler
senior tag
válasz WonderCSabo #23568 üzenetére
Szia!
Te csak az ajnász listát használod?
Nem ütköztél még vele semmi bajjal?
Külföldi oldalokon meg belföldi?Előre is köszi a választ
Nexus 5
-
Steelmanus
addikt
válasz Krystal_s #23572 üzenetére
Sziasztok!
Nem bug csak szerintem nem voltal eleg figyelmes. Ahhoz hogy a beallitasod rogzuljon, be kell lepned a Gmail fiokodba, es ezt fel is ajanlja.
Amikor beleptel akkor ott kell rogziteni a beallitast.
Zarolas munkakozben
ZarolvaAmugy belepekor ehhez mikoze? Meg jo hogy alul jo kisbetuvel engedelyezve van a kihagyas.
(#23541) WonderCSabo Mindennel jobban utalom a felugro ablakos reklamot, foleg ha az koveti a gorgetest, most ezt miert kellett? Meg a statikus reklammal ellenek de igy mar bosszanto, szerintem epp az ellenkezo hatast valtajak ki vele, tiltani fogjak nemcsak a felugrot hanem az egeszet, mert mergesito.
[ Szerkesztve ]
-
Steelmanus
addikt
válasz WonderCSabo #23576 üzenetére
Dehogy akarlak en bantani vagy mas modon zavarni a PH!n tortent valtozasok miatt, csak ilyen az ha vakai kiadja mas cegnek a reklamok kezeleset.
En ugy erzem ha hazonbelul megoldottak volna a dolgot, visszafogottabb lettek volna. Ez szigoruan sajat velemeny. En is ugy gondoltam hogy a nehez penzugyi helyzett miatt engedelyezek minden reklamot a PN!n, ki is kapcsoltam az ADBlock-ot, de ilyenkor amikor ilyet tapasztalok bennem is felmegy a pumpa, es visszakapcsolom a blokkolast mert tulzasnak tartom.
Visszaolvastam a hozzaszolasomat, elnezest kerek a helyesirasi hibakert -
w.miki
veterán
FireFox-nak van TURBO Opciója, mint az Operának?
Mobil netes gépről van szó, és a 2GB-os határ hamar letelik egy hónap alatt.
Ezért kipróbálnánk ezt a szerver oldali tömörítést, ami állítólag az Operában is van, csakhát már eléggé hozzászoktunk az FF-hez...
Van valami tippetek, hogyan lehetne még csökkenteni az adatmennyiséget?
(Mint pl. az AdBlock... amit használunk is...)[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
tototos
őstag
Sziasztok.
Nem tudom hogy jó helyre írok-e. Ma miközben netezek riaszt a nod hogy törölt egy kártevőt. Megnézem és a az adblockplus mappában talál JS/Redirector.B vírus. Miközben netezek folyamatosan feljön az ablak és törli a pattern.ini-t. Szerintetek mi történt?
-
tototos
őstag
válasz WonderCSabo #23583 üzenetére
Igen, de kb 10 másodpercenként feldobálja hogy vírus.
-
HZoli87
veterán
válasz tototos #23582 üzenetére
Akkor valószínű fals találat.
Jelezheted a hazai terméktámogatásnál (cím: support@sicontact.hu), vagy ez alapján el is küldheted (cím: samples@eset.com -> betömörítve-rar vagy zip + jelszóval ellátva, például infected).
-
Krystal_s
addikt
válasz Steelmanus #23575 üzenetére
szia, beléptem és akkor sem jegyzi meg !
a másik fórumban is írták #62 már, hogy ez bug, mert keresésnél mégis kiírja, hogy ki van kapcsolva a szűrő.
amúgy én nem a zárolásról beszéltem, hanem a kikapcsolásról. a zároláshoz és egyéb plusz funkciókhoz szükséges csak a belépés. a keresés szűréshez csak a sütiket kell engedélyezni...
kép méret miatt sry, de már nincs meg a kicsi címe...lusta voltam újra feltölteni.[ Szerkesztve ]
-
GoZoL
senior tag
válasz Steelmanus #23570 üzenetére
A legújabb FF-t használom. Megpróbáltam a te általad linkelt progival eltávolítani majd az általad javasolt verziót telepíteni de a hiba nem szűnt meg!
-
Kunsztler
senior tag
válasz Steelmanus #23594 üzenetére
Nincs semmi baj a Google Chrome Flashével nekem soha nem volt vele bajom pedig nyúzom
Nexus 5
-
Krystal_s
addikt
válasz Steelmanus #23593 üzenetére
igen elmentettem keresésnél ki is írja, hogy a Biztonságos Keresés Kikapcsolva. ennek ellenére a beállításokban a csúszka a Mérsékelten van.
most megnéztem úgy is, hogy Szigorúra állítom a csúszkán és azt megjegyzi a beállításokban is...
úgy néz ki csak a Kikapcsolás nem tetszik neki -
Steelmanus
addikt
válasz Krystal_s #23598 üzenetére
Amikor mented akkor az alul oda van irva hogy a Sutik engedeltyezve legyenek, vagyis az egesz beallitast egy sutiben tarolja a gepeden. Ha a keresesnel a pl megadom hogy Helyem Záhony, pedig nem ott lakok akkor mindig azt fogja kiirni, mindaddig amig nem torlom a sutiket. Azt hittem hogy vilagos. Mit gondolsz majd a Google szerveren fogja tarolni?
Irtam hogy beallitottam ujrainditottam stb csak azt nem irtam hogy egy sutiben tarolodik. A tobbit allitsd be a bongeszoben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- PC játékok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest