- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csepe
aktív tag
Sziasztok!
Van olyan addon Firefoxhoz, ami figyeli a weboldalakat (pl. blogokat) és értesít, ha van új iromány az oldalon?
Nihil Novi Sub Sole /::\ https://bit.ly/2R7gwB2
-
zoltanz
nagyúr
válasz Steelmanus #23251 üzenetére
Az csak Vista-n és Win7-en van nem?
-
Matthewus
őstag
Ha nincs RSS, akkor próbáld ki az Update Scanner nevű kiegészítőt
-
janos1988
addikt
válasz WonderCSabo #23250 üzenetére
Asszem te vagy vki más régen írta ebben a fórumban, hogy mi okozhatja ezt a problémát. És valóban, egy őskövület program lehet a bűnös. AoE 1 ment fel tegnap Win 7 x64 (!)-re - minden gond nélkül és fut is . Most lekaptam, de a hiba továbbra is fennáll. ilyenkor mit lehet tenni? Honnan/hogyan tudom az eredeti fontokat újra felrakni? Arial-t nem engedi, még csökkentett módban sem.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
sirály12
őstag
Firefox legújabb bétát használok, pár napja frissült. Nem tudom használja-e valaki még ezt, de ha igen, akkor lenne egy kérdésem. Egyszerűen nem tudok simán beírni egy új lap címet, mert hiába ütök entert, nem nyitja meg. Másnál is így van ez?
Eddig jó volt, csak ebben az új verben van így, nem hiszem, hogy ennyire nem tesztelték volna, hogy ekkora baki lenne benne.Én szárnyalnék, de nem hagyják.
-
addikt
Régóta a Niagra Falls megjelenést használom még a 3as firefoxnál tettem fel. Egész eddig soha nem volt baj vele de mióta 9.0.1-re frissült azóta egy ideig megjegyzi de kb minden 5. ff indításkor visszaáll a default theme-re. Másnál is van ilyen vagy egyedi probléma lehet?
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
Steelmanus
addikt
válasz Visormail #23262 üzenetére
Sziasztok!
Kiprobaltam a Niagra Falls persona-t kb 15x inditottam a FireFox 9.0.1-et es olvasgattam a topikokat, kerestem a neten stb. Nalam jol mukodik, igaz elotte Nightly volt, es tiszta telepitessel hasznalom 9.0.1-et.
-
HarryPotter
őstag
sziasztok, egy banális kérdés: a beállításoknál alapból nem engedélyezett a finom görgetés. Most kipipáltam, de nem látom, hogy a görgetés finomabb lenne....vagy rosszul látom?
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
WonderCSabo
félisten
válasz HarryPotter #23265 üzenetére
A sima görgetésnék 3 soronként ugrik. Finom görgetésnél pixelről pixelre. Persze ha nagyon gyenge a gép, vagy agyon van terhelve, akkor a szaggatás miatt a finom görgetés is csak nagyot ugrálhat.
-
HarryPotter
őstag
válasz WonderCSabo #23266 üzenetére
igen, azért látok különbséget, még ha nem is eget rengető
my three wishes to god , the salvation of the souls of mankind , an elevator to heaven and one night with Aphrodite, in no particular order
-
addikt
válasz Steelmanus #23263 üzenetére
Hello Köszi hogy megnézted, de nem írtam el ez nem a Niagara amit linkeltél hanem erről van szó [link]
Ryzen 7 5700G, 32 GB, RX6750XT, Windows 11
-
HarryPotter
őstag
oln add-ont keresek, ami mutatja, hogy a 3g kapcsolatban mennyi az adatforgalmam, létezik ilyen (vodafone-os a hsdpa kapcsolatom)?
-
WonderCSabo
félisten
válasz HarryPotter #23271 üzenetére
Nem hiszem.
-
Kunsztler
senior tag
válasz WonderCSabo #23272 üzenetére
Sziasztok!!!
Adobe flash player egyébként automatikusan frissül?Nem kell kézzel mindig frissiteni?
Nexus 5
-
Kunsztler
senior tag
válasz WonderCSabo #23274 üzenetére
Flash_Player_11.0.1.152 régi verzió direkt felraktam ezt ,hogy leteszteljem aktuális verzió 11,1,102,55 2-napja nézem és nem látom,hogy feldobna egy ablakot
Nexus 5
-
bambano
titán
súgjatok már légyszi, honnan lehet letölteni 32 bites linuxos firefox 8-as főverziószámúból a legutolsót hivatalos forrásból?
[ Szerkesztve ]
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
bambano
titán
válasz WonderCSabo #23280 üzenetére
mielőtt kikerült volna a [szerkesztve] felirat a hsz-re, azelőtt még a 0.8.1-re mutatott a link.
utána javította ki a helyes 8.0.1-re.Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
BullZeye
veterán
válasz HarryPotter #23271 üzenetére
Szedj le egy Du-metert, és próbáld ki, azon be lehet állítani, hogy CSAK a 3G-s kapcsolatnak mérje az adatforgalmát, és sebességét, cserébe 1-2mb memóriát eszik csak.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
HZoli87
veterán
Üdv mindenkinek!
Kis segítségért fordulok hozzátok. Adott egy hiba, jó lenne kideríteni mi okozza. Nem most jelentkezett először, több hónapja észrevettem, csak eddig nem jeleztem. 6 kiegészítőt használok, próbáltam csökkentett módban is, akkor működik rendesen. Profilomat nem szoktam lementeni egy újratelepítés során.
Firefox alól nem tudok itt a PH-n az Adataim\Cuccok legvégére ugrani és így szerkeszteni sem azt, amit nem látok. Explorer alól tökéletesen működik.
Firefox: KÉP
Explorer: KÉP
[ Szerkesztve ]
-
HZoli87
veterán
válasz WonderCSabo #23286 üzenetére
Nem megy. A kurzor működik, mert ha 5x benyomom a jobb kurzort, akkor 5x kell benyomnom a balt is, hogy újra visszajöjjön.
Kiegészítőim (összes letiltva -> így sem működik)
Bővítményeim[ Szerkesztve ]
-
-
S-Attila
senior tag
válasz Steelmanus #23295 üzenetére
My fault, End-re gondoltam, Home-ot írtam. Ettől függetlenül nálam minden tökéletes.
-
Steelmanus
addikt
válasz S-Attila #23296 üzenetére
Akkor nalunk lehet a hiba, vagy valamelyik script, vagy valamelyik kiegeszito, ami beleirt a prefs.js fajlba, es hiaba tiltjuk le a telepitett cuccokat, ugysem mukodik. Majd utannanezek en is, csak most nincs kedvem ujra telepiteni a FireFox-ot, sem uj profilt kesziteni.
[ Szerkesztve ]
-
WonderCSabo
félisten
Nálam jó, két gépen, más profillal.
-
HarryPotter
őstag
válasz WonderCSabo #23298 üzenetére
nálam is jó, btw
-
scope2007
addikt
nálam se jó.. már észrevettem régen én is.. de azóta nem nagyon írogattam át a "cuccok"-at, így hagytam is.. most megnéztem én se tudok a végére menni ismét.
CUBE AIM SLX 29" + SEAT LEON 1P 2.0 PD-TDiiiiiiiiiiiiiiiiii
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest