Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • etnies

    senior tag

    válasz Pocee #97951 üzenetére

    Ez a másik. Amikor Magyarországon vagyok, akkor mindenki tol le a g*cibe.
    És képzeld, nem szoktam gyorshajtani. Az előfordulhat, hogy egy előzésnél meghúzom, de utána mindig visszalassítok a szabályos sebességre.

    A különbség az, hogy itt a többség inkább szabályosan közlekedik, inkább betartja a követési távolságot, a megengedett sebességet, megáll a zebránál, otthon meg a kisebbség szabálykövető és már többször előfordult az is, hogy LEDUDÁLTAK A ZEBRÁNÁL, mert megálltam átengedni a gyalogost. Elképesztő!

    Ne kezdjél rám mutogatni, attól te nem leszel előrébb. Idejöhetsz és viheted a motorom minősített vizsgára, át fog menni. A kocsim is. Elolvastam a ledes szabályokat ma, itt és otthon is, nem szabályos, tehát mit csinálok? Nem szerelem be. Ennyi. Nem keresek magamnak mentséget, hogy ááá, "kit zavar?", meg "a saját biztonságom miatt", stb. Mert amikor megkérdezel egy nyitott dobos embert, akkor mindig ez lesz a magyarázat, hogy miért sz*rja telibe embertársait.

    Érdekes, hogy otthon annak kell szégyenkeznie, aki próbál jog- és szabálykövető lenni. Azt hülyének nézik. Vagy mint te, próbálsz keresni egy dolgot, majd azt véres kardként körbelobogtatni, hogy háháhá, te sem vagy tökéletes. Nem, nem vagyok az. De törekszem arra. Megkérdezem a szomszédom, hogy mikor kell fel vasárnap, hogy ne keltsem fel a fűkaszával, szólók, ha sütögetnék a kertbe, hogy ne teregesse ki a ruhákat, stb. Kicsit nézzél magadba, aztán nézegess másba.
    Nem megsértődni kell, hanem változtatni. Azzal, hogy nem gravíroztatsz, hanem veszel egy rendes dobot és killerrel használod.

    Éppen pillantok az indexre, mi az első hír? [link]

    [ Szerkesztve ]

    "önmagam hite vagyok magamban"

Új hozzászólás Aktív témák