Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zgospel

    őstag

    válasz Rent #79653 üzenetére

    A Superzone 50% kedvezményei szerintem állandóak, akármikor mentem hozzájuk mindig ott lógtak az 50%-os cetlik. Szerintem az ilyen kamu kedvezmény, jól néz ki hogy eredetileg 50 ezer helyett 25-ért kapod a cordura kabátot, plusz az ismerősöknek is lehet ajánlgatni hogy a drága kabátot milyen jó áron ki tudtad hozni a boltból.

    Egyébként először én is ott vettem egy textil kabátot 25-ért, kifejezetten jól nézett ki, praktikus is volt, habár a protektorok benne nem túl komolyak. De én sem akartam rögtön a legelején kidobni egy csomó pénzt olyasvalamire amivel semmi tapasztalatom sincs és nem ismerem a kínálatot sem.
    Oktatásra meg jogsiszerzés után az első hetekre hónapokra kiváló volt.

    Igaz túl tartósnak nem mondanám, a thermo bélés rögzítői elég hamar elszakadtak, a nyaknál lévő akasztó úgyszintén pár nap után elszakadt (amit nem is értek, mindig vállfán lógott) és kívülről is 2 hónap után már elég kopottas, viseltes benyomást keltett. Cserébe kényelmes volt, olcsó, jól nézett ki, és praktikus a kivehető thermo bélés és a nyitható szellőzők miatt.

    Egy rövid kesztyűt is vettem ott, az 20 ezerért volt kirakva és sehol nem volt egy cetli sem, majd a pénztárnál 10 ezret kértek érte. Nem vitatkoztam :D A kesztyű jól bírja, nem látszik rajta a használat.

    A mugen bőrruháknál is azt láttam mindig, hogy 140-160 ezerért árulták típustól függően, és az "eredeti" 200 ezres ár mindig át volt húzva.

    https://www.flickr.com/photos/zpapa/

Új hozzászólás Aktív témák