Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz D.Orion #2488 üzenetére

    Alap tény pedig az.

    Egyébként egyszerű: nem olyan minőségű anyagokból gyártják (értsd műanyagok, blokköntvény, stb.), nem olyan precíz összeszereléssel készülnek, általában elavult és bitang egyszerű technikákat alkalmaznak ( léghűtéses, 2 szelepes blokk, no digiműszerfal, manuális szivató...), s persze nem is 1500 ajrót keres a kínai munkás havonta, így máris olcsóbban lehet adni őket.

    Mivel a "Qlink"-ről még csak nem is hallottam, ezért rákerestem. Motorrevün igyekeztek összehozni egy "tartós tesztet", de a kommentek között ezt írták;

    "Felesleges drukkolni neki, már nincs versenyben. Néhány ezer kilométer után feladta a küzdelmet, a szervizben sem tudtak mit kezdeni szerencsétlen gyösszel. Leszerepelt. Várható volt sajnos, pedig bíztam benne.
    Amúgy az újságban már elég régen megírták."

    Sokat nem kell hozzáfűzni..

    A Kymco egyébként egészen minőségi termékeket gyárt, legalábbis robogókból kifejezetten jók. Nekik szavaznék bizalmat, de a többi távol-keleti gyártó szvsz felejtős.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák