Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • SaGa: Emerald Beyond teszt

    gp A Square Enix üzleti modellt vált: ezentúl csak a hatalmas költségvetésű megajátékokkal foglalkoznak. Talán az utolsó kivételt az Emerald Beyond jelenti, ez a kiismerhetetlenségétől nagyszerű RPG.

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz bacus #147665 üzenetére

    A színe mindegy, amíg nem rózsaszín. Ha van opció neonsárgára, annak a felára még vállalható lehet.
    Matt feketével nincs gondom, ragasztom rá fényvisszaverő matricát.
    Ha megyek, a menetszél hűt, ha állok, mind meleg.

    4 üzletben voltam, kb 15 sisakot próbáltam 6 különböző gyártótól. Egyetlen egy volt dupla D gyűrűs, de rövid volt a szíj: az államon még elfordult, de az orromon elakadt levételkor, fűzögetni minden alkalommal macerás.
    A mikrometrikustól nem félek, sose volt más. Cipőkön (motoros, sí, korcsolya) is ugyanaz a szerkezet van, koforrott ez már.

    Én is a Shark felé húzok, kb magától értetődő a szemüveg felvétele. Viselve kényelemben talán az Acerbis picit jobb volt, de ki kellett venni az orrnyerek előtti terelőt, mert nyomta az orrom és a napszemüveg plexi is hozzáért az orromhoz.
    A Sharkból nem kellett kivenni semmit, a napszemüveg is jó helyen van és kb egy fél centis hézaggal takar.

    dellfanboy: ismerem a dupla D gyűrűs mizériát, az én felhasználói szokásaimnak teljesen mindegy. Viszont úgy látszik, nyaktól felfelé sem vagyok éppen konfekció, így hamarabb kötök kompromisszumot a csatban, mint a szemüvegben, vagy a kényelemben.
    Zárt sisakot kerestem, nem krosszt, nem felhajthatót.
    Árkategóriát nem lőttem be, kényelmes sisakot kerestem.
    Tisztában vagyok azzal, hogy az új szabványú sisakok frissek, nincs velük kapcsolatban páréves tapasztalat, de a meglévő Crivit (Lidl-ös) gyártmány szintjét bármelyik megugorja. :DDD

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák