Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    Ehhez a táska kompresszorhoz pár szót, aki még nem látott ilyet illetve nem hallott!!

    Én évekkel ezelőtt vettem, szintén Aldi, akkor még 7e Ft*** alatt volt :), itthon láttam, hogy lehúzva azt a papír keretet amibe csomagolva volt, hogy ezt már vki visszavitte, a papíron ott volt indokként, hogy HANGOS.

    És igen, ezt annak idején azért vettem, mert meguntam, hogy nem kaptam normál levegő sprayt a szgépek kitisztításához, mondom ez jó lesz, kicsi, befér a kocsiba, elég léghozama van, stb. Nos, egyszer sem tudtam erre használni, mert tényleg olyan hangos, hogy összeszalad mindenki, hogy mi ez a zaj. (pedig nem hangosabb mint a többi ilyen)

    Most ott van a motor mellett, előfordult már, hogy ezzel fújtam némi levegőt a gumikba, de kb úgy, hogy mellettem a kapcsoló, ráteszem a szelepre, bekapcs, 5 -10 mp megy, majd lekapcsolom.

    Tényleg kiba hangos! Egyébként több mint 10 éves és jól működik, több haver vett ilyesmit, mind ilyen hangos, van ami márkás Einhell, a régi aldi -ban vett gépen nincs még márka jelzés, stb.

    Vettem annak idején a jófogáson egy talán 10 l-es tartályos hűtőgépmotorból házilag készített kompresszort, na az pl néma, igaz, kell neki 2-3 perc amíg 4 bar nyomást csinál, és nem is tartja meg napokig..., de az való mindenféle fújkálásra zárt térben (forrasztó pákához vettem egyébként), viszont ez meg dög nehéz, szóval nem viszem sehova :)

    ***Ja és az ára..., hát nem tudom, de van olcsóbb. Illetve talán ez ugyanaz mint a ferrex.

    [ Szerkesztve ]

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák