Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Shadowbull #147219 üzenetére

    Én múlt héten voltam, 125-250 ccm gépeket adtak a többségnek. A legalapabb tréning, amihez jogsi és motoros tudás sem előfeltétel.
    Én mondjuk 0 tapasztalattal, friss A-s jogsival a termetemre tekintettel kértem valamit, amin elférek. Egy CB500X volt az. :B

    5-en voltunk a csoportban, meg lettünk dicsérve. Senki nem esett el. Persze volt, aki a gázkarban kapaszkodva nem tudta, mit csináljon és első kerékkel felkaptatott a töltésre, vagy épp 5× fulladt le egy elindulásnál. Egy másik kezdő a pályát alapjáraton abszolválta, mindegy volt, hogy gyors szlalom, körözés, vagy lassú menet volt a feladat.
    Az SH300-zal mentem a tréningre, 170 kg a CB500X 200 kilója ellenében. Segített, hogy közeli súlycsoport, viszont még így is hasalós nekem. Egyenesen jó, de a kormányt forgatni még kényelmetlenül előre kell dőlni ahhoz, hogy laza legyek válltól előre.

    bardi: a borulástól én is tartottam. A félelem erős szó: zárt tanpálya, bukókeret, arra van, hogy essünk, keljünk, mint a frontkatona. :D Viszont pont a termetem miatt talán jobban meg tudom tartani, leér a lábam, meg is tudom támasztani és nem dől el kis sebeségnél, ha pl elcsukom a gázt.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák