Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tknof1871

    őstag

    Üdv! Sisak választás. Sajnálom! Ez off topic komment.
    BTW, a sharp.direct.gov.uk linkre kattintva nem töltődik be oldal. A böngésző ezt írja:
    Hmmm… a lap nem érhető el.
    A sharp.direct.gov.uk túl hosszú ideig nem válaszolt.

    Én csak azt szeretném tudni, elektromos rollerhez vajon milyen védelmi szintű sisak ajánlott? Van valami oldal ami olyan inputból, mint a max sebesség, a magasság ahonnan a fel a betonra csapódhat megmondja milyen védelmi szint kell? Több rolleres oldal is a full-face vagy zárt motoros sisakokat ajánlják. Én is több rollerest láttam már az utcán full face motoros sisakban. Kerékpáros sisakban viszont még senkit.
    Azt már látom az árukeresőből, értelmezhetetlen kódokkal látják el a sisakokat, és a bonyolítás kedvéért vagy az USA szabványát használják, vagy az EU-ét.

    (Bonyolítja a választást.
    Egyszer régen nagyon összetörtem magam egy balesetben, nem közlekedési. TBI, arccsont kicsit eltörött, csigolya törött a nyakamban ezért valamennyit vesztett a stabilitásából. Masszőrök/csontkovácsok szokják a fejet csavargatni. Attól nekem kiugorhat a csigolya és akkor elszakadnak az idegpályák. Porckorongok mentek tönkre, stb.
    De közlekedni kell, megint megtanultam kerékpározni és 20 évet tekertem minden védőfelszerelés nélkül. Csak már nem vagyok fiatal és nehezen megy.)

    Egészségügyi habszivacs nyakmerevítővel lehet sisakot viselni? A merevítő talán segít a megtámasztásban.

    Sisakra szerelt tükör. Ez szabályos, biztonságos?

    Windows 10 Home 64 bites operációs rendszer; LG G4 6.0 Android verzió

Új hozzászólás Aktív témák