Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Topiccsendőr #142229 üzenetére

    Lesz a tököt… haver reggel küldte, hogy fent vannak az új gumik a sor6 e46-on és megy egy karikát “végre nem tartják fel a mocik”. Marha halk ám a 6-2-be nyitott cső rendszer dupla Remus végekkel. :DDD

    Véletlen se a f*sznyakuakat kapja el a sündőrség neeem ahhoz dolgozni kén az meg drága. :))

    Geresics nagyon sok az nekem, már az F700 is azt jelenti ha akarok félte tenni szervizre akkor a tavaszt motor nélkül töltöm. Az a baj eddig az injektoros twinspark-os 650GS tetszik a legjobban annyira könnyű és nyomatékos csak félelmeim vannak a big1-el. De eddig minden tulaj állította 130-140-el el van az csak rá kell tölteni mert enni fogja valamennyire. :F

    Transalp 650 karbis (preferálnám az injektort) és marha sok a műanyag ha véletlen eldobod akkor tejfölösdoboz effektus. XL700 dettó az végkép gyönyörű de azt ránézésre nem mered levinni szántásba. KTM 1,8-1,9-ig meg nincs. Szvsz marad a F650GS (G650 nekem nagyon fura de nem lehet rossz nem?), XL650V ha lenyelem a műanyagot és karbit.

    De mind a csövezhetőség mint a nyomaték mind az ülés alatti tank az F fele terel. :F

    Csoportban is bárkit kérdeztem mondták 130 körül még dobozolva utassal is fogom tartani haver 1150-ével a kényelmes tempót ha nem akarja mint bolond a csengőt… :) F700 meg kellemes kompromisszum ha ki tudom várni türelemmel.

    De ha hagytam ki típust ami szóba jöhet ér szólni :DD

    [ Szerkesztve ]

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák