- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nooeca
senior tag
válasz screeny #9400 üzenetére
Az a fekete hengeres valami az ADSL hálózat része a UPC-é, ilyen van Alsónémedin is, Dabason is, Örkényen is, Táborfalván is. A többiről fogalmam sincs.
Egyébként ezt már egyszer én is beraktam ide képként egyet fotóztam alsónémedin egyet meg már nem is emlékszem hol. (akkoriban természetesen nem volt még csak tervben sem a Telekom errefelé.)
[ Szerkesztve ]
-
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Aki még a upc netet használja, annak van kapcsolata?
Nálam lassan egy órája nincs. -
MODERÁTOR
-
Zsocy155
őstag
válasz Intruder2k5 #9409 üzenetére
Power világít, LAN világít és néha villan.
-
MODERÁTOR
-
Zsocy155
őstag
válasz Intruder2k5 #9411 üzenetére
DSL nincs. Power, Status, Activity, Lan és Usb.
-
MODERÁTOR
-
Zsocy155
őstag
válasz Intruder2k5 #9413 üzenetére
ZHONE a neve.
Már telefonáltam volna, de nincs upc-s telefonon és évekkel ezelőtt amikor még volt kábel tv-m, több száz forintom ráment mire felvették. -
Zsocy155
őstag
válasz sketchifun #9414 üzenetére
Nem villog, csak az a kettő amit említettem.
-
MODERÁTOR
válasz Zsocy155 #9416 üzenetére
Próbáld meg itt bejelenteni: http://ugyfelszolgalat.upc.hu/app/ask/c/33
-
Zsocy155
őstag
-
Nooeca
senior tag
válasz screeny #9415 üzenetére
Nem, és ha lenne ott Telekom, arról tudnék.
Viszont Pilisen van ilyen.
De mint írtam, a UPC-nek is van ilyenje az oszlopain, ha nem hiszed, holnap hozok képet... ismételten.
Sőt itt is van, nem tudom mennyire hasonlítanak egymáshoz, te elég közeli képet raktál fel, én ezeket csak távolról látom, mindkettő fekete, hengeres:
Alsónémedi - Google Maps UPC eszköz.[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
válasz screeny #9424 üzenetére
Q1-ben nem valószínű hogy lesz mozgás.
Démászos területek közül egyedül Örkényt és Táborfalvát emlegeti az alvállalkozó... ha jól tudom Pilis is Démász szóval szerintem csúszik. Év közepére igérte ebbe a két településre az optikát, illetve most Inárcson megy a dolog szintén év közepi kezdéssel...
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
Nem tudja esetleg valaki hogy az Eon mennyire baráti így hálózatkiépítési szempontból?
Csak mert elvben a Démászt valaki megveszi, vagy az állam, vagy az Eon a pletykák szerint (az biztos hogy megveszik, csak a vevő kérdéses), és lehet ugranánk az egyik vödörből a másik vödörbe fulladozni.
-
MODERÁTOR
-
Nooeca
senior tag
válasz Intruder2k5 #9430 üzenetére
De, de az úgy drágább a kivitelezőnek, ezért a HFC mint kivitelező nem él a törvényi szabályozással. Ugyanis ebben az esetben az oszlopok javítási költsége a kivitelezőt terheli, mi több, konfliktust sem akar az energiaszolgáltatóval.
És már szinte ősz óta él ez a szabályozás, ez korábban lépett érvénybe.
[ Szerkesztve ]
-
Nooeca
senior tag
válasz Intruder2k5 #9430 üzenetére
De akár nézd meg a fenti szórólapot is, ott is kiemelik hogy az ELMŰ engedélyét megszerezte... a HFC már csak ilyen... jófiú
-
Attaca
csendes tag
Én is megrendeltem a Berotelt mai nappal Újhartyánon. Ha bekötik, teszek fel speedtest képet.
-
szundika82
tag
Holnap hajnalban lesz emelés
-
btz
addikt
válasz szundika82 #9435 üzenetére
Várjuk a speedtest képeket a 200/100-as csomagról, Telekom szerver és nemzetközi szerver viszonylatban is.
ⓑⓣⓩ
-
tomi_x
tag
Sziasztok !
Ebben a körzetben, konkrétan Alsonémedin milyen net van elérhetö.
Most upc -t használok, de szemezgetek a telenor, hipernet-homemal.
Van más alternativa még ?
Vagy elégedjek meg a upc-vel ?Üdv
tomi -
btz
addikt
válasz szundika82 #9437 üzenetére
Már lassan este, de még nem nagyon tolonganak a sebességtől majd ki csattanó speedtestekkel.
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
válasz szundika82 #9442 üzenetére
Az nagyon komoly, hogy csak most kezdték el a dolgot, ha már tegnap elkezdik, mára már lehet indulhatott is volna.
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
válasz szundika82 #9444 üzenetére
Amik voltak már e körül a cég körül, már azon is csodálkoztam, hogy a szolgáltatás elindítása összejött nekik.
ⓑⓣⓩ
-
btz
addikt
válasz szundika82 #9446 üzenetére
Lehet hívnak szakembereket az MVM-től holnap
Ha már a takarítónőnek nem jött össze a beállítás[ Szerkesztve ]
ⓑⓣⓩ
-
MODERÁTOR
Mintha más szolgáltatóknál nem lennének bármilyen problémák...
Anno a RubiCom-nál, majd később UPC-nél is csúszott mindig a sebességemelés, nálunk sosem lett meg az elsőre ígért időpontra. De ott van a Telekom online ügyfélszolgálat, mint a totális csőd jó példája. Ezek után lehet persze élcelődni a Berotel-en is, de szerintem akik tizen-éve szívnak a 29-esben az ADSL-el, azoknak már tök mindegy, hogy ma vagy jövő héten lesz 200 a 100-ból, legfeljebb Te bosszankodsz rajta.
-
blacika
tag
válasz szundika82 #9448 üzenetére
Hali
Ma nem kötöttek hartyánban, legalábbis az ügyfélszolgálatot hívtam, hogy mikor kezdik az ügyfélbekötést, merthogy 2015. február óta várom, és megnyugtatott hogy ma is dolgoznak hartyánban, de nem ügyfélbekötésen.
Szóval sajnos csak várok. Ha lesz net posztolok képet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs