- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
screeny
tag
válasz zsolesz7503 #9851 üzenetére
A hétvégén láttam a Kávai út kb. feléig (Káva irányából) a doboz előkészítéséket és néhány utcában ami a Kávai útról csatlakozik.
[ Szerkesztve ]
-
regener
veterán
Pilis / Újerdő út közepén épp most rakják fel a tartókonzolokat.
-
gjoe
addikt
Tápiószecsőn a digi bekötés rendelhető!
-
poli27
veterán
válasz zsolesz7503 #9862 üzenetére
Csak jeleztem, hogy nem lehet rendelni... és ez a szarabb technika sajnos....
-
BPéter1984
tag
Sziasztok , megkérdezem mielőtt megrendelném , ha jól értem esélyem sincs 1000Mbites netet kapni a digitől csak max 500-ast ezért azt rendeljem meg tőlük , de ha én telefonon vagy weben az ezrest rendelem meg és nem tudják szolgáltatni akkor mi a helyzet a szerződéssel , vagy előtte megnézik hogy köthetem e ? Ma felhívtam a 1272 t és azt mondták rendelhető . Egyébként Úriról vanb szó.
A bekötésre 15 naptári napos határidőt mondtak , szerintem holnap felhívnám őket , mindenből a maxot néztem ki amúgy.
Köszönöm ha valaki segíteni tudna nekem.VOLVO S40 - 2005 , S80 - 2009 , Iphone X
-
titán
válasz BPéter1984 #9866 üzenetére
Ha nem tudják teljesíteni akkor úgy sem fogják azt bekötni.
Egy dolog állandó: a változás - Internet powered by Vodafone Net L with CBN CH7465VF & Asus RT-AC65P
-
BPéter1984
tag
Sziasztok ma telefonon megrendeltem a "digit" TV (90 csatorna) - Telefon ( 200-as ) - Net ( 1000Mbit ) 2 éves hűséggel , kíváncsi leszek mi lesz belőle és mikorra ( 15 napos határidőt mondtak ) . Úriban vagyok. Kérdeztem azt is hogy vannak e megrendelések erről a két településről de csak azt tudta amit ő vett fel megrendelést de így is azt mondta hogy vannak rendelések bőven.
VOLVO S40 - 2005 , S80 - 2009 , Iphone X
-
screeny
tag
Pilisieknek van egy jó hírem.
Hétfői naptól lehet előszerződéseket kötni.
Beindulnak az üzletkötők.
Első körben a 4-es főút jobb oldalán (Bp. irányt tekintve) fejezik be a kábelezést.
Csak jelzem, hogy a héten nagyon beindultak és majdnem el is készültek már vele.
Az élesítés kb. augusztusban várható.
Én is a Kodály Zoltánban vagyok és már nagyon várom, bár ma még nem fordultak be ide. -
-
gjoe
addikt
válasz BPéter1984 #9868 üzenetére
Én 22.-én rendeltem neten. Pénteken hívtak, hogy 1.-én jönnek bekötni.
A upc ügyfélszolgálat nagykátán szombaton nyitva van?
Szeretném minél előbb bedobni majd nekik az adsl modemet! -
Nooeca
senior tag
Azért ezt így szerintem én nem csodálom, mert hát össze-vissza hálózat van a Telekomnál, sokszínű mint a szivárvány. Amit csodálok, hogy kapnak támogatást a kistelepülésekre Pest megyén kivül, ennek alapja az a megállapodás amit saját pénzből kéne finanszirozni, de hát ha ennyire megszorul ott a csap, akkor hogyan lesz itt hálózat önerőből 2018-ig az aminek lennie kéne, ha nem folyamatosan dolgoznak? Számomra ez így vicces, mert maguk alatt ássák a fát.
A Digi az más példa, az már milliószór ki lett taglalva, egy szerződést kötöttek a Telekommal és mégegyet az összes többi szolgáltatóval - kivétel a Digi. Ez pedig azért, mert a Digi nem akart önerőből nagyot lépni, főleg úgy, hogy cserébe kapott volna kistelepülésekre pénzt, Pest megyén kivül, elvégre ahogy ismerjük őket, ha Kistelepülésre mennek már az is csoda. Vagyis az nekik nem öröm hogy 1-2 ezer fős városban kapnak támogatást hálózatra, úgy, hogy elvileg "Epont" építenek - ezt te írtad - és így nincs meg az 500%-ban 1 Gbps-re képes hálózat sem, vagyis legalább fele arányban gpont kéne kitolniuk mucsogaröcsögén is ahol 2000 a lakos.
[ Szerkesztve ]
-
fsdb
aktív tag
Még aznap?
UPC ügyfélszolgálat NagykátaAz ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
screeny
tag
válasz zsolesz7503 #9876 üzenetére
Telekomos imerős. Hálózat fejlesztés. Még nálunk sincs (Kodály u.), de a hét folyamán már a környéket behálózták.
Most nagyon haladnak. -
Nooeca
senior tag
válasz screeny #9882 üzenetére
Bonyolultan fogalmaztad meg és lehet én értem félre, de azt állítod, hogy ha 3 részre osztjuk Pilist (4-esen túl, 4-es és vasútállomás között, illetve vasutállomáson túl) akkor az utóbbi kettő közül csak az utolsóban láttál kábeleket?
Mondjuk voltak már itt irogatások, hogy a Kávai utcán is van, ami pedig már a 4-esen túl van, illetve a végén az Erdő utca és a Vágóhid utcánál is, de ezek szerint - legalábbis én így értelmeztem - a középső rész még kimaradt.
-
screeny
tag
válasz zsolesz7503 #9885 üzenetére
Most már én is úgy látom, hogy látszik a vége és nagyon örülök neki. Munkához használjuk a netet és bizony-bizony sok bosszúságot okozott már a jelenlegi szolgáltató korlátossága.
-
Nooeca
senior tag
válasz screeny #9884 üzenetére
Itt egy hozzászólás korábbról. De biztos azért jóval több lemaradt még, mert azért 1 hónap alatt ilyen lassan csak nem dolgoznak.
[ Szerkesztve ]
-
bodojani
csendes tag
Ma Pilisen a Kölcsey utat csinálták.
-
Nooeca
senior tag
-
bigdady
nagyúr
Hali
Hozott a upc egy hd-s boxot azóta csak a hang megy a tv saját távirányítójával. Miért? (Nem csak a box bemeneten nem megy hanem a sima tv bemeneten sem)
(Box távirányitót a szerelő beprogramozta az viszi a csatornaléptetést is de hát nekem minden funkció kéne...)[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
-
peter1998
tag
Ez egy jó hír. [link] Kíváncsi leszek hogy ez hogyan fog működni a gyakorlatban.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs