- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
trapedli
csendes tag
Rég nem néztem szét internet témában, de jelenleg 5,5k-t fizetek a 2,5 mbit-es UPC netért és most néztem, már 5290-ért a 8 mbit-est adják.
Elkezdték levinni az árakat, mert érzik a vesztüket? Szerintetek érdemes átmenni telekomra?
Nehogy valami instabil internet legyen a vége ... Picit tartok tőle, de lehet teljesen alaptalan.. -
kabelmania27
félisten
válasz trapedli #7553 üzenetére
1221 lemondás gomb esetén kapsz kedvezményt.
Akkor érdemes váltani ha nem 12-18Mbitnél nagyobb sebességet szeretnél.
Telekomnál kötelező a box, max három stb kérhető ezért a tv-t nem biztos hogy érdemes átvinni.
meunier: Ha 29-ben lenne kábelnet nem érné meg Telekomra váltani 120/10 áráért UPC 240/20-at ad.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kabelmania27 #7554 üzenetére
Hidd el, boldog lennék, ha lenne kábelnet. Eszembe sem jutna váltani.
-
seimon
tag
válasz #84221696 #7556 üzenetére
Hát, én már meggyűlöltem a UPC-t mint márkanevet is, azok után amiket itt a körzetben csinál. Fejleszthet, de szerintem kevés ember maradna náluk akkor is. Magában az pofátlanság ami 2008-óta itt van. Ha ehhez még egy olyan pofátlanságot is csinálnak hogy most konkurenciára kihúzzák a kábeleiket, akkor valóban 2x csapnám pofon őket.
Egyébként én pont most beszéltem nemrég egy felső vezetővel a UPC-nél, mondtam is neki, hogy nyugodtan kihúzhatja a kábeleit fejlesztheti a körzetet, legalább lesz hiéna csomag a T-nél. De egyébként ne remélje hogy fejlesztéssel előrébb lesznek bármit is. Hidd el, elgondolkodott rajta!
Elvileg volt szó egy gyűlésen erről. Hogy kéne fejleszteni mert lépnek az ügyfelek. Még az nincs eldöntve, hogy megérné-e vagy nem.
-
bigdady
nagyúr
Upc wi free van a 29-ben? Működik? Vagy ez is kuka nálunk?
-
MODERÁTOR
-
berbatov2
senior tag
Bekotes elhalasztva
Tul magasan van a kabelcso a hazon kiengedve, nem tud odaig felmaszni.
Kosaras auto kell majd arra viszont varni kell.
Ez van sajnos. -
MODERÁTOR
-
törölt tag
Tegnap bekötötték a telekom internyetet. Szeretnék egy kis segítséget kérni. A routertől vinném a lakásba minden szobába az internetet. Be is van kábelezve utp kábellel minden, de a fali csatlakozók nem utpsek, hanem sima telefoncsatlakozók (upc adsl rulez). Vettem utp falicsatikat, csak nem tudom, mi a bekötési szín sorrend. Tud valaki segíteni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Rövid kábelem van egy fél tucat, amit a routerekkel, wifikkel stb kaptam. Ami a falban van, azt meg a villanyszerelő vásárolta anno, én csak fizettem, mint a katonatiszt!
Fali csati színindexe megegyezik a kábel bekötésével: narancs-fehér, narancs, kék, kék-fehér, zöld-fehér, zöld, barna-fehér, barna.
[ Szerkesztve ]
-
asdf_
veterán
Afaik az utp zold es narancssarga erparja tokegyforma, ugyanannyi csavar van mindkettoben x meteren, ellentetben a feher es a barna erparral (aholis tobb, vagy kevesebb, fene tudja), emiatt a zold es a narancssarga erpar felcserelheto egymassal, a lenyeg, hogy egyforman legyen mindenhol.
A fali csatit meg ugy kell bekotni, ahogy ra van irva, majd ok a nyakon elrendezik a 3-as meg a 6-os eret, hogy a helyere keruljon.
[ Szerkesztve ]
-
varkaroly
újonc
Hol kötötték be,merre laksz? csak nem Dabason. Van már valakinek Dabason Telekom internete? Én egyszer megrendeltem,mert a cím beírását követően,kiírja a lehetséges csomagokat és én összeállítottam a megfelelőt,majd küldtek egy szerződést,először e-mailben,utána írásban,de hetekig nem történt semmi,ekkor felhívtam őket és azt mondták,hogy a szerződés nem aktuális és nem is tudják mikor lesz. Esetleg tud valaki,valami közelebbit?
Köszivarkaroly
-
seimon
tag
Ha jól tudom Gyón egy része még nincs kész. Ott nem biztos hogy lehet rendelni. Vagy ha lehet is nem fogják most bekötni.
-
törölt tag
Friss mérés a 30-as telekommal: letöltés 31,3 Mbit/s, fel 18,4 Mbit/s.
-
nor500
csendes tag
Ma telefonáltam a magyar telekom ügyfélszolgálatra. Szerettem volna megrendelni a netmania xxl csomagot Dabason. Sajnos a Telekom nem tud róla, hogy tudnak Dabason internetet szolgáltatni. A műszaki kollégájuk is váltig állítja, hogy nem végeznek Dabason fejlesztést, és nem képesek szolgáltatni. Ehhez képesek több Dabasi felhasználó írta, hogy nála már bekötötték a netet. Akkor hogy is van ez? Hogyan tudtátok úgy megrendelni a netet úgy, hogy a Magyar Telekom nem tud a saját szolgáltatásáról...???
-
berbatov2
senior tag
Rápróbáltam pár címre és úgy látom egyelőre csak Dabas-Sáriban elérhető.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest