- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janó 44
tag
Hja. Ahogy elnéztem a weboldalukat, elég kezdetleges fázisban lehetnek még a mobilhálózattal is, vagyis még a terveikben is hiányok lehetnek, hiszen még semmiféle percdíjárakat, vagy ilyesmit nem tettek fel (sajnos). Inkább mi költözzünk a hegyhez, ha már az nem jön ide, már ha tehetjük persze!
[ Szerkesztve ]
-
seimon
tag
válasz #84221696 #7451 üzenetére
aha, csak a Berotel ha majd bírja tartani a T árait...
Digis mobilra:
Most nyertek frekvenciát.. miről beszélsz?! Szerinted két nap alatt felépítenek egy adótornyot?! Eleinte csak bérlik majd a hálózatot a konkurensektől, de csak akkor indul el, ha már egy X terület saját tornyokkal is le lesz fedve. Ez nem két nap nem is 1 hónap se nem negyed év.
[ Szerkesztve ]
-
bakko92
csendes tag
válasz szundika82 #7437 üzenetére
Egyébként az is megeshet, h kamuznak össze-vissza!
Visszatérve a témára!
Olyan nem lehet, hogy 1 optikai szálon két cég is szolgáltat?[ Szerkesztve ]
-
bogiboy
csendes tag
Üdv!
Nekem az az infóm a Berotel megfelelő emberétől, hogy szolgáltatni is fognak, nem csak kiépíteni. A hálózat ultra gyors lesz(veri majd a Telecom-ot is). Árakról még semmi infó. Hallom a kampók már kiépítve Kakucson, Újhartyánon elkezdték... majd talán Inárcsra is ideérnek valamikor kampózni az ELMŰ oszlopokra. A szolgáltatás indulását e hónapra tervezték még úgy 4-6 hónapja, de gondolom nagyon elhúzódott a papíros bürokrácia(vízügy és katasztrófavédelem és társai). Remélem tavasszal csinálják már a tesztüzemet, majd nyár elejére már legkésőbb beindulnak. Kakucson lesz ügyfélszolgálat tervezve tudtommal. Üdv...
Mehet a UPC a levesbe mihamarabb, remélem:-)
-
-
blacika
tag
válasz kabelmania27 #7468 üzenetére
Hú,
remélem nálunk nem ilyen f..talicska szolgáltató lesz.
9999 ért ad 80/4-et???? ez hol él?
Üdv -
Janó 44
tag
válasz kabelmania27 #7468 üzenetére
Hát az a HFC max csak a Mini csomagjával lesz komoly konkurencia /mivel nem hiszem, hogy sok nagy csomagos ügyfél van a jelenlegi szolgáltatónál/, de szerintem ők ezzel is elégedettek lesznek.
Egyébként elolvastam, amit belinkeltél, és azért voltak ám félig-meddig sötét kérdések azon a testületi ülésen -nem sértésnek szánom nekik (bár azért a kérdezők többnyire lakossági fejjel is gondolkodtak). .
De azért legalább látszott, hogyha nem kerül pénzbe a városnak, akkor mehet a dolog.[ Szerkesztve ]
-
Janó 44
tag
-
seimon
tag
válasz Janó 44 #7474 üzenetére
Te se érted, akkoriban úgy volt, hogy a HFC szolgáltat és a Telekom szolgáltat végül. Én nem kényszerítelek téged semmire sem, csak értelmezési problémák miatt írtad ezt, meg az előbbi posztodat is.
Mondjuk azért érdekes hogy a postod fölött ott van az enyim is ami szintén ezt írja le egy másik félreértett személynek.
Bár azt bevallom hogy elég nehezen értelmezhető, amit kábelmánia eredeti célja szolgáltatott volna.
(hogy nem mindig látható előre, hogy mi történik). -
fsdb
aktív tag
válasz Janó 44 #7474 üzenetére
Annak idején elkezdték építgetni Nagykátán a hálózatot, és mindenki találgatott, hogy ki lesz a szolgáltató. Némi böngészés után ezt a doksit találtam, és linkeltem be, amit Kabelmania27. Ebben úgy nézett ki, hogy HFC lesz. Végül is csak a hálózatot építették ki, és a T szolgáltat. Most ugyanígy találgatnak mindenfele, hogy ki lesz a szolgáltató. Valószínű a T. A sebességük és az áraik is a helyi viszonyokhoz vannak igazítva.
[ Szerkesztve ]
Az ön családjában szenved valaki elmebajban? Nem szenved senki! Mindenki élvezi!!!
-
seimon
tag
válasz kabelmania27 #7477 üzenetére
mármint úgy érted *kellemetlen meglepetés.
-
-
seimon
tag
Egyébként sem értem, honnan indult el a csevely, ugyanis Inárcson, Kakucson, és Újhartyánon lesz Berotel. Ez 100%. És a kampós elosztók azok valószínűleg az övéké is. Kérdés egyébként hogy a TV-jük milyen lesz - már amennyiben nem csak internetet szolgáltatnak majd. Bár mondjuk IPTV-nek örülnék, de egy kis mezei cég abba nem fog belevágni.
Ettől független mint írtam megjelenhet ott a Telekom is, de ők most el vannak foglalva Dabassal, Alsónémedivel, Monornál is megy az engedélyeztetés, illetve ezek mellett lefelé is haladnának a Dabasi kistérségben.
-
törölt tag
Tényleg, mi a különbség az iptv és a dvb-c között.
Pro és kontra. Illetve, mik az előnyök és mik a hátrányok?
Csak azért kérdem, hogy tisztábban lássam a témát. -
BBéci
legenda
válasz #84221696 #7482 üzenetére
A DVB-C legnagyobb előnye, hogy a TV vevőegysége dolgozik, nem kell hozzá külső doboz, set top box. Nem véletlenül van mindegyik tévében ilyen tuner. Szabadon rendezhetők a csatornák, felvétel készíthető a tévéhez csatlakoztatott merevlemezre, használható a PIP funkció.
Talán a legfontosabb a képminőség, ami az IPTV esetén, a legtöbb esetben gyengébb, mint a DVB-C adásé.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
MODERÁTOR
-
puma72
tag
Sziasztok
Olvasgatom itt a híreket látom, hogy Monort minden irányból körbe szórják a szolgáltatók.
Félnek ide bejönni?????????
A végén tényleg nekem kell innen elköltözni, hogy megszabaduljak ettől a rohadt korrupt UPC-től?Számom +36205747193
-
koháry
tag
"Sziasztok. Van egy jó hírem. Ma azt mondták a Monori Telekomnál, hogy fél éven belül tuti megérkezik Monorra a kiépítés. Ha az üzletben kitöltesz egy igény felméről papírt,akkor megkeresnek,ha itt az idő.
"Megerősítem: bementem én is Monoron a T-hez és valóban jönnek idén az első félévben!!! Felvesznek igényfelmérő adatlapot."
Idézet a facebookos upc 29-es körzet csoportból? Nem vagy tag? ott sok infót lehet szerezni.
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
koháry
tag
Szerintem ez csak találgatás. A pontos időpontot senki sem tudja. Az már csak a szerelőbácsikon múlik. Ezért ne nagyon itassátok majd őket jóféle kerítésszaggató pálesszel. Szerintem azért mondanak ennyi időt, mert abból nem csúsznak ki. 😄
[ Szerkesztve ]
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
Atomzol
újonc
Sziasztok!
Nálam is ugyanaz a helyzet, szombat óta Btel-es net nem elérhető, különbség annyi, hogy Dabason lakunk, pontosabban Gyónon. Viszont itt se híre se hamva szerelőknek, pedig elvileg az itt leírtak alapján 1 hónap és vége a februárnak. UPC-hez nem szívesen mennék vissza, ezért ha tényleg 1-2 hónap és ideér a net, akkor várok rájuk és kihúzom a telefonomon lévő nettel, wifi hotspot-ként elvagyuk vele asszonnyal. Kérdés, hogy tényleg idetalálnak-e hamarosan, vagy van valami ötletetek, hogy hol lehet érdeklődni (HFC?) vagy jelezni az igényemet? Egyáltalán érdemes-e, vagy már csak max. hetek kérdése és itt lesznek (Gyóni Géza utca)?
[ Szerkesztve ]
-
-
seimon
tag
válasz Janó 44 #7499 üzenetére
2018-ig mindenhol kell lefedettséget építeniük. Nem csak a HFC dolgozik most gőzerővel, de mondhatni hogy a körzetek nagy szegmensében is dolgoznak nekik külön-külön alvállalkozók.
Egyelőre a T-nek most az a szándéka hogy optikában 3 év alatt lefektesse a maradékot, ahol nincs lefedettség (ez ugye nem nehéz, hiszen országjárta dolgoznak az allvállalkozók), aztán pedig fejleszti a régi elavult hálózatait.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs