- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
-
Madycsa
tag
válasz Intruder2k5 #39302 üzenetére
Az egyik flottakezelőtől, de ahogy nézem több variáció is van erre a témára.
-
vpanangin
senior tag
válasz Intruder2k5 #39302 üzenetére
Ilyen megnyugtatásnak szánt, de időhúzásra felhasznált információt abban a flottában csak egy embertől hallhatsz.
-
MODERÁTOR
-
Madycsa
tag
A számlára (aki még nem kapott, EQ Telekomos csomagról) szerintem érdemes rákérdezni a flottakezelőnél, nehogy probléma legyen, hogy nincs fizetve.
-
zsinnyegtet
aktív tag
Üdv!
Csak szeretném még egyszer megköszönni a sok segítséget / tanácsot amit itt kaptam IQ-val kapcsolatban.
Ma postára adtam a kártyát...elköszönünk egymástól.Konklúzió...az ÉN problémámra sajnos nem a korlátlan adatkártya / router kombó fogja elhozni a megoldást mivel este 6 után kvázi használhatatlan sebességűre lassul a Telenor mobilnet itt a Velencei-tó északi partján.
Szóval marad a Telekomos vezetékes net jóval drágábban de az legalább "stabilan" lassúcska.Üdv.
[ Szerkesztve ]
A rock and roll az nem egy tánc...
-
4Grider
nagyúr
válasz zsinnyegtet #39312 üzenetére
Én a vízen használtam egész nyáron (ötvenszer voltam csónakázni), és nem volt vele gondom. Mondjuk csak online tv nézés volt rajta, de nem tapasztaltam soha akadozást...
-
kurtuzov
senior tag
Én is az áldott emlékű EQ CP aktív Start Telekomos csomagját élvezem. A bibi ott van, hogy épp roaming közben ment el a térerő és még nem jött vissza. 3-4 újraindítás már volt.
Az EQ ügyintézők kommentjeit inkább hagyjuk. A durva az, hogy ezt előzetes tájékoztatás és átfutás nélkül még a magenta se lépi meg. Tehát tudták ezt nem két napja az Egressy úton is.EQ CP kékT adatkártya végig ment dualSIMben, de annak a számláját közvetlen mi kapjuk.
[ Szerkesztve ]
-
fa4hu
őstag
-
Beniii06
addikt
Nem beszéltem senkivel, de szerintem nem kellene ennyire túldramatizálni a dolgot előre, főleg, hogy csak 1 Telekomos csomaggal volt apró fennakadás pár órára. Azt biztosan állíthatom, hogy a Telenoros adatcsomagok szokás szerint jól működnek, most is épp arról írok. A csoportban is a legutóbbi bejegyzés 3 órával ezelőtt történt és nem láttam sehol "
kiherélést", a Leírás menüpontban sem észleltem semmi szokatlant. A korábbi táblázatokat valószínűleg átalakítják, kivesznek csomagot(akár korlátlan adat net megosztóval) vagy épp új csomagot adnak hozzá, így is lehetne gondolkodni.Szerintem ennyi minimális kellemetlenség belefér azért az olcsó telefonálásért/netért cserébe. Én nem láttam még olyan szolgáltatói szerződést, ami 100% elérhetőséget garantált volna. Még a bérelt vonalaknál/eszközöknél is 95-99% rendelkezésre állás szokott lenni.
Ha a neveden maradt a szám, akkor elvileg nincs min aggódni, viszont az ehhez hasonló meggondolatlan hozzászólások miatt megrohamozzák a flottát számelhordozási kérelmekkel, az akár létező-nem létező probléma tetézése lenne.
Persze ez nem beleállás akarna lenne részemről konkrétan feléd, csak kifejtettem a véleményemet általánosságban és ha folyamatot nézi az ember, nem segít a felesleges feszültségkeltés.
[ Szerkesztve ]
"Got any other secret weapons?"
-
Fifi
őstag
válasz Beniii06 #39317 üzenetére
Azzal én is egyetértek, hogy a díjtáblázat lekerülése nem jelent feltétlen bajt. Talán jönnek a már rég beharangozott díjcsomagok.
Az elérhetőségek nem tűntek el, azok továbbra is ott vannak az oldalon.
Flottából tömeges elhordozáshoz, a hisztériához egy ilyen gikszer - amit láthatóan hamar orvosoltak - szerintem kevés. A kedvező ár és a megfizetett belépési díj elég benntartó erő sokkal jobb alternatíva híjján.
Ha meg kitörne a pánik, akkor a flottakezelő kommunikációján múlik, hogy terel, időthúzó frázisokat puffogtat vagy konkrét tényekkel nyugtatja le a hangulatot.
Én bízom bennük és remélem ez már a pozítiv változás előjele.
[ Szerkesztve ]
-
fa4hu
őstag
válasz Beniii06 #39317 üzenetére
Nem volt szándékomban pánikot kelteni, én sem kívánom a család több előfizetését elvinni a flottából, amíg létezik a flotta, maradunk.
+ (#39319) Fifi: Eddig a telefonos elérhetőségek is kinn voltak, most csak az e-mail cím található meg (vagy valamit rosszul nézek), ezen akadtam fenn kicsit.
Részemről lezártnak tekintem a dolgot, használjuk továbbra is megelégedetten a flottát!
-
natë
nagyúr
Ma reggel megérkezett az IQpro SIM-em. Még mindig nem aktív a net rajta. Ez normális jelenség?
-
kurtuzov
senior tag
válasz MADcat #39327 üzenetére
Mert én nem tudok innen telefonálni (azóta már igen - csak igen drága norvég SIM-ről). De már megoldottam, kértem mail-ben segítséget. Ügyintéző lányok írtak mailt a Telekomnak, mert valószínű a roamingot tegnap nem állították vissza... Az biztos hogy amit itt kell hagynom NOK összeget a hazatelefonálásért azt behajtom rajtuk.
-
szabolcs17
csendes tag
válasz zsinnyegtet #39312 üzenetére
Érdekes, én is lassulást vettem észre este az utóbbi pár hétben/ hónapban. Délelőtt 20mbs fölött lehet mérni a sebességet, este viszont van amikor az 1mbs-et sem éri el... Így nagyon nehéz Youtube/TV GO és társait nézni. Lehet egyre többen használnak korlátlan mobilnetet...
-
Dadpool
aktív tag
válasz szabolcs17 #39329 üzenetére
Nálam meg pont fordítva van este 6-7 ig 15 mbps utána meg 30.
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
Cravaly
tag
Sziasztok!
Tegnap este amikor a frissen érkezett kártyámat beraktam a telefonba, egy ilyen sms-t kaptam rá. Valami ötlet, hogy mégis mi lehet ez?
-
Cravaly
tag
Gondolom nem csak a telefonszám kellett a regisztráláshoz, vagyis az ő nevén van és nekem ezzel nem kell foglalkozni. Szerintetek?
(Amúgy ez offnak számít?)
[ Szerkesztve ]
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Cravaly #39334 üzenetére
Abszolút nem kötelezhetnek tégedet semmire sem, foglalkoznod vele nem kell.
Viszont ha zavaró, annyit megtehetsz, hogy értesíted őket, - emailben (mert az ingyen van, de nyoma marad), - hogy te már új tulajdonosa/felhasználója vagy a telefonszámnak, és amennyiben személyed zavarhatja a megkeresések, és kimeríti a zaklatás tényét, jogodban áll feljelentést tenni.
(ilyenekre azonnal lépnek)
- nem zavarsz, az egész lapcsalád azért van, hogy segítsünk egymásnak a mai világban. -
Tav-Csoves
őstag
Hát aki nagyon letöltögetni szeretne, kábel helyett használja - mert nincs más lehetősége - és nem fontos számára az idő, akkor éjszaka, 3G sávon töltsön...
így ezáltal szvsz már olyan nagyon sok vizet nem zavar, ugyanis manapság alig használja valaki a 3G sávot. Lassunak lassu, de ha igazán kell valami, és nagyon sokat kell tölteni, de idő mint a tenger, akkor én nyugodt szívvel szoktam töltögetni 3G-n.
Lehet rosszul gondolom és teszem?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
nyisziati
veterán
válasz Tav-Csoves #39338 üzenetére
Nálatok mennyi a 3G? Mert nálam (Dél-Pest) 15 MBit/s a letöltés.
-
MODERÁTOR
-
Tav-Csoves
őstag
válasz nyisziati #39340 üzenetére
pontosan annyi itt - Zalaegerszeg - is.
A 3G szinte minden hol ugyanannyi.
Számolok 14Mbit-el az = 1.75MB/s
3600s=1h=6300MB=6.1GB
- Hát nem vagyok egy matekzseni, de ha jól számolom, akkor 1 óra alatt lejönne 6GB? [link]olyan hálózatról nem is lenne rossz, amit alig használnak...
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz Tav-Csoves #39342 üzenetére
De ez miért lassú? Ha nincs LTE, a mai napig ezt használom.
Sőt, a kábeles netem is csak 20 MBit/s-es. Nem szoktam filmet letölteni, de ha mégis, kb. 10 perc alatt lejön.Szerintem ez gyors.
Jó persze, én 5-10 Kbyte/sec-es DC++ on edződtem...(emlékszem, hányszor könyörögtünk az aktuális HUB-on, hogy "lécci aggyá má' slotot, mert 98%-nál leállt a töltés)
[ Szerkesztve ]
-
Dadpool
aktív tag
válasz Tav-Csoves #39342 üzenetére
Kiskunhalason 3g 22 mbps. Az a vicces hogy 4g-n is ennyi de míg a 3g beton stabil napközben a 4g erősen ingadozik.
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
Tav-Csoves
őstag
Nem mondtam, hogy lassú lenne, és a lassúság relatív. Kinek mi a lassú.
Én csak azt javaslom, hogy aki leterhelt területen lakik, és tölteni szeretne orba-szájba, az töltsön 3G-n
Volt aki azt mondta, hogy masszívan csak éjjel tölt, viszont véleményem szerint 3G-n való töltés a kutyát sem zavarná - na azt főleg nem - ugyanis manapság mindenki a 4G hálózaton csücsül. -
Cravaly
tag
Az iqpro szerződésen az "egyéb" helyre érdemes írni valamit?
Még az jutott eszembe, hogyha változna a tarifa, akkor előre tájékoztatnak vagy meglepetés?
-
Spatrik
csendes tag
Sziasztok!
Otthonra szeretnék a baromi lassú mikrohullámú internetem helyére korlátlan mobilnetet, de a Telenor már megszüntette az adatmegosztó simeket. Tehát a sima simeket nem lehet routerbe tenni és úgy használni? Vagy esetleg van valamilyen mód, hogy otthoni internetként használhassam a mobilnetet?
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- HDD probléma (nem adatmentés)
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- Háztartási gépek
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest