- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- MIUI / HyperOS topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bwin.party
aktív tag
Sziasztok!
Napokban egyre fontosabbá válik egy mobilflotta kiválasztása. A mobilflottak.hu oldalon találtam rá a flottára. Sokan szidjátok, de nekem a mobilnet miatt lenne fontos. A beszélgetés része nagyon minimális. Mi velük a probléma? Nekem lenne 10eFt csatlakozási díj, amit ki kell fizetnem nekik. Ezen felül saját (könnyen megjegyezhető) telefonszámot szeretnék bevinni. A telefonszám a nevemen lenne, más nem számit. Pontosan fizetném, de nem akarom megszívni. Tehát valaki irja meg, mi velük a probléma?
[ Szerkesztve ]
-
MPeter87
őstag
válasz bwin.party #17351 üzenetére
Kerüld el őket jóó nagy ívben!
Egy olyan előfizetést választottunk június-július körül, aminél az ő nevükre került a szám (ami amúgy egy régi és fontos szám volt), majd rá kb 3 hónapra a szolgáltató letiltotta a telefonszámot, amire a mobilflottak.hu azt kamuzta, hogy február óta egyezkednek a szolgáltatóval, de még nem sikerült megegyezniük, de hamarosan vissza fogják kapcsolni és addig is biztosítanak egy új teletelefonszámot ugyanazokkal a feltételekkel. Mondom jó.. Kiderült, hogy míg én fizettem nekik a számlákat, ők azt nem fizették tovább a szolgáltató felé, ezért lett letiltva a szám. Az új, ideiglenes számhoz kapcsolódó első számla nem volt részletes, így ott nem tűnt fel, hogy probléma van, viszont a második számla már részletes volt és kiderült, hogy emelkedett a percdíj és az előfizetés díja is, valamint az eredetileg ingyenes első 20 v 30 sms újabban mégsem ingyenes, mindezt úgy, hogy a szerződés szerint minden változásról tájékoztatniuk kellett volna, ami persze nem történt meg. Majd felmondtam az előfizetést. Furcsa volt, hogy 2 nappal a felmondási határidő letelte előtt lekorlátozták a számod, de gondoltam eddig is nagyon frankó megbízható banda volt, ezen a 2 napon már nem fogok problémázni, leszarom.. Majd másnap jött egy sms attól a cégtől, akiken keresztül a mobilflották intézi az előfizetéseket, hogy folyamatos számlatartozás miatt az összes számot korlátozzák és hamarosan végleg megszűnnek. Tehát mindkét telefonszámmal kapcsolatban jól át lettünk cseszve, nekik fizettem a havidíjakat, de ők jól lenyúlták. Ezeket az aprócska problémákat tetőzi még az, hogy a telefont nem veszik fel, e-mail-re nem válaszolnak, csak a számlát tudják küldeni..
Ezek után mindenkinek, neked is, azt javaslom, hogy csak olyan flottás előfizetést kössön magának, ahol közvetlenül a szolgáltatóval tud szerződni, azaz a saját nevén marad a telefonszám és közvetlenül a szolgáltatótól kapja a számlát!
Tehát a mobilflottak.hu-t abszolút nem ajánlom!Ma voltunk szerződni a T-nél egy új előfizetésre, amit az olcsomobilflottak.hu-n keresztül kötöttünk. Eddig ha nem vették fel a telefont, visszahívtak, mail-ben feltett kérdésekre korrektül válaszoltak vagy felhívtak. Rendben és gördülékenyen ment minden. Ezek alapján őket merem ajánlani. Nekik is van 1-2 olyan csomagjuk, ahol nem közvetlenül a szolgáltatóval szerződik az ügyfél, ezeket biztos, ami biztos alapon kerülném, de a többi esetben a szolgáltatónak fizetsz és a te neveden van az előfizetés.
-
Zeki
nagyúr
válasz bwin.party #17351 üzenetére
Domino Surf csomag, meg rendelj hozzá netet.
Ha nem vagy UPC-s vagy Digis. -
Zeki
nagyúr
válasz bwin.party #17354 üzenetére
Ezért kell korlátlanítani.
-
kurtuzov
senior tag
Nekünk most szólt a kékT ,hogy megszűnik az üzleti keret csomagunk és leszünk szívesek...
A céges számok egy része már DPI-s, tehát az ügymenet megvan, viszont ott új számokat kértünk.
Ezeket a számokat hordozni szeretnénk, tehát a szolgáltató oda-vissza ugrálásra lesz szükség.
Tudtok olyan HŰSÉGMENTES üzleti tarifát, ahonnan könnyen/gyorsan/olcsón migrálhatunk is vissza DPI-be? -
kurtuzov
senior tag
válasz kurtuzov #17358 üzenetére
A vörösökkel történt telefonos tájékoztatás alapján van lehetőség hűség nélkül szerződést indítani, de ekkor jellemzően nincsenek kedvezmények (több kártya, e számla) Pl Business Start csomag 4490 Ft/hó és az összes SIM-re ennyi. De a továbblépés kötbér nélkül adott.
[ Szerkesztve ]
-
bwin.party
aktív tag
De nem éri meg, ha valamit le akarok tölteni akkor le is fogom. A korlátlan böngészés meg semmire se való. Youtube is kell, a kényelemről nem fogok lemondani!
Szóval a telefonom Telekomos, így nyílván keresnem kellene egy ilyen flottát. Ami fontos még, hogy a mobilflottak.hu-val kapcsolatban gondolkodom bevállalnám. 12 GB net azért mégis korrektebb, mint 5GB...
-
MPeter87
őstag
válasz bwin.party #17360 üzenetére
Van még egy rakás másik flottaszolgáltató. Ha közvetlenül a szolgáltatónak fizeted majd a számlát, akkor túl nagy bajod talán nem származhat belőle, de ha a mobilflottának kell majd utalnod a pénzt, ahogyan azt a legutóbbi telekomos csomagoknál is írták, akkor ne lepődj majd meg, ha 2 hónap múlva számlatartozás miatt letiltanák a kártyádat.
-
bwin.party
aktív tag
Foglalmam sincs mit válasszak.
-
Zeki
nagyúr
válasz bwin.party #17360 üzenetére
Kb 60 gigát fogyasztottam már el, ebben volt sok torrent is.
Na de ez akkor maradjon az én titkom. -
bwin.party
aktív tag
De molyen flottával? Ha 10 GB van benne, vagy legalább 7GB már mennék is...
-
veterán
Sziasztok!
GAP csomaghoz kötődően lenne három kérdésem:
- Van haasonló internetes felülete készülékcseréhez, mint a DPI-nak?
- A klasszikus online Bónusz felületen nem is látom ezt a csomagot a fiókom alatt, így esélytelen a készülékcsere.
- Más is van, aki szíve szerint beköpne már a Telenor irodájába a fentebb taglalt anomáliák miatt?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
- Van haasonló internetes felülete készülékcseréhez, mint a DPI-nak?
Tudtommal nincs.
- A klasszikus online Bónusz felületen nem is látom ezt a csomagot a fiókom alatt, így esélytelen a készülékcsere.
Azért nem láthatod, mert engedély szükséges a Bónusz Program készülékcseréhez.
- Más is van, aki szíve szerint beköpne már a Telenor irodájába a fentebb taglalt anomáliák miatt?
Miért köpködne bárki is a Telenor irodába, amikor ez a párt és a Telenor egyezsége??? Az nem jut eszedbe, hogy "imádott" pártod irodájába köpködj???
Legyél DPI-s, akkor nincsenek ilyen gondok. Ott sem a legegyszerűbb a készülékcsere, de megoldható.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
balazs1011
aktív tag
A GAP csoprtnak milyen csomagjai és percdíjai és előfizetési díjai vannak?
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
veterán
válasz Viktor0610 #17370 üzenetére
Mondták már Neked, hogy a mobilflotta választás nem feltétlenül pártszimpátia alapján történik? Nekem például ilyen előfizetést tudtak csak szerezni, és pont.
A Telenor megregulázása pedig egyéb okok miatt is aktuális lenne már...
-
MODERÁTOR
-
Peter.70
addikt
válasz Viktor0610 #17373 üzenetére
Telekom
-
balazs1011
aktív tag
A GAP csoprtnak milyen csomagjai és percdíjai és előfizetési díjai vannak?
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
veterán
válasz balazs1011 #17375 üzenetére
Nemrégiben újult meg a kínálat, de megmondom őszintén, nem tudom, most milyen csomagban vagyok. Az biztos, hogy 3800 forintot fizetek havonta, ebben van 20 SMS, 200 MB adat, és a jó ég tudja, mennyi perc. Ezt az összeget nem sikerült túllépnem már évek óta.
[ Szerkesztve ]
-
balazs1011
aktív tag
akkor ugyan az mint a DPI
3174 Ft beszélgetés + 445 Ft net (200MB) + 20 ingyen SMS
Össz.: 3620 Ft/hó---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
Littoral
aktív tag
Erről a széles néptömegek számára is megnyitott Bátor Tábor flottáról tud esetleg valaki bármilyen tarifa-információt? Jó az ötlet, ilyen módon szívesen támogatnám az ügyet akkor is, ha nem vagyok érintett, de a tarifáról nem írnak sehol (az e-mail válasz pedig még úton van valahol...).
-
doncibaba
csendes tag
Sziasztok!
DPI-hez szeretnék kontaktot kérni, privát üzenetben. -
hoppy
csendes tag
Tudtok priviben infót küldeni valamilyen nem Tés flottáról? Köszi!
-
törölt tag
dpi-hez kontaktot szeretnék kérni. Köszi
-
-
densie
csendes tag
Szeretnék kérni egy dpi készülék listát. Köszönöm!
-
KergeK@csa
tag
Sziasztok hozzáertők!
Milyen jo flottat tudnatok ajanlani az alabbi feltetelekkel?
- vodas szolgaltato (fontos a jo net lefedettseg, ebbol sajnos nem tudok engedni. Ceges telenoros flottank van, ismerem )
- lehetoleg maganszemely is tudjon szerzodni, lehetoleg kozvetlenul a szolgaltatoval (ez nem annyira fontos)
- net ara fontos, legalabb 2 giga kene, jo ha tobb
- telefon nem kell
- huseg, kaucio jo lenne, ha nem lenne, de ha kell, lehetElore is koszi a hasznos valaszokat!
-
őstag
válasz KergeK@csa #17389 üzenetére
Pránanadi ami Vodafone-s
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
MPeter87
őstag
válasz KergeK@csa #17391 üzenetére
Pl olcsomobilflottak.hu, viszont ott a legtöbb vodás flottánál van 2 év hűség. Ha jó lefedettség kell, akkor nem váltanál inkább T-re?
Ha biztosan nem akarod megszívatni magad, olyan flottát válassz, ahol közvetlenül a szolgáltatóval szerződsz!
-
őstag
válasz KergeK@csa #17391 üzenetére
telefon a jelszó
[ Szerkesztve ]
Nem az érdekel,hogy hova postázod,hanem hol van a termék!!!!!
-
Button
aktív tag
válasz KergeK@csa #17394 üzenetére
50M ugye jár, utána pedig 1500ft az1G pluszadat a netinfon
igen, nem szabad beállíttatni default, mert úgy horribilis, de ha havonta 1x rányomsz, akkor úgy vállalható az ár
illetve 1000ft az 500M és 500ft a 100M
én 2 hónapja váltottam, 2600ft-ért rongyosra beszélem magam (magamhoz képest), a hűség meg nem érdekel, eddig is vodás voltam -
-
mexel
veterán
Sajnos flottacsomagokban a voda nem túl jó, nem is találtam hűség nélküli flottát náluk, és a nettel is olyan szűken bánnak mintha az élet vizét adnák
-
Dave79
tag
Kialakult végre a flottacsomagom.
Bruttó árak:
- 1760 Ft / Hó,
- 1270 Ft lebeszélhető hálón belül ( 100 perc )
- 12,7 Ft / perc ( percalapon ),
- 50 perc belföldön
- 50 Mb net ( ha elfogy 32k-ra lasítva).
- 0 Ft flottán belülEgész használhatónak tűnik.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest