Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    nagyúr

    válasz nullpoint #6329 üzenetére

    "Például gps.conf fájl módosítása a jobb gps vétel érdekében már nem lehetséges." -- de, már hogyne lenne lehetséges hát erre lett kitalálva az un. "systemless" működés és maga a magic mount , csak ahogy te próbálod úgy nem lehet (RW-re mount-olni a /system-et és átírkálni majd elmenteni) de egy szeg egyszerű file lecserélő Magisk modulba beteszed az előre megírt gps.conf-t a megfelelő könyvtárba és jónapotkívánok, boot-kor le lesz cserélve a gps.conf-od amire akarod.

    "ha akad még olyan program amivel tudsz tiltani a telefonon levő szükségtelen / kémprogramok közül" -- akár külön Magisk modul is van rá (debloater [1] [2] [3]) de egy Titanium Backup a mai napig alkalmas erre, a Swift Backup is, az SD Maid is.. fagyasztani akár az AirFrozen vagy az Ice Box is tud, az Ice Box amúgy device admin-ra állítva root nélkül is tudja ezt.. de ha már van root akkor egy terminál emulátorban su után ugyanúgy mennek az adb-ben kiadható pm parancsok amivel le tudod tiltani az alkalmazásokat.

    A banki alkalmazások is megoldhatók, a Google Pay is - csak pont ezt írtam hogy oda kell rá figyelni, modulokat frissíteni, etc. de ettől függetlenül vastagon durvasokmindent meg lehet csinálni root-al, max nem tudsz róla.

    [ Szerkesztve ]

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák