Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    nagyúr

    válasz nullpoint #6181 üzenetére

    Ha lehet hinni ennek a táblázatnak akkor a tied amit futtatsz (32) az 2015 szeptemberi, amit meg kérne a készülék (41) az minimum 2020-as. Az ADB verzió nem keverendő a csomagba beforgatott platform tools revision-el, itt GitHub-on össze van szedve a kettő együtt is.

    Mehetsz oda is (Android szakmai) de ez adb verzió gond lesz szerintem, nem tudom honnan vannak azok amiket próbáltál de [innen] a Minimal vagy a Tiny biztosan megy ha valóban azt használja a rendszered. Ha. Amit viszont simán el tudok képzelni, hogy hiába telepítetted te fel a bejegyzésben említett adb-ket ha pl. egy path környezeti változó miatt nem azt futtatod. Nézd meg a környezeti változókat és nézd meg mit mond ha csak simán kiadod az adb parancsot hogy mi a fejléc (első három sor: adb verzió 1.0.32 lesz nálad, itt jobb kellene szerintem - platform-tools verzió - a futtatott adb telepítésének helye). Esetleg tedd fel a Minimal-t és abban van egy parancsikon amivel oda nyit cmd-t ahol konkrétan az Minimal ADB van, vagy egyszerűen nyiss te magad ott egy cmd-t / lépj abba a könyvtárba - ugyanis a path env. var. előtt mindig az aktuális könyvtárban keres.. vagy eleve nézz körül a környezeti változók közt. Már amennyiben Windows a rendszer.. ha nem akkor sincs baj csak mondd milyen rendszer.

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák