Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • apep

    újonc

    Sziasztok!
    Xiaomi Redmi 8
    Jelenleg: Android 10 és MIUI Global 12.0.1
    Androidos biztonsági hibajavító csomag szintje: 2020-12-01
    rendszeralkalmazás frissítések engedélyezve.
    A telefont 2020. júliusban vásároltam és semmi baj nem volt vele egészen 2020. december 30-ig. A telefonon szabadon hagytam 12 GB-t a 64-ből, a többi meg volt pakolva zenékkel, plusz 50 letöltött applikációval, közöttük 21 játék applikációval. Minden rendben volt, a játékok is működtek, majd december 30-án az egyik játék alatt, amivel pedig már két hónapja játszottam, a teló hirtelen lefagyott. Onnantól fogva 2021 januártól, mind a mai napig időről időre fennáll az a probléma, hogy a telefon lefagy vagy újraindul magától és ehhez játszani sem kell, ledob az applikációkról (a saját gyári applikációiról is), majd egy hibaüzenet ablak ugrik fel, hogy az adott applikáció működés közben leállt. A Play áruházzal, a messengerrel, de pl. a Beállítások menü használatakor is így jártam nem egyszer. Később a wifire sem akart csatlakozni.
    Csináltam egy gyári visszaállítást, de a probléma továbbra is fennált, pedig hanyagoltam a korábbi applikációkat és nem töltöttem le őket újra. A telefon már nemcsak kidobott az applikációkból, de magától újra bootolt, majd ismét és ismét, miközben le is fagyott többször is. A telefont sokadjára tudtam csak visszahozni, újraindítani. Volt, hogy egymás után legalább ötször újraindult. Elvileg bug-nak nem kellett volna már rajta lennie, ha egy játék korábban hibás is volt esetleg.
    Ismét gyári visszaállítást alkalmaztam egy hete, nem töltöttem rá semmi újat, csak a messengert meg a MÁV Startot, és egy hétig működött, majd ma megint elkezdte. A saját gyári alkalmazásairól is ledobott, vagy magától újraindult használat közben. Legutóbb üzenetírás közben indította magát újra a telefon, és betöltés után ismét újra indult csak úgy.
    A teló két év garis egyébként, amiből még másfél év hátra van.
    Amikor megvettem, bár akkor még nem foglalkoztam ezzel, de ha jól gondolom, eredetileg Android 8 és MIUI 10-ről indult gyárilag. A frissítések vagy a Bugos szoftverek vagy azok esetleges maradványai okozzák ezt?
    Mit gondoltok, mi lehet a gond? Köszönök minden meglátást!

Új hozzászólás Aktív témák