Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz Zoli bácsi #88397 üzenetére

    Jó, csak arra reflektáltam, hogy Németországban 45 km/h-ról akarják 60 km/h-ra emelni a megengedett sebességet. Nálunk tévesen az él a fejekben, hogy smkp-n a megengedett 45 km/h a helye 40 km/h helyett.
    Azért az se mindegy, hogy 45→60 "csak" 33%-os ugrás, így 40→60 már 50%. Szvsz ezt egy lépésben tuti nem fogják meglépni kis hazánkban.

    A Benelli karburátoros, vagy injektoros? Ha karbis, takarítsd ki. Lehet, hogy valamit összeszedett a tankból és eldugult egy fúvóka. Vagy csak elállítódott az alapjárat. Gyanús, hogy alapjáratod nincs, míg menni megy.

    Fokozatkijelzős motoron nem ültem, csak az üreset jelzi az 1-es, 2-es közt. Pakolgatom lefelé, amíg lehet, aztán a lámpánál még rápróbálok lefelé. Ha van időm, ellenőrzésképp legalább húzok egy üreset. Igen, kellemetlen, hogy nincs fokozatjelző, de megnyugtatott az oktató, hogy az első dolgok egyike, ami tönkremegy, vagy pontatlan lesz, illetve sok motoron gyárilag nincs.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák