Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz NYPD #82231 üzenetére

    Sorok közt jól elvagyok, de ha elindulnak, én kb 50-ig tudok lépést tartani, 60 a vége, a megengedett 70. Sajnos jó eséllyel elfogy a türelme annak, aki már harmadjára előz vissza, mert vannak szakaszok, ahol ha rövid időre is, de kihúzatja 70-80-ig.
    Amúgy ha folyamatosan 30-cal lehet haladni, akkor már nem előzgetek, nem cikázgatok. Nem gyorsul ez alattam annyira, hogy ugrándozzak.
    Az Október 23-a utca és Baranyai tér-nél volt, de van még a Dombóvári út - Budafoki út találkozásánál is, de a HÉV vonalán keresztül az Üllői útba torkolló kis utcáknál is láttam már ilyet.
    Az Allee mélygarázs sorompója mellett gyalog sem férek el. Kikerülöm, ha lehet, elhiheted.

    BLUE TORNADO: nem a jogosítvány okozza a bajt. Csináld csak a korlátlant, gépet meg ésszel válassz.

    akos3: nekem is szilóval taknyolták anno, ráadásul márkaszervizben. 25 km-t sem tartott ki, 3k volt az alkatrész az OEM Parts-tól.
    A légszűrő és a karburátor közti gumicső hasadt el a légszűrő felőli oldalon a rögzítés mellett. A tünet, hogy a szegedi Tisza-hidakon felfelé elfogyott a lendület és szó szerint megállt a gép. Sztenderen rugdosva nagy-nehezen elindult és lefelé, illetve vízszintesen ment is.

    [ Szerkesztve ]

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák