Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz perge666 #68456 üzenetére

    Nálam is van túlfolyó, az ülés alatt tankolok és a tanksapka körül van egy jó kéttenyérnyi peremes kád, az egyik sarkában egy lyukkal. Az direkt csövön az alsó idomig van vezetve bal oldalt.
    Viszont újabban azt vettem észre, hogy ha csurig tankolok, akkor az első pár kilométeren jobb oldalt is csepeg valami, a kipufogó dob előtti részére és a dob elejére és szabályosan kéken füstöl. Sehol sem látok csurgásnyomot, se laza kötést, igaz, szét se szedtem azóta.

    Az Eleven Motor közel van hozzám, oda tervezem bejelenteni a BW's SPY-t. 6.000 km-es szerviz, kivetetni a fojtásokat a kipufogóból, varióból, szíjcsere, folyadékok cseréje. Ezt a jobb oldali csepegést és a tavaszi megállt alattam a gép című történetet is megemlítem. Ha a görgők, variótárcsa igényli, akkor azt is cseréltetem. A blokkot, hajtásláncot gyárinak szeretném meghagyni.
    Úgy gondolom, a fékek, futómű jó. Esetleg a nagy súlyomra való tekintettel egy hátsó lengéscsillapítót lehetne méretezni, de nem biztos, hogy kell.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák