Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz SirKero #19020 üzenetére

    Az ilyen megoldásoknál én mindig tördekedtem arra, hogy minél precízebb és minél "gyáribb" kinézetű legyen. Szvsz fontos szem előtt tartani, h ha esetleg egyszer már nincs rá szükség, akkor ne éktelenkedjen a kormány burkolaton ~ 4 idétlen furat.

    Tippem; ahogy nézem a fotókat, a tükör a kormányon van. Érdemes valamiféle hajlított, masszív fém darabbot legyártani és befogatni a tükör alá, majd arra ráapplikálni egy GPS tartót. (Nem tudom milyen PNA-t szeretnél rátenni, de pl. vaterán lehet kapni szinte minden típushoz külön, csak a tartó keretet, szár nélkül.)

    Vagy másik alternatíva, h a műszefal környékén keresel egy már meglévő csavart, s valahogy oda felfogatni szintúgy egy tartót.

    Egyik barátom is így oldotta meg a 650-es Burgman-on. Plusz vett egy szivargyújtó töltőt hozzá, ami szépen a kormánynál előre húzott az akksitól, így folyamatosan tudja tölteni.

    Egyébként, ha nincs benne szivargyújtó, érdemes rakni bele, pláne ha túrás céljaid is vannak. A télen én is raktam az enyémbe, videó.

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák