- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nLali
őstag
Ha lenne egy szép állapotú F-15, ami az elmúlt 4 évben összesen 700Km-et ment, valakit érdekelne?Kihasználatlanság miatt eladó.
Bérelhető reklámfelület
-
runner 125
nagyúr
válasz Tothgera30 #13449 üzenetére
Nem kell meglepődni, ez olyan, mint az asztalon hagyott süti. Ha, nem tolod be egyszerre, megeszi más.
Ilyen 2 kiló környékén árult, gyári állapotú nagytestűekre le kell csapni, ha az ember tényleg jót szeretne magának. Szépen felhívni, kérdezni tőle, majd kérni egy címet, s utána utalni előleget, majd menni érte.
nLali
Ötvené' viszem, ha elküldöd uv-vel.
Tegyél fel róla valamit képet/infót.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Tothgera30
Ármester
válasz runner 125 #13453 üzenetére
Így van, bezzeg télen mikor jó áron akartam venni, akkor alig volt hirdetve, most meg orrba-szájba hirdetik őket.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
DigitXT
nagyúr
válasz runner 125 #13453 üzenetére
Azért látatlanba nem utalgatnék előleget...
-
GabN73
addikt
-
runner 125
nagyúr
válasz DigitXT #13455 üzenetére
Ahogy írtam kérdezni.
..nálam úgy szokás, h megmondom feketén fehéren (legyen az bármiről is szó), h mindent le lehet mérni, mindent meg lehet nézni, mellesleg van egy kis rutinom ebben-abban, így kérem ne kerülgessük a forró kását, ha van valami feltűnő hibája ossza meg velem, mivel a helyszínen úgyis kiderül, s az kellemetlen mindkettőnknek.
Innentől fogva tudja az ember mérlegelni, h kell-e neki vagy sem.
Persze, ezt csak mint 2. alternatíva vetettem fel, ha mondjuk több száz km-re van tőlünk.
A legegyenesebb, ha az ember egyszerre hívja, s lehetőleg megy is, ha minden ok a tulaj szerint."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Intel fan11
őstag
üdv!Szeretnék robogót vásárolni!Igazából nem vagyok jártas a dolgokban mit kell nézni mi a jó!annyit tudok hogy olyan 100-150ezer ftom lenne rá!!Mit ajánlotok?
Battletag: hojszi#2983
-
sz_abika
addikt
Délután mennék érte:
[link]
vélemények?PSN: xszabikax
-
Killing
addikt
Sziasztok!
A peugeot sv motorom nagyobb sebességnél (55-től felfele) mély csilingelő hangot ad (nem találtam rá jobb szót, ezt nem lehet leírni, hallani kell ) amibe az egész motor beleremeg. Nem tudom honnan jöhet és miért, alacsonyabb sebességnél nem csinálja. Amúgy 80-at megy a gép, se nem lassabb, se nem gyorsabb emiatt. Hogy lehetne ezt megszüntetni? Elég rég óta csinálja már csak eddig lusta voltam megkérdezni.[ Szerkesztve ]
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
sz_abika
addikt
válasz runner 125 #13461 üzenetére
Na megvettem, igaz nem tőle, hanem szervizből, de ugyanennyiért. Nem tudom mennyire divatos dolog még az óra visszapörgetés, de 8000km sincs benne
Motorikusan szép hangja van, jó alapjárat, nem köhög.
Új gumikat kapott a szervizben és a hátsó felfügg is új lehet talán - nem mondták, de feltűnően tiszta. Mondjuk az első teleszkópon van cserébe pár rozsdapötty :/
Egy fura dolgot csinál..nem egyenletesen húz. 0-20-ig kikapja alólam a motort kb, 20-30 viszont van egy rés ahol elég erőtlen, de 30-tól 60-ig (ahol ugy néz ki leszabályoz a moci, mert emelkedőn és lejtőn is egyaránt itt a vége) megint csak kapaszkodok bele rendesen. Ezt minden járgány így csinálja vagy típus függő, esetleg valami nem okés vele?PSN: xszabikax
-
runner 125
nagyúr
-
akos3
addikt
válasz sz_abika #13460 üzenetére
Háh nekem is ilyen vt! Csak yamaha blokkos. (legalábbis több hozzáértő is ezt mondta... Én elhittem nekik) Alapből nem rossz kis robogó, erős, jól pakolható, királyak a kerekei, csak én egy szar olasz importot fogtam ki, sose indult be. 2 hetet se használtam..
(#13463) sz_abika Nah grat a mocihoz, csak most olvasom Vmi nincs rendján mert nekem amikor ment akk 75öt vitte azért. Emelkedőn is szépen vitt. Mondom, h erős vt azért, csak szar Ékszíjtárcsa elkophatott, azért torpann meg. nézdd meg!
Fotót dobsz fel róla? kiváncsi vok. Én mire befejeztem a szépítkezést addigra eladtam Tanulópénz vt De ha a Tied nincs széthajtva akk jó vétel volt. enyémben eleve 23k km. vt már benne...[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
Látom sok kifestőd neked sem volt.
Egyébként sokat dobott rajta az a pár változás, sőt, sokkal szebb lett.
Igen, ezekben hosszú Mina blokk van, csak levegősek.
..én most már csak vizes robogót vennék.
Sőt, most nagyon azon az állásponton vagyok, h ha meglesz a Gixer, akkor igyekszem összehozni egy kisebb testű, 4t rendszámos (lásd F-12 200-as) robogót, ami egy 40-50km-esre távra még kényelmes. Adrenalint növelni meg úgyis ott lesz a 150 ló."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
akos3
addikt
válasz runner 125 #13466 üzenetére
Áh, tod, h van az első robogójával mindenki! Dédelgeti csinosítgatja. Nyugi, a 2.hoz már hozzá se nyúltam
Am nekem is tetszett, ezért is sajnáltam eladni mert alg élvezhettem ki a munkám gyümölcsét. Főleg a fényvisszaverős felnicsíkok dobták fel meg a kék-karbon berugókar sztem. Az is jó móka vt, h a matricákat összevadésszam, h színben egyezzenek. Mert egy heylen persze h nem vt az összesből... -
nLali
őstag
Nem tudjátok, hogy a peugeot sc metropolis futott-e más néven is? 96-os. Alkatrész kéne, de nem jöttünk rá a boltba, hogy mivan..Szíjjat nem találok hozzá..Malagutiról nemsoká lesznek képek, ha szól a tulaj, hogy mehetek fényképezni
[ Szerkesztve ]
Bérelhető reklámfelület
-
Norb3rto
őstag
Sziasztok!
Robogó vásárlás előtt v.ok, peugeot speedfigth2 robogóról tudtok vmit mondani jó nem jó ill 15000 km sok egy ilyen motorban?
Óvakodj a csavarhúzóval közlekedő programozótól!
-
Tothgera30
Ármester
válasz dJ Peer #13470 üzenetére
Szép kis F12-es, tetszik .
Épp ma délután nézegettem egy Aerox-ot, kissé gyanús lett a kipufogóból és a fényezésből ítélve, erre felhívom a srácot. Kiderült hogy vele már beszéltem régebben, ő azzal foglalkozik hogy motorikusan jó állapotú, de külsőleg leharcolt motorokat keres, lefényezi és felmatricázza őket, majd továbbadja. Rendes gyerek, nem beszél mellé, egyenes, mondta hogy a linken látható motorral borultak, húzták az oldalát, km valós, matrica vateráról, a fényezést ő saját kezűleg kompresszorral oldotta meg, évjárat valós (Gurtner PY12 karbi, állandó helyzetjelző). Viszont a múltkor volt egy hasonló Fiat feliratú motorja, talán 2004-es, 8000km-el, az 100* jobban nézett ki, gumik állapota is jobb volt, bezzeg azt eladta 180k alatt! Kérdeztem hogy szerez-e kívül-belül gyári motorokat, erre válaszolt hogy azon semmit sem keresne, így talán csak segíteni tud, de nem foglalkozik vele.
-
sz_abika
addikt
Holnap megmosom akkor hogy szépen csillogjon a fotón ^_^
Nem vagyok szaki, a műanyag idomokat letudom szedni max, de egy ékszíjtárcsát valószínűleg nem találnék meg rajta
Amúgy látszik, hogy pihent a gép sokat ezelőtt, mert ma mentem vele 50km-ert és a végén lejtőn 70-es számot alulról már súroltaNa köszi a tippeket, majd ránézek, hogy van-e valami vele ami nagyon feltűnően nem stimmelhet.
A tied meg nagyon szép állapotban volt, grat hozzá!
PSN: xszabikax
-
akos3
addikt
válasz dJ Peer #13470 üzenetére
Itt van az weboldaluk.
Méretre csinálják ívre, Neked már csak fel kell ragasztani. Nyilván minnél kisebb a kerék annál olcsóbb és ha nem fényvisszaverős az is jelentősen levág az árból. Bár sztem ennek már úgy van értelme, sötétbren nagyon sokat ér. Nagyon rendesek, küldenek előzetes mintát, színválasztékot stb. Én még a narancs "malaguti"-s matricákat is velük csináltattam, olyanokat lehetett kérni, h legyen e körbe szegély, és ha igen milyen színű meg ilyenek. Szal elég profi a társaság. Jó szívvel ajánlom. -
akos3
addikt
válasz sz_abika #13476 üzenetére
Oh, micsoda bordó csoda! Jól néz ki így képről, persze látszik, h nem most jött ki a szalonból, de eléggé egyben van, szép! És ez a másik fajta fenekű, amikor nekem is Centrom vt, mindig nézegettem ezt a hátsó idomot az ülésnél, mert ez sokkal jobban bejön mint amilyen az enyém vt. Vhogy olyan spoiler feeling
Sok örömet hozzá
Ja am vmi csinosítgatás tervben van, vagy meghagyod originalba? -
runner 125
nagyúr
válasz Norb3rto #13479 üzenetére
Óra állásra nem szabad adni, mondhatni felejtsd el. Meg kell nézni, ki kell próbálni.
Alap dolgokat; Matricák nem sérüléseket takarnak-e. Megnézni az idomokat, hol volt fújva, hol gyári. Évjáratot ellenőrizni - idomokban általában benne van, vagy pl. a felnik küllőjében belül. Csavarok állapota, eredetiek-e / egyformák-e, egyenletesen húz-e, indul-e elsőre, rúgva - önindítóval egyaránt. Kérd meg a tulajt, h hideg legyen a motor, ne menjen vele előtte. Kapcsolókat, világítást csekkolni. Ha, jár a motor megdönteni álló helyzetében balra-jobbra egyaránt, h úgy nem csörög-zörög-e valami.
Egyenesfutást ellenőrizd, kormánycsapágyakat - felhúzod sztenderre és megmozgatod a villát. Hátsó kerék kotyogást is nézd meg. Kb. ennyi ugrott most be.Pözsókat nem ismerem, biztosan nem rosszak, bár alkatrész tuti kevesebb van hozzájuk, mint egy Minarelli blokkos robogóhoz. Az első felfüggesztésük egyedi, azt mindenképpen alaposan ellenőrizd, nincs-e kotyogása, nem feszül-e valamelyik csap része.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Norb3rto
őstag
válasz runner 125 #13480 üzenetére
Köszi már ezzel is sokat segítettél, eme csoda lenne Milyen robeszt lenne érdemes venni nagytestűek közül 50 cm3 ig?
-
runner 125
nagyúr
válasz Norb3rto #13481 üzenetére
Most egy 300x200-as fotóval mit kezdjek?
Ok, látom, h nem egy Simson.Inkább az árat szabd meg, de ilyen kategóriában Aerox-ok, SR-ek (Minarelli és Piaggio blokkosak), Runner-ek, F-12-k, F-15-ök jó alternatívák.
[ Szerkesztve ]
-
Norb3rto
őstag
válasz runner 125 #13482 üzenetére
Sokat ne mtudsz vele kezdeni,gondoltam linkelek egy képet
Köszi a segítséget
-
runner 125
nagyúr
válasz dJ Peer #13484 üzenetére
Alapvetően meg vannak ezek tervezve, s nem csak ebben a típusban van ilyen felfüggesztés. Zip SP, régi Skipper, Area, némely Vespa..., csak vétel előtt alaposan ellenőrizni kell őket.
-
sz_abika
addikt
Kijelző van, óra nem jó. Szézszedtem idomot, majd megláttam mögötte a kábelkötegeket és úgy döntöttem marad a karóra
Kipofozásnak meg annyit szánok most rá, hogy láthatóan előző gazdája, eldőlt vele. A jobb oldalán végig van húzva, igaz a szín megmaradt, szóval csak a lakkrétegeket koptatta le. Ma lekentem kocsihoz való waxxal és már kevésbé feltűnő. + első teleszkóp elég gyér, csere érett illetve bontott első lámpát veszek hozzá, ami nem sárgult meg ennyire.
Kicsit csalódott voltam viszont h nem találtam elsőre teleszkópot hozzá :/ Italmoto-ban bíztam pedig. Hol érdemes még körbenéznem / személyes bevált "turi"?PSN: xszabikax
-
akos3
addikt
válasz sz_abika #13486 üzenetére
Hát én nem nagyon jártam ilyen bontókhoz abbana 2 hétben
De itt hátha találsz vmit. Ill. itt is ki lehet fogni vmit, bár most ahogy néztem nincs semmi Centrohoz, de érdemes figyelni. Itt egy idősebb bácsi van, kedvesnek tűnt, vmiért vtam egyszer nála szétnézni. Ez meg írja, h alkatrészei eladók. Kérdezz rá, hátha szétsezdi bontani, mert nics vmi fényes állapotban amugy se...
órát meg nem hinném, h nagy ördöngősség lenne megcsinálni, én tuti megcsináltatnám ha már van, de hát te tod -
Tothgera30
Ármester
Holnap délután megyek megnézni egy Piaggio NRG MC4-es DD-t , ha még meglesz addigra !
-
akos3
addikt
válasz Tothgera30 #13488 üzenetére
Hát most már tényleg szurkolok!!! Majd jelents!
-
Tothgera30
Ármester
Hú, rendben, még ma rakta fel a hirdetést, holnap délután 4-5 óra felé tudok elindulni érte, ha addig nem viszik el, valószínű hogy megveszem . Nagyon bízom benne hogy legalább ezt nem halásszák el előlem, sőt faternak jobban tetszik mint nekem .
-
-
akos3
addikt
válasz runner 125 #13492 üzenetére
+1
Ezeknél egy picit idősebb, többet futott japán ill. olasz sokkal jobb. Persze nem a kókány romhalmaz importra gondolok..
-
őstag
válasz runner 125 #13492 üzenetére
Milyen alternatíva volna akkor ennyiért? Elég magas csávó, szóval Honda Dio-nál azért nagyobb testű kellene.
-
Salex1
őstag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy robogót, de egyáltalán nem értek hozzájuk, és lenne néhány kérdésem:
1. Milyet ajánlanátok olyan 100-150eFt-os kategóriában.
2. Mi az amire kimondottan oda kell figyelni vásárlásnál?Valami olyan kellene ami nagyon keveset fogyaszt, ez az egyik fő feltétel, nem kell, hogy 50-nél többel menjen. Munkába járásra kellene napi 20-25Km távolságra. 185cm vagyok, szóval ehhez illő kellene.
Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
nLali
őstag
válasz runner 125 #13495 üzenetére
Szerinted mindegyik runnerre lehet plexit tenni?
Bérelhető reklámfelület
-
őstag
válasz runner 125 #13495 üzenetére
Értem, hát meglátjuk köszi. Gyári fojtást mennyiért szedik ki?
-
runner 125
nagyúr
Nem értem a kérdést.
Egy részből mikori Runner, más részből milyen plexiről beszélünk, gyári / nagy, vagy mire gondolsz? Értelemszerűen furat mindegyiken van, így mindegyikre tehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- REpont és hulladékgazdálkodás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- DIGI kábel TV
- További aktív témák...