Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ph_5.5

    aktív tag

    válasz kisza25 #213018 üzenetére

    Tipo a páromnak nem tetszik. És ti sem dicsértétek az anyaghasználatot túlságosan :)Sajna jelenleg a Fiat konszern nem ad olyat amibe átülnék. Ezért akartam valami mást.
    És a sok olvasás után megállapítottam hogy nagyon mellé lehet nyúlni.
    Mazda rozsdásodik. (ma mesélte egy barát hogy vettek egy Mazda 2-t. Ismerős kereskedőtől. Átíratták- ma viszik vissza és kérik vissza a vételárat mert az ő szerelőjük is átnézte, és pont minden hulladék rajta- és nem csak az alja rozsdás, de a motor szórja az olajat, ba van a fékrendszerrel, lengéscsillapítókkal stb. )
    Honda Civic tetszene. Páromnak is... de állítólag a motorját pont azzal ölik meg hogy elpusztíthatatlannak állították be és csak használják. (tudom, általánosítás... de mivel nincs baráti körben eladó így maradna a lutri- idegentől)
    Focus- nem tetszik.
    J Astra- már megbeszéltétek. Régi motor ami kb a Bravoban is van még oké, de a közvetlen bef. változat már nem oké. Nem az a sok hogy 100e km-nél most 140e körül dióhéjazás, hanem ha 5 év múlva ez már 300e lesz és akkor ér az autó 2 millát...
    Francia... hát megint új szerelőt kellene keresnem, mert a mostani közölte olyat ne vigyek hozzá :)(a Megane 2015 körüli belsővel... nos a kormány olyan csúnya hogy ha azt kell néznem vezetés közben akkor rosszul leszek :)
    Szóval nem tudok jelenleg megoldást.

Új hozzászólás Aktív témák