Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rasotamas

    veterán

    Szóval srácok, biztos nagy itt az egyetértés, hogy hülye vagyok, de ha kiröhögtétek magatokat [vilike] véleményén, kaphatnék egy-két további építő jellegű hozzászólást légyszíves?

    Amit tudok:
    Eredeti terveim szerint még kb 3 évig terveztem megtartani a Mazdát, bár 16 évesen mikor fél milliót ér már többet ér tartalék autóként. Ami már biztos, hogy ezidő alatt kuplung+kettőstömegűt biztosan cserélni kell majd, ez kb 350 ezer forint. Jó eséjjel ennyi idő alatt menne még bele 4 bontott injektor is, legyen 150. Nyilván a fékbetét, olajcsere, miegyebek nem számítanak, azt minden autóban kell, nagy árkülönbség se hiszem hogy van. De akkor már elvinném egy rendes alvázvédelemre, vennék bele bőrbelsőt, szóval a mostani értékét még rádobnám 3 év alatt.
    Ha eladom, mondjuk 100 ezer ráfordítással ki tudok belőle venni 8-at. Jó eséllyel ennyi pénzből (700+700) tudnék venni egy VAG dízelt, szépen rendberakni, olcsón fenntartani és még maradna is belőle. És ha abban elszáll valami nem ennyibe kerül, ha jól sejtem. És sokkal jobb az értéktartása, a dízel mazdák ára elkezdett meredeken zuhanni.
    Hol nem stimmel a matekom?
    Ja és orrba- szájba azt hallom, jó autót nem szabad eladni, akkor kell eladni ha nagy kiadás jön, minden eladó autónak van valami baja. Akkor miért is baj ha én is így adom el?

    [ Szerkesztve ]

    https://tinyurl.com/rasoapro

Új hozzászólás Aktív témák