Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telepíthető az Android 15 egy hajlíthatóra
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
aero.
veterán
válasz dízelracer #44099 üzenetére
Azért egy Corsa OPC vagy egy Clio RS mégis más világ.
-
aero.
veterán
válasz dízelracer #44102 üzenetére
Ezért írtam, hogy gyengére vették a figurát azzal a 20 lóerővel a kategóriatársaival szemben. Mert ha jól tudom, akkor velük van egy súlycsoportban. Ez persze nem von le belőle semmit, szépen megy, jól van hangolva a váltóval, futóművel.
-
giigz
veterán
Erről mi a véleményetek?
Peugeot 307 1.6 HDI 110 LE
1,3 M körül már egész jókat kapni, és eddig amikben utaztam nagyon tetszett.
-
neduddki
nagyúr
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
hobizoli
nagyúr
válasz Motion_Blur #44080 üzenetére
Meg kell nezni a ket nyomatekgorbet, a 1.5-e biztos karajabb, mert a nagyobb ccm-e miatt nagyobb a nyomateka is, ezert részterhelesen meg akkoris jobban kell mennie vele a vasnak, ha csucsban pl ugyanannyi lojjott tudnak.
Amugy nekem 1.4 es 1.6 motor kozt pl siman lehet erezni a diffit, ami pl szinten 200ccm, ahol az 1.6 3.-ban befordul es nyomatekbol siman kigyorsit, ott az 1.4 3.-ban szinte dadog es erotlen, vissza kell valtani 2.-be es akkor jo. Szivoban a ket motor kozott vmi ~20Nm van, de pont eleg ehhez.
több drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz dízelracer #44099 üzenetére
8.9sec 100-ra, amit a Swift Sport tud azert az nem egy fuha ma mar...
több drón kell ;P
-
Khelben
nagyúr
válasz dízelracer #44116 üzenetére
Hát, az enyém szívó benyás, aztán 1500-tól 6000-ig végig megvan a 220Nm
-
dízelracer
őstag
válasz Khelben #44117 üzenetére
Ja csak mi átlag autókról beszélünk. Itthon átlag autós benzinesből 1200-1600ccm között választ nem vesz 2.5 V6-ot mikor 400forint felé közeledik a benyának literje. 220Nm nem kevés egy 2495ccm-s V6 motorból? 17éves PGT is tud 204Nm-t az 1.4-es motorból. Vagy ott a fosvágen 1.2TSI motorja. 1197ccm, 105ló @ 175Nm. Ugyanazt tudja mint egy 1.6-os szívó csak sokkal kevesebbet fogyaszt és 1500nál már rendelkezésre áll a 175Nm. Az 1.6 benyás 1500-nál totál halott. A kis ccm-s (1400-1600ccm) feltöltött motoroké a jövő.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
giigz
veterán
0,8-1,2 M között milyen autót tudnátok ajánlani?
2000-nél újabb, minimum 90 LE, dízel vagy benzin, igazából mindegy.
Motion_Blur: Ha ez az enyémmel történne meg... Kezdek lemondani a 307-ről.
-
neduddki
nagyúr
HI!
ez igy a ha-n 3152 jarmu kicsit pontosics a paramerereken:- )
en aszondom nezze szet a vagoszemuak kozott, de emg miidg oleg bo, mi teccik?udv
neduddki
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
dízelracer
őstag
-
neduddki
nagyúr
válasz neduddki #44125 üzenetére
HI!
pjenbol csinaltam egy ijjen szurest, hogy vajj buzukin kivul kerul-e bele vki? tippem a nem volt, hat nem bejott:- )))
ez se hehe, ajjon merre jartak vele? /muszeresz. v. garazs???/:- )))udv
neduddki
-
giigz
veterán
Az rendben van, hogy egy pár embernek az újonnan vásárolt 307-tel sok hiba volt. De EZ nekem akkor is szimpatikus. 143.000 km van benne, és nincsenek említve ilyesmi hibák.
-
Kickass
őstag
-
dízelracer
őstag
" ... nincsenek említve ilyesmi hibák."
De majd beleírja a hirdetésbe, hogy mellékesen fél évente 150k-t bele kell csapni a szervizes koma markába. Használt autó vásárlás egy olyan társasjáték amikor a két fél azon küzd, hogy ki tud túljárni a másik eszén. Néha az eladó, néha a vevő nyeri a játékot.
"eladó kifogástalanul működő 307-esem"
Miért kel kiemelni, hogy kifogástalanul működő? Már eleve ez gyanús. Valamit csak nem eltitkol a csúnya gonosz tulaj?
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Eagl3: Köszi a segítséget!
dízelracer: Tehát azért, mert pár cikkben az olvasható, hogy sok hiba van az autóval, az összes 307-est még nem kell leírni. 2002-ben Európa "év autójának" választották. Miért is?
Megértem, hogy nem szimpatizáltok ezzel a típussal, de nem mindegyik 307 olyan, mint pl. amit abban a bizonyos cikkben leírtak róla.
A Totalcar oldalán még rengeteg vélemény van a kocsiról, és több elégedettet láttam, mint felháborodott tulajt.
Azért köszi mindenkinek a segítséget, ha jutok valamire jelentkezem.
[ Szerkesztve ]
-
neduddki
nagyúr
HI!
"2002-ben Európa "év autójának" választották. Miért is?" JAJJJJJJJ, de hogy a kerdesedre valaszoljak: ezert: "Eligible cars are new models released in the twelve months prior to the award. The award is not restricted to European cars, but nominees must be available in at least five European countries, and have expected sales of 5,000 a year.
Nominees are judged on the following criteria: design, comfort, safety, economy, handling, performance, functionality, environmental requirements, driver satisfaction and price. Technical innovation and value for money are also important factors." forras: wikivedd meg, d elobb olvasd el Mr.Grincs storijat aszem nem votl elo ember aki tiszta szivbol ajanlota volna nekije a c5-ot, e nemlehetttmeggyozni, nezd csak hol tart?
udv
neduddki
-
neduddki
nagyúr
-
33as
senior tag
Figyelj, ha nem lehet téged meggyőzni a francia "kocsik" megbízhatatlanságáról akkor vedd meg a 307-est! Majd rájössz később, hogy miért nem ajánlottuk!
szerk:
Nekem egy 00 évjáratú TDI Golfom van 190 ezer kilométerrel , a feleségemnek meg egy 96-os Corsa-ja van szigorúan 1.7 D Isuzu motorral és 220 ezer kilométerrel!
A világból kimennek hidd el![ Szerkesztve ]
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
dabadab
titán
válasz neduddki #44134 üzenetére
"nem votl elo ember aki tiszta szivbol ajanlota volna nekije a c5-ot"
Legjobb tudomásom szerint ebben a topikban nekem meg viharhozonak van C5-e és nekem teljesen jó tapasztalataim vannak vele, de úgy rémlik, hogy viharhozo se nagyon panaszkodott, sőt.
Nyilván én nem számítok, mert nem a szomszéd unokatestvérétől hallok sztorikat, hanem elfogult tulajdonos vagyokOk, Mr.Grincs megvett valami vacakot, amit nem kellett volna, de ilyet minden márkából lehet találni.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
33as
senior tag
válasz dízelracer #44140 üzenetére
Jahh....
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
neduddki
nagyúr
válasz dabadab #44139 üzenetére
HI!
Te csak siman nem szamitasz, mert elfogult tutaj vagy, szoval tok mind1 mit mondasz:- )))
bocs Rolad tenyleg elfeledkeztem, /de Te vagy a statisztikai hiba ebben a temaban szoval ezert sem szamitas, na ez mar 2 indok remelm erre mar megbocsatasz:- )/udv
neduddki
-
Ragadozó
Ármester
206-os nál műszeregység, gyújtótrafó, váltó szokott rosszalkodni.
307-esnél próbálj ne az első szériást megvenni, hanem fiatalabbat. Első szériásnak volt elég sok gond a esőérzékelővel, kormánykapcsolóval, computer beázás. Hirtelen ennyi juttott eszembe.
Inkább dízelt Peugeotból...Mozgó autójavító szolgálat - autóvillamosság, autószerelés
-
DroneZ^
őstag
Peugeot 206RC vélemény? 2000-res motor 135 és 177 lovas verzióban
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
zoo8800
veterán
Én nem akarlak lebeszélni a 307-esről. Csak ki kell fognod egy jobb darabot. A megbízhatóság pedig nem minden. Nekem sem létezett olasz autó (a Ferrarit kivéve) amíg ki nem próbáltam egy 1.6-os Stilót.
A megbízhatónak titulált Corolla (2002-) pedig szerintem a kategória legvacakabb autója. Ez persze szubjektív dolog.Az a Peugeot elég jól néz ki, de ha az óra vissza van pörgetve, és 250e körül van benne, akkor mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, hogy rendbe tedd majd. Ez persze az összes CR-re igaz.
Bár, mintha lógna rajta egy kicsit a bal első sárvédő... Ez persze csak alkura ok.rip and tear, until it is done
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest