Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Ezt láttam tegnap élőben, egy autóval ment előttem a ford-os.
A hölgy felrepült az égbe, a fedett villamosmegállónál is magasabbra, hirtelen csak annyit láttam, mi az a nagy tárgy a levegőben ami forog, elsőre fel sem fogtam, durva volt.
Innen lépett ki az autós elé, aki még csak gyorsan sem ment, 50 körül, nekünk zöld volt. Ráadásul ott van az újságos bódé előtt néhány méterre a zebra
És ilyenkor gondolkozik el az ember, ha néhány másodperccel hamarabb indulok, elém lép le.
Ilyenkor vajon mit kap az autós, ha nem volt ittas és betartotta a sebességet?, mert ez kikerülhetetlen volt
üdv
-
DeFranco
nagyúr
válasz werszomjas #35051 üzenetére
Ezt elmondtad a rendőröknek is?
-
MaciG
addikt
Az autóst értelemszerűen nem fogják megbüntetni, hisz ő nem tehet arról hogy a nő sietett, mint az állat, hisz 8 után már csak (!) 4-5 percenként jár a négyes,hatos...
[ Szerkesztve ]
BANZAII
-
jozefgucci1
addikt
Hú hát nem lehet könnyű ezt felfogni főleg aki elütötte még ha nem is ő a hibás . Vasárnap mi is láttunk egy hasonló esetet ,de szerencsére ott visszarántották a párt a kocsi elől és az autós is fékezett . Külföldiek voltak és szintén villamosmegállóból rohantak volna át . Nekünk tele zöld volt .
A hétvége amúgy nekem nagyon szerencsés volt . Mentem pecatúrára pénteken és már sötét volt mikor a Mezőkövesd- Tiszabábolna mellékúton szerencsémre jött egy kanyarban szembe autós aki megvilágította az én sávomban közlekedő két kivilágítatlan bringást. Így ki tudtam őket kerülni . Hazafelé szintén ezen a szakaszon már nappal egy szarvas ugrott ki elém , de nem jöttek szemben így át tudtam menni a szembe sávba . A megengedett 90-el mentem , de h a az betalál akkor nagy lett volna a baj .
Amúgy úgy 20 éve volt , hogy a fagyisnál álltam a sorban öcsémmel és egy kislány ( úgy 12 forma lehetett ) végzett és vitt át a túloldalra fagyit és átszaladt az úton . Egy kocka lada repítette fel őt is . Mai napig előttem van az a jelenet. Szerencsére ott nem lett súlyos a dolog eszméleténél volt a kislány és túlélte .Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...
-
TaaT
nagyúr
Give them hell Ukraine!
-
mephi666
nagyúr
oké, lezárják a pályát és leterelik a forgalmat, hogy elkerüljék a baleseteket, de ezután miért nem dobnak azonnal eléjük szöges akadályt? attól tuti megállnak... ha meg ottmaradnak, akkor spórolhatnak az eljárással is
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
TaaT
nagyúr
Természetesen nő. [link]
Give them hell Ukraine!
-
mephi666
nagyúr
nem tudom, de ez az "addig üldözzük, míg ki nem fogy az üzemanyaga" elég primitív módszer a megállításra
...szöges akadály szerintem könnyebben/gyorsabban bevethető, mint szerezni pár nagyobb járművet és költségkímélőbb is, mert jóeséllyel csak az üldözöttben tesz kárt
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz philoxenia #35064 üzenetére
ez benne van: lehet, hogy soha nem lesz rá szükség... de ha majdnem minden szolgálati járműbe kerülne, olcsóbban/gyorsabban be lehetne vetni, mint kockáztatni többtíztonnás gépek úttestre állítását, amibe a gyökér belecsattanhat és kárt okozhat
-
TaaT
nagyúr
Tudom, törvényileg védeni kell a gyalogosokat mert őket nem védi fizikailag semmi sem egy balesetnél. [link]
De én pl idehaza mindenkinek (mindenkinek) kötelezővé tenném a kresz oktatást (vizsgát?) is.
Give them hell Ukraine!
-
titán
En mindig azt mondom, hogy a gyalogosnak sokkal jobban kene figyelnie az autokra, mint forditva, teljesen mindegy mi a szabaly. Ez a sajat erdeke. O serul meg, o hal meg stb. Ennek ellenere en ugy latom, hogy errol nem nagyon akarnak tudomast venni es az autostol varnak el mindig mindent.
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
ez a zebrás eset szerencsére baleset nélkül úgy esett meg pár hete felénk, hogy hazafelé tartottam itt (ebben az irányban egyenesen, ahogy a nézőpontot beállítottam), kezdett már sötétedni, a zebrán gyalogosok keltek át, de úgy értem oda, hogy kb 30-ra lassítva át tudtam gurulni, majd gyorsíthattam... szemből kicsit be volt állva a sor és egyszer egy még éppen álló furgon mögül keresztbe átfutott előttem a gyalogkakukk reagálni se volt időm, de utána hazaérve elgondolkoztam, hogy "ha nem lassítok annyira a zebrán, vagy 5 méterrel előbb járok, még kint várhatnám a helyszínelőket és a mentősöket"
[ Szerkesztve ]
-
jozefgucci1
addikt
-
mephi666
nagyúr
válasz jozefgucci1 #35072 üzenetére
ez nem is a zebrán volt, hanem a zebrától vagy 50 méterre... az álló kocsik közül ugrott ki holttérből az idióta
-
AMD Power
titán
válasz jozefgucci1 #35072 üzenetére
Nagyon oda kell figyelni. Ez a zebrás "story" nagyon veszélyesek tudnak lenni.
-
-
TaaT
nagyúr
Nem jött össze. [link]
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Emberünk újjászületett. [link]
Give them hell Ukraine!
-
titán
(L:/dl/upc/2014-11/19543_toyotakampec.jpg)(/L)
Ehhez mennyivel kellett menni?
-
IreN!CuS
őstag
És még milyen felháborodás volt anno ,hogy csak 200 le , szorossan nem kapcsolod a témához de egyből ez jutott eszembe
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
TaaT
nagyúr
-
MaciG
addikt
-
AMD Power
titán
Ez a durva. Minek az a hülye öv nem?
Elaludt a volánnál, kiirtotta a családját
Nem állítják bíróság elé a tizenéves vezetőt -
TaaT
nagyúr
Ki hagyná meg neki a jogsit? [link]
Give them hell Ukraine!
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest