Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Dany007

    veterán

    Na, ma reggel kiakasztott egy idősebb papa az újabbfajta Skoda Octaviájával...

    Sima reggeli menet volt, semmi extra. Jövök hazafel a Lidülből. Körforgalomnál besz...tam magam elé az öreget. Alapvetően nyugodt vagyok. :) Kibírtam szó nélkül, ahogy a körforgalomban 20-30-cal döcögve megy végig előttem... Sőt, azt is amíg az egyik városi főbb úton szintén 20-30-cal döcög el a következő körforgalomig.
    Körforgalomhoz odaérve, sehol senki. Faszikám megáll, mintha stop tábla lenne. Én meg csak szétteszem a kezem, hogy most mivan... mögöttem már gyülemlik a sor.
    No, amíg faszikám gondolkodott, addig jobbról bejött egy autó a körforgalomba. Naná, hogy faszikám megtorpant... mozdulni se tudott, viszont az autós kiment a körforgalomból még pont előttünk. Tehát megint tiszta a terep. Faszikám elindul, de kb 5-tel... Na és ekkor borult ez az agyam. Nyomtam neki egy kövér dudát, hogy húzzon már a f...omba előlünk, mivel addigra már tetemes sor alakult ki mögöttünk.

    Most nem tudom, nekem csökkent a tűréshatárom? Mert amióta megvan a Mondi, többet használtam a dudát, mint az elmúlt 10 évben összesen.

Új hozzászólás Aktív témák