- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
luckyboi82
tag
Na most akkor kérdezek még egyet : Xiaomi Mi4 black 64 Gb vagy ONEPLUS ONE 4G LTE 64GB
-
Ájvé
veterán
válasz luckyboi82 #64652 üzenetére
Xiaomi.
-
klepto
addikt
Sziasztok!
30.000.-Ft-os árig milyen Androidos telefont ajánlanátok?
Amit én találtam, az a Sony E1 29.900.-Ft-ért függetlenül.
A lényeg, bírjon ki 2 évet, legyen támogatottsága, és minél nagyobb kijelzővel legyen szerelve.
A Sony 4"-os, ami már határeset, egy 4,3-4,5" jobb lenne; márka kevésbé számít.
Ami helyett lenne, az egy Alcatel OT-995, ami eléggé bugos...
Ja, és talán ha számít, jó lenne, ha nem fekete lenne; a páromnak szánom karácsonyraHa magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
nash2
tag
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok!
Az alábbi kritériumoknak megfelelő telefont keresnék:
- A keret szűk 60 ezer forint.
- Lehetőleg új, vagy alig használt készülék kéne. Mindenképpen gyári garanciális legyen!
- Független vagy telenoros készülék jöhet csak szóba. (A Telenor is tilt előfizetéses készüléket, ha nem fizetik a számlákat?)
- Hosszú távra kéne a telefon, tehát 2-3 évig legalább. Formailag a HTC élvez előnyt, de nem élvez prioritást abban az esetben, ha van ennyiért jobb ár-érték arányú készülék is! De formailag pofás legyen, ez szempont!
- Az op.rendszer lehetőleg Android legyen. (iPhone 4S már úgysem fér bele a keretbe igazán, WP is lehet akár.)Köszönöm előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
meg
-
Flind
senior tag
válasz peugeotmate #64657 üzenetére
Ha 2-3 évet ki kéne bírnia, akkor szerintem a WP ideálisabb, így én a Lumia 735-öt ajánlom. Elég pofás is szvsz.
(#64655) klepto: Motorola Moto E.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz peugeotmate #64657 üzenetére
Xiaomi Redmi 1S
-
norbert1998
nagyúr
válasz luckyboi82 #64652 üzenetére
Na ez az, amur meg mi sem tudunk eldönteni! Az 1+1-en ott a cm11, majd 12 de ki tudja meddig. A xiaomin pedig a létező legjobb gyártó rom van, de ki tudja meddig...
-
-
grafikus17
senior tag
Sziasztok!
50.000.- Ft-ig szeretnék telefon venni.
Az első fellángolásomban, a kínai telefonok felé fordultam, mert olcsók, és többet tudnak. Először a hazai boltokat néztem.
Főleg a garancia miatt akartam itthonról venni.
Az első a JIAYU G2F lett volna, de már hetek óta nincs nekik.[link]
38.000.- Ft + 1 év garancia.Kínából max 25 ezer.
A második jelölt Doogee Valencia DG800 [link]
40.000.- Ft+ 1 év garancia. Kínából kb 28-30 ezer.
Mindegyikről jókat írnak.
Főleg az áruk miatt fordultam feléjük.
Amit kinéztem magamnak még ezek előtt azok nagyon drágák, mind 60-70 ezer forint körül van.
Konkrétan az LG G2 mini, vagy az L90. Ezeket már nem tudom megfizetni.
DE!
Találtam egy boltot, ahogy az LG G2 mini 24 hó teljes körű magyar garanciával 48.149.- Ft
Mégpedig itt [link]Tér-erő.com"A Ter-ero.com webáruház valamennyi termékére (a kiegészítők kivételével) 24 hónapos teljes körű garanciát vállal!
Garanciális javítás feltételei
A termékek garanciális javítását az arra kijelölt garanciális szerviz végzi, amelynek címét, és elérhetőségét a mellékelt gyári használati útmutató, és garancia füzet tartalmazza. A szervizbe való küldés a vásárló vagyis az Ön feladata, és költsége. A szervizbe a terméken túl a garancia füzetet, és a számlát is küldje el, hiszen a garanciális javításhoz ezek szükségesek. "
Egy szó mint száz.Úgy érzem 10.000.-Ft különbség a kínai és az LG telefon között, már az LG felé billenti a mérleg nyelvét, a hazai garancia, és talán a támogatás miatt.
1. 30.000.-ér, Kínából bizonytalan garanciával, és egy vissza posta költség ha baj van vele, a fórumokat olvasva akár 9000.- Ft is lehet?
2. 40.000.-ér, ugyan ezek itthoni forgalmazótól 12 hó garival?
3. 50.000.-ér LG G2 mini 24 hó gari?Mit javasoltok, ismeri valaki a Ter-ero.com webáruházat?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi note 7
-
togeti
tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani okostelót használtan max. 40-ig?
Szempontok:
1.Fényképezés
2.Zenehallgatás
3.Pötyögés(viber,net...)
4.ÜzemidőSamsung Galaxy Ace 4?
-
fkrinya
tag
Sziasztok!
40+- 5k-ért mit ajánlotok, amihez hivatalos magyar gari jár?
Szolgáltatótól a T jöhet szóba vagy pedig független.
Semmi különösre nem lenne használva, telefonálás, email, facebook, viber, kisebb játékok, net, néha maps.
Jó lenne 1gb memória, illetve nem baj ha dual sim-es.
Eddig az LG L65, L70, illetve az Alcatel Idol 2 mini jött szóba.Előre is köszi!
Szerk: Moto G-t néztem volna itt használtan, de sajnos nincs
[ Szerkesztve ]
-
Mentior
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni okostelefon vásárláshoz.
Árkategória: 55-70e
Használt vagy új: Új
Hol vennéd meg: Függetlenül újonnan gyártói garanciával.
Hosszú vagy rövid távra tervezel: hosszú
Mire használnád: telefonálás, email (csak olvasás), facebook, viber, sorozat-film nézés vonaton hazafelé, néha 1-1 kép, navigáció, rádió
Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is: Eddig sony xperia ray készülékem volt, csak sajnos már elkezdett akadni a drága. Preferálnám a nyiltat...
Mire szeretnéd használni, mi a fontos: NAVI, üzemidő (legalább 1 - 1,5 nap jó lenne, de ebben kompromisszumképes vagyok), Dual simes jó lenne de ez is kompromisszumképes (az a fajta kellene amin ki lehet választani, vagy meg lehet adni, hogy melyik simről indítsa a hívást - mivel az egyik kártya előfizus céges, a másik kártyás -)
Fontos, hogy valami kisebb készülék kellene nem valami óriási tepsi.
Olvasgattam eddig a samsung galaxy s4 mini dual-on gondolkodtam...de annyi újdonság látott napvilágot mostanában, hogy inkább szakértőkhöz fordulnék.
Üdv és köszi!
[ Szerkesztve ]
-
nobiand
aktív tag
Sziasztok!
A családba szeretnénk telefont vásárolni, és két készülék között kéne döntenünk. Xiaomi Redmi 1s és a LG G2 mini. Mind kettő tetszik, csak szól valami a másik ellen, vagy mellette? Köszönöm -
togeti
tag
válasz -Faceless- #64668 üzenetére
Más tipp esetleg? Nem nagyon van eladó a magyar piacon és a kamera része nem túl erős.
-
Flind
senior tag
válasz nobiand #64672 üzenetére
Az LG azonos kijelzőméret mellett egy kicsit kisebb, és nagyobb akkumulátor van benne, de én a MIUI miatt egyértelműen a Redmi 1s mellett szavazok. És egyébként a processzor is a Xiaomiban erősebb egy kicsit.
(#64673) togeti: Nem tudom mennyire van belőle használt, nézd meg te is a Xiaomi Redmi 1s-t!
[ Szerkesztve ]
-
Yiggdrasil
aktív tag
Szerintetek ezek közül melyik lesz leginkább használható állapotban mind hardver, mind szoftver terén a következő 2 évben?
- Sony Z1c /100e/
- Sony Z1 /100e/
- Samsung Galaxy S4 (i9506/I9515) /105e/
- Samsung Galaxy Note 3 Neo (N7505) /111e/
- Samsung Galaxy S5 Mini (G800F/H) /100e/
- LG G2 16GB /90e/
- LG Nexus 5 16GB /90e/
- iPhone 5C 16GB /105e/Magamtól ezeket néztem, mert ezek úgymond csúcsmodellek, még ha nem is a legfrisebbek, és még nagyjából bele is férnének a keretbe.
A Sonykban tetszik a "strapabíróság", a Samsungnál a Note-ban a kijelző, az S4-hez volt szerencsém pár napig, az is látszólag egybe volt, az S5 Minit még nem láttam élőben. Az LG-k nagyon szimpatikusak, a Nexus főleg a stock rendszer miatt. Az iPhone meg kakukktojás, régen volt 4-em, anno szerettem, csak azért vettem be a listába, hogy hátha.Ezek közül Ti mit ajánlanátok/nem ajánlanátok?
Bocsi, ha sokszor kérdezem, de azért 100ezer forintot nem tudok könnyű szívvel elhamarkodottan elkölteni, illetve most bővült is a listám.
-
Flind
senior tag
válasz Yiggdrasil #64675 üzenetére
Egyértelműen Nexus 5, a stock rendszer miatt. Ez a legstabilabb, két év után sem fog lassulni, és a frissítések is borítékolhatóak.
-
quailstorm
nagyúr
válasz Yiggdrasil #64675 üzenetére
Tájékoztatásul közlöm, hogy a Sonykban semmi strapabíróság sincs. Sőőőőt.... A hőtágulásra repedő nem garanciális digitizer az elég sok anyázást kiváltott. Komplett ház, kijelző és digitizercserével, eredeti alkatrészre cserélni meg majdnem egy másik készülék ára volt...
Jó OK, vízálló. De mit ér ha bemész télen a lakásba és összetörve veszed ki a zsebedből?
Remélhetőleg ezt a problémát már megoldották.
Amúgy elég jókat válogattál össze Magam részéről annyit tudnék, hogy S5 minit nagyon nem, de i9515-öt sem.
Hogy a rákba ilyen drága az S5mini?
(#64677) Flind: Nexus 5 egy éves!!!!!!!
A Google kötelező támogatása még 6 hónap!!!!!!!!!!! Jó esetben kap még 10 hónapot és cső.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz quailstorm #64678 üzenetére
Megjelenéstől számítva 2év a hivatalos támogatás a Nexus modellekre, szóval még legalább 1év. 5.0 biztos jön rá és valószínű ennek további frissítési is.
-
quailstorm
nagyúr
válasz norbert1998 #64682 üzenetére
SGNex is időn túl kapta a 4.3-mat, de ez nem Mikulás meg jótékonyság, hanem a devkit és a nem 5 perc a fejlesztés esete.
-
Yiggdrasil
aktív tag
@Flind: Köszi! Viszont akkor frissítés terén mi a hivatalos állapot? A Lollipopot megkapja még gondolom, de a jövő évit már nem? Illetve Nexusoknál mennyire jók a hivatalos frissítések? Ugye nem Sony-minőségben kapják meg őket?
@quailstorm: Köszi, akkor a Sony-kat elfelejtem egyenlőre. (Talán 2 év múlva hátha)
Samsungokból ilyen 90-100 környékénmelyik típust érdemes megvenni manapság? (Már ha van ilyen)A G2-nél jobb a Nexus5? Illetve van még olyan tavalyi csúcsmodell, amit nem írtam, de ajánlottabb lenne, mint ezek?
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz quailstorm #64681 üzenetére
18 hónap akkor, de lényeg Nexusok támogatása a legjobb, 5.0 biztos lesz rá és valószínű utána is kap még néhány alverziót.
-
Flind
senior tag
válasz Yiggdrasil #64684 üzenetére
A hivatalos állapot a megjelenéstől számított 18 hónap, de nem véletlen frissítették az oldalát az új készülékekhez igazítva, még jó ideig kapható, és támogatott lesz, a N6 mellett. A Lollipopot és az az utánit biztos megkapja, de szerintem még a következőt is. A costum ROM támogatás meg még 3 évig élni és virulni fog. A szoftver minden Android közül ezen a legstabilabb, attól nem kell félned.
Esetleg még a OnePlus One-t nézheted meg milyen árban van, lehet hogy az kicsit még 100k fölött van, de jobb is hardverileg mint ezek a tavalyiak.[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz quailstorm #64686 üzenetére
4.1 a vége S2-nél ami tényleg nem rossz, viszont S3 lehet nem fog 5-re ugrani már.
-
flymi
addikt
Üdv!
Korábban már érdeklődtem itt és (bár a javaslatok közt nem szerepelt) végül egy Samsung Ace4 lett vételezve páromnak, eddig teljesen elégedett vele.
Most magamnak keresek egyet.
Feltételek:
Dual-Sim és független, lehetőleg új és garanciás
Új, de legalábbis nem túl avéttas Android
4,3-4,5-ös, lehetőleg AMOLED kijelzős
Legalább 5 MP-es fényképező, előlapi kamera nem lényeg.
1 GB memóriás, 4 magos proci, 16 GB tárhelyes és bővíthető
1900+ akkus (de inkább erősebb), levehető hátlaposnak és feketének/szürkének kell lennie
legyen megbízható és ne valami sose hallott, teszteletlen xingpingxar.
legfeljebb 55e HUF értékben!Igen tudom, hogy most a Dual Sim kivételével nagyjából leírtam az Ace4-et...
Létezik ilyen, vagy kérésemmel forduljak a Jézuskához?[ Szerkesztve ]
/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
nagykriszti
csendes tag
Sziasztok!
Lg G3 v Sony Z2?
Melyiket vegyem meg hosszabb távra és miért? -
t1
addikt
válasz nagykriszti #64690 üzenetére
G3, Z2 régebbi modell, G3 erősebb.
-
quailstorm
nagyúr
Még 4.4-re se ugrott. S3-mal az a baj, hogy a fullos touchwiz ramzabáló szarsága miatt már gyári állapotában is használhatatlan laghalom egy feladattal maximum. Szóval a Samsung azt mondta hogy nem.
Persze csak skin szintű touchwizzel simán jönnek a 4.4-es modellek 512MB RAMmal (Core 2), meg a Galaxy S-emen is CM11 van, de mint anno megtudtuk az Xperia X8 sem bírta el a 2.2-őt, igaz hogy a droid történelmében a legnagyobb gépigénye a 2.1-nek van és a legkisebb a 2.2-nek de ez ne zavarjon senkit.De S3-nál már a 4.3-mat se érdemes felrakni, mindjárt a CM-nek kell jönnie hogy ne kelljen a KNOX miatt szívni.
[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
-
m1lan
őstag
válasz quailstorm #64692 üzenetére
Az S3 LTE kap 4.4.4-et is, az S3 Neo-t meg 4.4.2-vel adták ki alapból.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
klepto
addikt
Köszönöm mindenkinek!
Egy kissé utána néztem, és változott a véleményem.
Bár a Sony E1 kinézetre továbbra is tetszik, főleg a lila/fekete összeállításban
Más szempontok alapján kell választanom, ha egyáltalán létezik az igényeimnek megfelelő telefon...
Min. 8Gb beépített memória a KitKat miatt
Hivatalos magyar garancia és "szervizháttér".
Viszonylag friss, de legalábbis átlagos felhasználáshoz elegendő hardver
Legalább 2 éves megbízható működés
Ár jó lenne, ha a 30-ba beleférne, de max. 40; viszont lehet Telekom függő is.
Új készülék legyen.
Windows mobil nem játszik, már én is bánom, hogy erre a platformra váltottam...
Igaz, a navigáció isteni, de minden másban jobb a Droid; még az sem igaz, hogy a Windows nem fagy, mert nálam nem egyszer fagyott, akadozott, stb... Nem ezt vártam egy Nokia Lumia 625-től...Ha magányosnak érzed magad, indíts el egy horror filmet és kapcsold le a villanyt. Egyből nem érzed majd magad egyedül ;)
-
quailstorm
nagyúr
De egyikben sem 1GB RAM van...
(#64695) klepto: azt a vackot hagynám másnak, kevés az már. Inkább pályázz valami Ace LTE félére. 1GB RAM meg Snapdragon 400 legyen már alap. Bár az igaz, hogy Ace 3 LTE nem kitkat és nem is lesz, de CM már van rá.
Mert ha az L625 kevés volt, akkor droidon az 512MB-tól+gyengébb hardvertől nemtom mit vársz[ Szerkesztve ]
-
98bja
senior tag
Testvéremnek segítek választani új okostelefont.
Kritériumok:
- Android (a lehető legújabb)
- Max. 30E Ft.
- Netezésre, zenehallgatásra, néha-néha egy kis játékra használná
- Gördülékeny működés, ne laggoljon
Nagyjából ennyi, köszönöm előre is az ajánlatokat! -
balazs0102
senior tag
válasz nagykriszti #64690 üzenetére
Nekem előbb G3 volt. 1 hónapig bírtam vele..most Z2 van. Sokkal-sokkal jobban szeretem. A G3 nekem egy dologban tetszett jobban. Szebb fényképeket csinál. Ennyi, miben másban nekem a Z2 a jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Spórolós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Flip 4 Graphite 8/256 utólagos fólia, karc mentes
- bontatlan, új Motorola Razr 40 8 GB/256 GB zöld színű kihajtható (flip) telefon 2026.aug-ig garis
- Samsung Galaxy Flip 4 Pink Gold 8/256 gyári fólia, karc mentes
- Széoséghibás -repedt Iphone12 vagy 13 minit vennék, normális áron!
- iPhone 15 128GB fekete, független, 2027-ig garanciális, akksi 100%
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest