- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
válasz ledgeri #171347 üzenetére
Ezen az árszinten választani kell az időtálló hardver és a hosszútávú support közül.
Ha el tudod engedni az állami 20.000 forintot, Samsung.com-on 2db 10%-os kupon aktiválásával 117.442 Ft-ra jön ki a Galaxy A52s 5G, ami minden igényednek megfelelne. Tavaly októberben jelent meg Android 12-vel, 3 főverziót ígérnek még rá, majd utána +1 évig biztonsági frissítést.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
fogirobi
senior tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném. Páromnak vennék telefont és egy Redmi Note 11-et néztem ki. Ebben az árban találok jobb vagy hasonló vetélytársat? Nincsenek külön igények, az ár az max 80.
Köszönöm előre is a segítséget! -
aktív tag
Samsung telót szeretnék, ütés- és vízállót. Lehetőleg kisméretűt. Egy SIM elég, legyen NFC, AMOLED. Nem kell más semmi nagyon (átlagfelhasználó), esetleg az akku legyen jobb. Most A5 van, ennél jobb, de hasonló méretűt szeretnék, legalábbis a szélessége ne legyen sokkal több. Új és használt is jöhet, 60 E Ft-ig, de esetleg beesik vmi BB ezért inkább 80-ig.
[ Szerkesztve ]
-
N.Misi
friss újonc
Kedves Tagok!
Segítségeteket kérem.
Olyan mobiltelefon programozó szakembert keresek, aki a Huawei Mate 20 mobilomba vissza tudja programozni az eredeti 9.0 OP-rendszert.
Minden szakemberhez vezető tanács és infó megoldás számomra.
Köszönöm szépen!
Üdv! Misi -
sfdrakex
nagyúr
válasz mastodon #171358 üzenetére
Galaxy xcover 5 100 ezer körül.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
N.Misi
friss újonc
válasz mastodon #171358 üzenetére
Köszönöm! Sajnos én nem értek hozzá, és az eddigi információn szerint nem is fogok... Szakember kellene, aki rendelkezik Huawei Mate 20 mobil 9.0 OP-programmal (ez az egyszerűbb), vagy programozni tud (ez a nagyobb munka). De minden megoldás érdekel.
Van rajta egy ma már nem használt program, ami nagyon hasznos.
Szóval mindenképpen huawei-es szakemberre van szükség,,,Tud valaki ilyen szakemberhez irányítani? Köszi!
-
gabber01
addikt
válasz sfdrakex #171349 üzenetére
Jó lehetne az is nyilván, de gondoltam majd 1 év elteltével létezik más, ami azóta kicsit jobb, időtállóbb. De végülis nekik majdnem mindegy, csak jól tudja az alap dolgokat. Meg az sem hátrány, hogy ugyanolyan modell lenne, így könnyebben megtanulják a kezelését.
Szóval bújom a piacot, de ennyiért úgy látom nincs igazából jobb, csak más. Legalábbis újban.Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
ObiWan13
tag
Sziasztok,
a kettő közül melyik készít jobb képeket, illetve melyiket javasolnátok hosszú távra?
- S 20 Fe
- A 52s 5gElőre is köszönöm a válaszokat.
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok! A Realme 9 6/128 ajánlott teló? Vagy van jobb 100k -ig? Átlagos felhasználás, főleg youtube, közösségi média, ilyesmi.
-
Zoleee83
addikt
válasz perempe #171370 üzenetére
Nálam most ott, hogy nem nagyon vettem elő a laptopot, jó nagy a kijelző kellemes rajta netezni (pedig nem akartam tepsit).
Emellett ténylegesen villámgyors a telefon, a 4x már nagyon laggolt. A 67w-os gyorstöltés meg zseniális. Jó választás volt, versenyben volt az 52s, és Lite 5G NE, de mindkettőtől jobb számomra.* You can't stop me to love the world with all its lies - Guano Apes *
-
perempe
addikt
válasz Zoleee83 #171371 üzenetére
Hol fejlődhetett nagyot a technika? Én S3-ról váltottam C11-re, ott még nagyobb a különbség.
Antutu
S21FE 5G 6GB
765.000 • Antutu v911T 8GB
575.899C21 4GB/64GB
110.490Xiaomi Redmi 4X China · 2GB · 16GB
57.686 • Antutu v7Samsung i9300
19.102[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
aprokaroka87
nagyúr
-
sfdrakex
nagyúr
válasz perempe #171372 üzenetére
Akkor milyen durva lenne, ha egy idei csúcsra és nem egy 2 éves alsókategóriásra váltottál volna.
Egyébként évente nincs nagy fejlődés, de azért 2-3 évente van érezhető fejlődés, illetve volt úgy 2020-ig azóta szerintem lassul a fejlődés.
[ Szerkesztve ]
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
-
sisi22
aktív tag
Tudna valaki segiteni, hogy a samsung galaxy sorozatok (a, s, stb.) kozott mi a lenyegi kulonbseg?
Ma kell megtenni a tegnap eltervezetteket.
-
22balu
aktív tag
Sziasztok,
milyen androidos telot vegyek 100e-ft ig ? Nyilván a legjobb érdekel ami ebből kihozható
Köszi,
-
ledgeri
nagyúr
válasz sfdrakex #171348 üzenetére
& #171350 sfefe & #171352 m1lan
Köszönet az infókért!
Ha módosítom a kérdésem arra, hogy Van 100k alatt, de minél olcsóbban gyári android 12-es telót, ami talán kap 14-et is? (egyéb megkötés nincs.) Akkor mi az ajánlat?[ m1lan Ha a szoftver a prioritás, akkor milyen féle hardver limitációkra kellhet gondolni a távolabbi jövőben? Honnan szerezhetőek be kuponok?]
Már a 100k is nagyon a limitet üti nálam telóra, szemeim előtt a 60-80 lebegett múlt évben... aztán jött a -20k-s lehetőség, gondoltam akkor annyival mehetek feljebb, vártam, is hogy majd majd esegetnek a droid 12-es telók, aztán meg az ár-boom érkezett. Ez a "nem a legfisebb OS-sel adjuk ki mikor már az elérhető, hanem az előzővel" is kvázi gyalázat. ...és kezdem belátni, hogy a " várok, hátha jövőre jobb lesz" nem igazán jön be. már ott járok, hogy láttam, hogy érkeztek hsz-ek (szám szerint), de kerültem a topikot +1 napig, hátha jobb lesz...
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
ghiottone
nagyúr
válasz ledgeri #171386 üzenetére
Ha stock android kell, akkor kb. marad a Motorola és a Nokia. A Motorola esetében az Edge szérián kívül csak 1 főverziót adnak a G-s modellekre és az ezévi modellek 3 év biztonsági frissítéseket kapnak hozzá, míg a Nokia etekintetben más jobban áll - de valahogy azok a modellek kimaradnak az ajánlásokból.
Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Abrion
senior tag
Hali
Testvérem keres új telefont ami nem samsung, max 100k ért.
Netre, videónézésre, zenére, skypera használná, több órán át naponta.
Szóval legyen ok a sebessége a weblap betöltésnek, és ne legyen hibás skypeon, az tuti kikészítené.
Legyen független és legyen havidíjas a mobil.
Ajánljatok mobil ilyen kritériumra
Érzem kicsit sok az elvárás 100kért de hátha van csoda a világon. -
MODERÁTOR
-
Abrion
senior tag
válasz Viktor0610 #171390 üzenetére
ja kikellet volna vastagítanom a nem szót
-
BlackV
őstag
Helloka!
Két kérdésem lenne:
1., jól látom, hogy aki nem szívlapátot akar, annak csak Iphone mini az egyetlen elérhető alternatíva?
2., mekkora szívás Iphone-ról az adatátvitel windowsra, mondjuk raw fájlok ilyesmi kezelése?
Köszi előre is! -
jon_snow
csendes tag
A mar tobb, mint 4 eves Huawei P20 telomat vagyok kenytelen lecserelni. Nagyon szerettem, de a legutobbi foldrehullas utan mindene osszetort. Egy kinai displayt kapott, es vegulis most is tudom hasznalni, de igy a touch button mar nincs benne, es csak kapton szalagok tartjak ossze Legalabb meg utoljara mindent le tudtam menteni, ami kellhetett.
- Árkategória: max 100EUR. Orulok, ha kevesebb
- Használt vagy új: uj
- Hol vennéd meg? Amazon.de
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: hosszu. Szeretnem, ha a kov telefonomal min 4 evig baratok lehetnenk.
- Mire használnád? altalanos felhasznalas. jatszani egyaltalan nem jatszok telon. TWS-t sokat tesztelek (bar g*cire utalom oket), igy a hozzajuk kotodo appok, Airoha dev toolok. sok tura, edzes, igy aztan az se baj, ha van valami ertelmes IP ratingje, es nem muanyag a haz. ezen felul csak audio streaming appok, meg melohoz Teams, WeChat, Ouutlook es hasonlo szutykok.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android pls
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? jo lenne, ha a P20nal nem, vagy csak minimalisan lenne nagyobb.Nezegettem a neten a GT2-t es GT2 Prot, de tul nagynak tunnek. Xiaomi 12 meretben meg jo lehet, de azt olvastam hogy kicsit "gagyi" muanyag hazban van. Samu S22 esetleg? Az meretben tokeletesnek tunik.
-
-
rendesadam
tag
Sziasztok!
- Árkategória. max 300 ezer körül
- Használt vagy új? Új
- Hol vennéd meg? Boltban (media markt, alza, stb)
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? Inkább hosszabb, nem szoktam évente cserélgetni
- Mire használnád? szerintem nincs semmi speciális, munka (email, meeting), telefonálás és videochat a családdal, általános fényképezés, játékokból sem a hardverigényeseket használom (pl trainstation 2), böngészés, navigáció
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? a mostani 6,4", 158x75, ezzel nincs semmi gondom, az se gond ha kicsit nagyobbJó lenne vagy fontos:
Dual sim támogatás kell mindenképpen.
Mivel nem szoktam gyakran cserélgetni a telefont, így jó lenne legalább 8 GB RAM és 256 GB tárhely, de 6/128-nál semmiképp nem mennék lentebb. Az időtállóság jegyében 5G és wifi6 támogatásnak is örülnék.
Kamerában nincsenek hatalmas elvárásaim, de ha családi eseményt fotózok, akkor nem szeretnék olajfestmény minőségű képeket kapni.Jó ha van:
Vízállóság plusz pont
Vezeték nélküli töltés nélkül megvagyok, de ha van akkor annak örülök :]
Hosszú szoftvertámogatásNem baj ha nincs:
Jack csatlakozó nélkül megvagyok.Amiket néztem eddig:
Samsung A52S: korrekt kis darabnak tűnik, lehet elég is lenne
Samsung S21 FE: tetszik, de a mobilarénás tesztben eléggé lehúzták :]
Motorola Edge 20 Pro: szeretem a Motorolákat, ár/érték arányban egész jó, a kamerára panaszkodnak sokan, meg hát a motoroás szoftvertámogatás elég harmatos.Nagyából ennyi jutott eszembe, köszi a segítséget.
-
ghiottone
nagyúr
válasz rendesadam #171398 üzenetére
A szoftveres támogatás miatt inkább Samsung. Esetleg S20FE?
Az Edge 20 Pro 2 főverziót és 2 év biztonsági frissítést kap - az Edge 30-as széria esetében ez 3 év biztonságira módosult. Szoftvertámogatásban kezd javulni a Motorola, kamerában viszont kell a gcam.
S21FE nem rossz, de nekem nem tetszett anno, hogy az sd888-as procija érezhetően jobban melegedett, mint az OP9 sd888-asa - én emiatt + a kijelző pwmje miatt is küldtem vissza.Eladó OnePlus 9: https://shorturl.at/xmRZc | "ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
rendesadam
tag
válasz ghiottone #171399 üzenetére
"A szoftveres támogatás miatt inkább Samsung."
Igen, az eszem azt mondja, hogy Samsung, a szívem meg húz a Motorola felé"Esetleg S20FE?"
Már kezd eléggé kifutni, közel két éves típus, emiatt nem nagyon néztem eddig."Az Edge 20 Pro 2 főverziót és 2 év biztonsági frissítést kap"
A 2 év biztonsági frissítést hogy értsem? A 2. főverziótól indul?
Nagyon néztem ez Edge 30 Prót is, az még beleférne, de eléggé lehúzták a kamerát, meg melegedésre panaszkodnak."S21FE ... procija érezhetően jobban melegedett,"
"a kijelző pwmje"
Mennyire durva a melegedés?
Ennyire zavaró a kijelző?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- alza vélemények - tapasztalatok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Horgász topik
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest