- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyisziati
veterán
válasz MaxxDamage #154098 üzenetére
Ismerve a magyarosch trükközést, nem csodálom.
Jó tíz éve egy LG LCD tévét vettem és fizettem 2 év plusz garit (törésre, mindenre valami 12 ezer volt).
Kollégáim amikor megtudták, egyből kérdezték: "de egy héttel a gari lejárta előtt zuhan majd a polcról, ugye?"[ Szerkesztve ]
-
feloman
aktív tag
Sziasztok!
Dilemmában vagyok. Ha az árat nem nézzük, akkor melyik lenne általános felhasználásra jó választás az alábbiak közül:
Huawei Nova 5T - nem olyan erős kijelző fényerő napsütésben
Huawei P40 lite - itt a google hiánya miatt nagyon elgondolkodtató számomra
Xiaomi Redmi Note 9 Pro - ez pedig a mérete miatt
Samsung A51 - nem olyan erős akkuidőMelyik telefon várható, hogy a legtovább lesz támogatva szoftver ügyileg?
Előre is kösz a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
felo
-
kelly7
aktív tag
Sziasztok
60-70k között keresem a best buy telefont. Ami fontos lenne: NFC jó üzemidő, 2 kártya, lehetőleg csajos szín, jó fényképező. Redmi note 7-et váltanánk vele.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz feloman #154102 üzenetére
Én az utolsó kettő közül választanék.
Élőben nézd meg őket, akkor egyértelmű a méretkülönbség.
Ha fontos a méret és a súly, akkor az A51 mindenképp jó választás. -
MaxxDamage
félisten
válasz nyisziati #154101 üzenetére
Van/lehet benne igazság!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
FraFer82
tag
válasz MaxxDamage #154096 üzenetére
Akkor viszont nem is értem, hogy miért gondolkodtál más telefonban.
1 napot bír ki ez a telefon is, ahogy a többi nálam. Kipróbáltam, tetszett, csak egy másik jobban.
-
FraFer82
tag
válasz feloman #154102 üzenetére
A P40 Lite-ot csak akkor, ha valamiért nagyon beleszerettél. Akkor már inkább egy P30 Lite (New Edition 2020).
Ha a Xiaomi nagyon nagy neked, akkor az nagy is marad, egy új rendszert hamarabb szoksz meg. Inkább a Nova 5T vagy a Samsung A51, de akkor a méretek miatt inkább a Huawei. -
MaxxDamage
félisten
válasz FraFer82 #154108 üzenetére
Újabb "flagship" kellett, de egy 2 évig ez is jó szolgálatot fog tenni.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
FraFer82
tag
-
BK87
senior tag
Sziasztok. Mi a véleményetek a Xiaomi Mi 10-röl egy galaxy s10 plus, vagy egy P30 Pro-val összehasonlítva? Előre is köszönöm.
-
Integreat
tag
Sziasztok!
Mit vennétek 150-160 ezer Ft-ig? Használt, de garanciás is szóba jön.
Xiaomi Mi 9-et vált (alaplaphiba), lehet apple és android is. A képernyő nem volt vészesen nagy, de nem baj, ha kisebb. ez a magas, keskeny konstrukció csak szerintem rossz?
Fontos: Social media, e-mailezés, PDF-olvasgatás, böngészés, fotó, videó, néha játszom magasabb igényű játékokat, de nem prioritás.
Megéri Apple-re váltani? Nincs bajom az androiddal, inkább azzal, hogy nem tartják az árukat, és véleményem szerint rosszabbul bírják (lehet, hogy balszerencsés vagyok).
Esetleg várjak valami megjelenésre a közeljövőben?
Köszi
-
robertr
csendes tag
Helló!
Légyszi segítsetek dönteni. Mostani telefonom 160mm és nem tudom megszokni a méretét. Három típusa szűkítettem a szóba jöhető "kisebb" mobilokat.
Xiaomi mi9 se
Huawei P30
Samsung Galaxy S10eNem tudok dönteni a jobb üzemidő, jobb kamera, kisebb méret, megbízható működés és ár érték arány közül.
Két kártyával, mobilnettel, napi nyolc óra szinkronizálás, semmi játék, böngészés a használati mód. Legalább két évig szeretném megtartani.
Esetleg, ha van személyes tapasztalata valakinek a fenti modellekkel, szívesen meghallgatom az előnyeit és hátrányait.Köszi!
-
Joltee
aktív tag
Sziasztok! Lányomnak szeretnék egy telót, most egy Redmi 4X van (de az is maradna családban), meg vagyunk elégedve vele.
5-5,5" méretben van egyáltalán ajánlott bármi, ami max. 60e, újonnan?
Fontos: minél hosszabb üzemidő, normális fényerő és felbontás (legalább 720p de inkább jobb) "Komolyabb" játékokra nem lenne használva, szóval nem kell atom hardver; a rendszer menjen döcögés nélkül. (min. 3GB mem.)
Igazából a Redmi Note 8 úgy általában szimpatikus, csak a 6.3"-os méretet sokallom, ezek még felnőtt kézben sem kicsik. Én még a G4-emet, ami 5.5" sem érzem éppen kicsinek tokkal együtt.Chuck Norris elszámolt végtelenig! Kétszer is... :D
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
válasz Viktor0610 #154121 üzenetére
Az nincs itthon.
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Kleroo
veterán
Urak! Új vagy használt, mindegy. 40-45k keret.
1 szent cél van: Minél jobb képeket készítsen, legyen oké üzemideje, és ne legyen olyan régi modell, hogy 1-2év alatt kuka. Semmi más nem szempont.
Mit ajánlotok :)
Volt valami régebbi redmi amo gcammel pokolian sokkal jobb képeket lőtt, csak nem rémlik melyik.Az új Redmi9 szimpi, csak a főkamera képe nem elég jó (az összes remek egyéb tulajdonsága viszont hót felesleges lenne)
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
MODERÁTOR
-
AssAssynn
őstag
Sziasztok.
A következő 3 telefon közül melyiket választanátok?
Xiaomi Redmi...
...Note 8T
...9
...Note 9
Mind 4 Gb-os változat, 64/128 Gb tárhellyel.Egyszerre kellene beszereznem két embernek, akik a következőkre használnák:
- férfi: sok telefonálás, sms, néha mobilnet, gps
- nő: gyermeke fényképezgetése, facebook, meg úgy minden médiatevékenység
Játék egyik oldalon sem lenne.Kinek, kinek mit ajánlanátok?
Elsősorban ez a három közül érdekelne, de ha mást írtok, az sem gond, csak férjen bele fejenként a max. ~60 ezerbe. Használt nem, csak új játszik. Köszönöm."Igen nagy hiábavalóság – mondja a Prédikátor –, minden hiábavalóság!" (Préd 12,8)
-
robertr
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a választ!
Nagyjából összefoglalva:
S10e - legjobb kamera, leggyorsabb, legkisebb, legdrágább
P30 - jó kamera, legjobb üzemidő, sebességben, kamerában, árban a másik kettő között van
MI9 se - mindenben kicsit rosszabb a másik kettőhöz képest, viszont a legolcsóbb
Nem egyszerű a döntés.
Sokat hallani beégett kijelzős Samsungokról. Szerintetek, ha néha használnám navigációra 1-2 órát, akkor kell tartanom ettől, vagy azért több idő kell ahhoz hogy beégjen?
-
nyisziati
veterán
válasz robertr #154135 üzenetére
Ha
1)kánikulában,
2)szélvédő mögött használod,
3)folyamatosan töltve,
4)max. fényerőn, akkor beéghet 2 óra alatt is.
Én rá szoktam applikálni a légbefúvó rácsra valami tartót, és úgy használom, akkor nem ég be. De volt, hogy csak tixóval ráragasztottam a telót, ha épp nem volt tartó (céges furgonban).[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
nyisziati
veterán
válasz robertr #154137 üzenetére
Az újabb Samsungokon a fényerőcsúszka utolsó kb. 20 százalékánál kezdődik a piros zóna. Szerintem ha azalatt hagyod a fényerőt és folyamatosan hűtöd a telót, akkor nem ég be.
De ezt folyamatosan tudod ellenőrizni, hiszen a beégés nem egyik pillanatról a másikra történik, hanem először csak halvány nyomok jelennek meg, amik erősödhetnek.Mi egy kollégával használunk egy A40-et javarészt GPS-re, kb. 2/3-os fényerővel, klímás járgányban, 1-2 órás utakra, és nem égett be.
-
Safranek
aktív tag
Sziasztok , az alábbiak kapcsán kérem a segítségeteket:
Árkategória. 80 e ft
Használt vagy új? mindegy , garancia legyen.
Függetlenül újonnan gyártói garanciával , esetleg használtan az aprón.
Hosszú távra , best-buy telefon.
Telefonálás , normál felhasználás, fényképezgetés(ez nem baj ha jobb mint átlagos), internet , zenehallgatás , navigálás.
Android illetve min 4/64GB. 5-6,5" körüli méret.
Amin gondolkodok: Használt Mate 20 , vagy új Xiaomi Redmi Note 8T/Redmi Note 9.
LG G4-et váltana.
Várom a javaslatokat.[ Szerkesztve ]
„Attól tartok, Safranek, hogy maga gúnyolódik velem. Jöjjön közelebb!″
-
ToBeY
nagyúr
Hello
S8-ról szeretnék váltani szerintetek mire lenne érdemes,aminek jó a kamerája és nagy kijelzője is van?Itt HA-n szeretném venni,a keret nagyjából 120k. -
nyisziati
veterán
-
ToBeY
nagyúr
válasz bl4ze #154145 üzenetére
Alapból szimpatikus a xiaomi,elsőre mi note 10 néztem ki,az bár kamerában penge,de hardwaresen nem túl acélos..Megnézem Mi 9T amit ajánlottál,hogy az milyen.
nyisziati: Köszi neked is,igaz nagy kijelzőt szeretnék,de Note-ban nem gondolkodtam 6,5 elég lenne az 5,8 után
Egy S10+ kívül esne 120 max 130k budgen?[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
válasz ToBeY #154147 üzenetére
Nem, vannak S10pluszok ilyen áron.
-
szl15
csendes tag
üdvözlök mindenkit!
Vásárlás előtt állok. Eddig a p30-as mobilom volt (még megvan). Semmi bajom nem lenne vele. ha a mérete nem zavarna...kicsi
A kamera számít, azért is vettem ezt a modellt. Most váltanék. A kiszemeltek: Galaxy a71 és a Redmi note 9 pro
Szerintetek melyik hasonlít kamerában leginkább a p30-hoz?
köszönöm a válaszokat....
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs