- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #146950 üzenetére
Amik közül egy csomó nem működik megfelelően Android 9 (pláne 10) alatt, mert a Google egyre több lehetőséget elvesz a fejlesztőktől.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Winnie The P
őstag
válasz Viktor0610 #146951 üzenetére
Érdekes, én is onnan töltöttem le és tökéletesen működik mi9 lite-on.
Gigabyte B450M S2H|Ryzen 5 5500|Arctic Freezer12|G. Skill 2*8 Gb 3000Mhz|MSI RX 570 8Gb|Kingston A400 240Gb SSD|SP Nvme 512 Gb|Seagate 2TB|FSP Hexa+ 500W|Zalman Z3|Philips 243V7|W11|
-
MODERÁTOR
válasz Winnie The P #146952 üzenetére
Nem mondtam, hogy nincs, csak sokkal kapcsolatban olvasom, hogy nem működnek az újabb droidokon.
Xiaomi 13T
-
Skillet
addikt
válasz juuzer #146949 üzenetére
Tegnap ítam a redmi 7-ről, emiatt nem is ajánlom! Hacsak nem akarja valaki a kontaktjait a fülével hívogatni, mint valami telefonbetyár.
A kérdéseim azóta is állnak, ha valaki tud rájuk választ. Nagyon köszönöm![ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
törölt tag
Üdv. Mindenkinek!
Tanácsot kérek a Samsung galaxy a70 és Xiaomi Mi 9 Lite közti döntéshez.
Melyiket ajánljátok jobban és melyik magyar üzletből? -
Taktoj
aktív tag
Sziasztok. Szerintetek érdemes december közepéig várni, használt teló vásárlással?
Lejebb mennek az árak vagy feljebb az ünnepek előtt, van valakinek esetleg ezirányú tapasztalata?
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
-
draco31
veterán
Sziasztok.
Huawei P20 lenne lecserélve, Vodafone flotta csomag.
Következő telefonok között kellene választani, ezek vannak kb egy árban.
Samsung S9 64Gb
P30 lite 128Gb
Samsung A70 128Gb
Huawei Mate 20 128GbASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
frem1790
őstag
-
juuzer
addikt
válasz Skillet #146954 üzenetére
Oh ezt nem láttam, sry ne haragudj.
Ja a Xiaomiknál ez állandó hiba. Szerintem 10-ből 8/9 modell ilyen. Ha jól emlékszem a Mi 9 tesztjében is panaszkodtak erre.
Nem hinném, hogy egy Redmi 8 jobb lenne ebből a szempontból. (A Mi A1-emen is volt hasonló probléma, telefonálás közben.)
A fillérb*szásnak megvan az ára, haha.
Vamos a la playa.
-
Nova_
tag
válasz juuzer #146947 üzenetére
Köszi!
Keretet nem írtam, mert gondoltam, inkább rászánok amennyit kell, de legyen jó tartós telefon (évekig jó), mivel én inkább csak könnyű netezésre (pl email, facebook) meg zenehallgatásra használnám. Éppen ezért gondoltam, nem lesz olyan nagyon drága egy ilyen teló. A méret lehet kicsit más, de a HTC mini 2 mérete pont befért zsebekbe, meg olyan pont jó méretűnek tűnt általánosságban csak azért mondtam.
Ilyen átlagos teló csak 100k környékén van (Xiaomi 9 SE) vagy van valamennyivel olcsóbb is ami ezekre a célokra megfelelne? -
juuzer
addikt
válasz Nova_ #146969 üzenetére
Hát esetleg iPhone 6s volt még Black Friday akcióban 90k, de én egy 4 éves telefonért azt az árat sokallom. Ugyanez igaz az iPhone SE-re is.
Írtam a Redmi 7A-t, de az tényleg nagyon belépőszint.
Sajnos már tepsik vannak általában forglaomban. Igaz a kijelzőméret növekedésével a kávák meg elkezdtek csökkenni.
Szerintem a Mi 9 SE áll a legközelebb sajnos az általad említett mérethez. Eszembe jutott még a Huawei P30, de az is csúcskészülék, 200k körüli árazással. Igaz az a Mi 9 SE-nél nagyobb.
Btw: a Telekom felvette a kínálatába a Mi 9 SE-t, ha esetleg náluk vagy, megnézheted, hogy előfizuval el tudnád e hozni olcsóbban.
Nyilván van olcsóbban is jó telefon, pl. Redmi Note 7/8T, de azok tényleg péklapát méretűek a HTC-dhez képest a 6,3-4"-es képernyőikkel. Nyilván ha bevállalod ezt a kompromisszumot, akkor viszont sokkal nagyobb keretből tudsz választani, akár jóval olcsóbban is.
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
MODERÁTOR
válasz Skillet #146970 üzenetére
Nem emlékszem, hogy sokan panaszkodtak volna a Redmi 7 topikban.
(Igaz, nem is követem napi szinten.)
Általában ez a hiba kiküszöbölhető azzal, ha megnézed, hol a közelségérzékelő, és úgy teszed a füledhez, hogy az takarva legyen.Sok Xiaomim volt/van, ez szinte mindig téma, de engem ez rendszerint elkerül.
A napokban volt ilyen gondom a Note 5-tel, restart megoldotta.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Ájvé
veterán
válasz Dareiosss #146940 üzenetére
Ebben egyetértünk, 2-3 év van egy készülékben ma (hardveresen és szoftveresen is elavul), a többi szinte ajándék ha megfelel még a felhasználónak (vagy ahogy írtam a felhasználó custom ROM-okkal kitolja a szoftveres szavatosságát, erre írtam a Leecot példának, annak a gyártói ROM-ja eleve használhatatlan nálunk úgyhogy még nagyon választás sincs). Viszont a Huawei jelenlegi körülmények közt hosszú távon elég bizonytalan (USA tiltó lista) én csak ezért írtam, hogy Xiaomi esélyesebb, semmilyen egyéb tapasztalat vagy vélemény nem játszott közre.
#146954:
Ha nincs bekapcsolva a bekapcsoló gomb hívás megszakítás, akkor ki tudja kapcsolni hívás közben a kijelzőt és nem lesz ilyen gond.[ Szerkesztve ]
-
macssessz
tag
válasz Winnie The P #146952 üzenetére
Melyik hívás rögzítő működik neked jól? A pontos nevet légyszi mert sok hasonló van!
-
biega
aktív tag
Sziasztok!
Androidos GPS készüléket kerestem, de csak 2-3 éves típusokat találtam nagyon gyenge hardverrel, így inkább vennék egy olcsóbb telefont, ami másod készüléknek is használható lenne.
Melyik készüléket javasolnátok, amin jó sebességgel futna a Sygic és a Google Maps is?
Legalább 5,5" lenne az ideális, de a 6" felettinek örülnék a legjobban.
Ár, ideális, ha belefér 40e Ft-ba. -
DjDanee87
addikt
Üdv
Öcsémnek keresnénk új telefont. Samsung Galaxy S4 minije van most. Nem használja semmi extrém dologra. Internet, sms, youtube, zenehallgatás. Felhasználás miatt szerintem nyugodtan elég volna neki valami alsóbb kategóriás darab.
Én egy Xiaomi Mi A2 lite-ot használok és imádom. Látom azóta van belőle A3. A 720p kijelző nem hiszem, hogy zavarná őt, de a nagy akksi neki is biztos tetszene benne.
Mik az ajánlottak ilyen esetben? Én nem vagyok otthon a témában, csak a saját tapasztalatom miatt gondolnék a Xiaomi-re, de szívesen utána néznénk más opciónak ha tudjuk mi jöhet szóba.
-
Vangelis
félisten
Üdv Srácok/Lányok!!!
Ismerős hölgynek kellene teló 60e-ig.
Jó akku jó fotó Jó kijelző
Igazából csak telefonál leginkább....thx
[ Szerkesztve ]
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
dying_sun
csendes tag
válasz TeeJay #146931 üzenetére
Köszi, meggyőztél, akkor a Redmi Note 8-at venném.
NFC és gyorstöltő nekem nem kell, ellenben a 8T kicsit nagyobb méretű ha jól láttam.Turbado 62680 Ft [link] elvileg 2 év garival
Ez jó vétel most vagy érdemes megvárni pl. valamelyik "pénteket"?Illetve üvegfóliát milyet és hol? Vagy a Gorillához már nem kell?
-
demike93
tag
Sziasztok!
Xiaomik közül 100k-ig keresek telefont.
A főbb szempontok a minél nagyobb belső tárhely (vagy legyen bővíthető) és a minél jobb kamera. Ha lehetséges itthonról is lehessen beszerezni.
Mit tudtok ajánlani?So Long, and Thanks for All the Fish
-
megint én
őstag
Melyik telefonnal támogatom legkevésbé a kínai diktatúrát?
-
Vakegérke
félisten
válasz Viktor0610 #146994 üzenetére
Hatalmas ötlet.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Zez
csendes tag
Sziasztok, abszolút alap telefont keresek tartalék telefonnak, itt a 40-es árfekvésben, de azért használni lehessen 2 napnál tovább anélkül, hogy földhöz vágná az ember Redmi 7 esetleg 6? 32GB-os modelleket néztem.
Tudom hogy szeretik a kedves fórumtársak 2 naponta leírni ugyanazt, de azért lécci . -
megint én
őstag
Tisztában vagyok vele, hogy szinte mindent kínában gyártanak, ezért is fogalmaztam úgy, hogy "legkevésbé". Persze, lehet, hogy lesznek mindegyikben kínai alkatrészek, de minimalizálni steretném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest