- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldi3r
veterán
Hello!
Legalabb 5.5"-os telefont keresnek, amit nem szenvedes hasznalni.
Sok nezelodes utan maradt 1-2 kiszemelt.
- Redmi Note 4
- Moto G 4+
- Honor 6X (megeri a felarat az elozo kettohoz kepest?)
Vagy tartsam meg a Nexus 6-ot? Varjak a Nokia 6-ra? Esetleg nezzek egy Oneplus 3-at hasznaltan? Vagy inkabb masikat keressek hasznaltan? Merre indulnatok?(#114899) Mirr Murr, Ebben a listaban az S3 pont nincs benne
E30 (oo=[][]=oo)
-
válasz terrel #114897 üzenetére
Szerintem igen megéri a felárat, hogy miért? A kérdésedre a válasz maga belső tartalmak miatt.
Ha hosszú távon szeretnéd használni.
P10 javára írható az alábbiak.
P10L-nek ugyan akkor kijelző nagyságán belül és felbontása terén nagyobb a fényereje megközelítőleg 50 nittel
P10L javára dől ismét a mérleg nyelve ha a Kirin cpu ra tekintünk ,de grafikai téren azonosak a paraméterek.
A belső háttértár 2x akkora , nagy a valószínűsége hogy szoftveres támogatása is hosszabb lesz, mivel újabb készülékről van szó.A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
terrel
csendes tag
válasz Luck Dragon #114905 üzenetére
Köszönöm a segítséget, egész nap olvasgattam teszteket és ugyanerre jutottam, hogy a hosszabb támogatás miatt meg a nagyobb tárhely miatt a P10 lite a befutó.
Ma rendelem valamelyik gsm boltból.
Azt meg tudja mondani valaki, hogy a meglévő micro sim kártyám helyett nano sim kártyát a szolgáltatónál lehet kérni vagy otthon vagdostátok ha előtte nem nano-s volt a telótok?
Van egy nagyon régi normál sim kártyám is aminek a számát szintén szeretném használni.
Bocsánat az amatőr kérdésért első nano-s telóm lesz -
-
Yasuo
aktív tag
válasz soldi3r #114904 üzenetére
53eFt-ért jó választás lehet akkor Neked a Redmi Note 4.
-
w.miki
veterán
Szerintetek egy használt Z3 compact, vagy egy új Redmi 4x?
Minél kisebb méretű telefont szeretnék, és ezeket ismerem, amik méretben, és árban elfogadhatóak.
Jó lenne még kisebb, 4"-4.5", de olyan androidosban nem létezikOlcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
-
TAKÍÍ
tag
Szeretnék telefont venni minél olcsóbban, de úgyse lesz annyira olcsó mint szeretném.
Kijelző: elég sima HD nem kell a Full HD
Új legyen, független és android.
Alap alkalmazások BKV menetrend, időkép, telefonálás és messenger googglemaps, emaliek működjön. Nincsenek nagy igények.
Apám nem rég vett egy Samu J3 at, amit a tesztek bár kicsit lehúztak (lehetne erősebb hardver meg több tárhely meg stb.) de mégis működik meglepően jól. Én azt hittem rosszabb lesz. Lehet az is elég lenne nekem. Persze kicsivel jöhetne jobb is de az 50 már. Látom hogy 50 alatt nem úszom meg a telefon vásárlást.
írjatok 30-50 ezerig pár hasonló mobilt. Mike lehet és érdemes ennyiért venni?
Doogee, Xiaomi, stb?[ Szerkesztve ]
-
malnabokor
senior tag
- Árkategória: 55 000 Ft-ig
- Új
- Hol vennéd meg? Független, gyártói garanciával
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Amerikai ismerősnek, akik egy évnyi magyarországi tartózkodásukra keresnek telefont. Emiatt ha az adott telefon ismeri a CDMA-t akár nem is lenne hátrány (nem tudom, ez mennyire gyakori) de egyenlőre nem is előny. Szóval ha tudja, az érdekelne
- Mire használnád? Telefonálás, Navigáció, Skype, és Drón (DJI Phantom 3, Mavic) "kijelzőnek"
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Droidos legyen
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Eddig egy SGS3-at használt, így készülékben akörül. Tudom, a 4.8"-os kijelző így már nem divat, így az 5-5.2" lehetne jó. Viszont tudom, hogy inkább az 5.5 megy ebben az árkategóriában, így érdekelne egy nagyobb képernyős ajánlat is, hogy legyen választék.Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a segítséget!
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
Vadmeggy
aktív tag
Sziasztok!
150-200k között szeretnék egy androidos okostelefont.
Legfontosabb szempont az üzemidő és a teljesítmény, illetve ne legyen 5.5" nál nagyobb.Ebben a kategóriában merre nézelődjek?
Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.
-
TAKÍÍ
tag
válasz Soybex #114915 üzenetére
Igen épp ezt nézegettem. Xiaomi Redmi 4a pro.
Valószínűleg 99%, hogy ez lesz. Nagyon baráti az ára.
Csak kíváncsiságból érdekelne e fölött mit érdemes venni, mi lenne a köv. lépcsőfok, amire azt mondanátok hogy kicsit jobb és érdemes lenne elgondolkodni rajta. Viszont nem lépjük át az 50k kertet. Természetesen lehet más márka is.....[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
válasz TAKÍÍ #114918 üzenetére
Igazából efelett is Xiaomi az ajánlott, pontosabban a Note 4 vagy a 4x. Verhetetlen középkategóriában a márka. Meizu is még talán azaz talán bent van a mezőnyben, de a készülékeik nem annyira megbizhatóak ahogy forumon lehet olvasni.
[ Szerkesztve ]
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
Jimmy8
senior tag
Sziasztok!
A5 2017 dualt (a520fd) akarok venni. Sajnos itthon csak szurke importos keszuleket lehet venni. Melyik gsm boltbol szabad vasarolni? A bolti gari mellett, milyen negativumok varhatoak egy ilyen, nem hazai piacra gyartott teloval kapcsolatban?[ Szerkesztve ]
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Nem is inkább milyen, inkább honnan kérdésem lenne.
Amennyiben újonnan szeretnék vásárolni egy iPhone 6/6+gyári kártyafüggetlen telefont, melyik internetes GSM boltot tudjátok ajálnani?
Ahol lehetőleg semmilyen hátrány nem ér vásárlás után.Köszi.
yo
-
Yasuo
aktív tag
válasz Jimmy8 #114926 üzenetére
És kenny123
Mindkettőtöknek a mobilcornert ajánlom. Egyrészt nagyon korrekt cég, másrészt sufni gsm-ekhez hasonló alacsony árakkal dolgoznak, ami annak tudható be, hogy hollandiából importálják be a telefonokat, valamint nincsen külön boltjuk, ezért nem kell fizetniük az ott dolgozókat. Ezeken kívül még gyári garanciát adnak.
-
pelenka35
őstag
Sziasztok!
Szeretnék egy új telefont venni.
- 100-150 e Ft körüli összeget szánnék rá.
- új telefont szeretnék
- részletre,előfizetésre egy szolgáltatónál (Telekom)
- Hosszú távra .
- A telefont ezekre használnám:
telefonálás és sms
normál felhasználás, fényképezgetés, internet
- fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás, )
Ami a legfontosabb ,hogy 6" vagy annál nagyobb kijelzője legyen.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
Gamertag:Rob3rt75
-
ZavaBalazs
őstag
üdv! dual simes s8-at keresek, ez cska gsm boltokban kapható itthon. a wes-tel.hu, mobileshop.hu, 24gsm.hu, gsmvonal.hu, gsmotthon.hu közül van olyan bolt, amit (gsm-hez mérten) nyugodt szívvel ajánlanátok?
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
lezuvius
őstag
válasz pelenka35 #114933 üzenetére
Z ultra a maga idejeben egy abszolut flagship volt, mig az XA1 Ultra egy also-kozepkat telefon kicsi akkuval a meretes kijelzo es a kevesbe takarekos SoC mellett+ a kameraja se valami nagy eresztes. Viszont ha ezekkel egyutt tudsz elni, akkor jo vetel lesz
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Yasuo
aktív tag
válasz ZavaBalazs #114934 üzenetére
A B-telről jókat hallani, én a helyedben ott vásárolnám.
-
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok Lecserélném a Samsung s5-öm ,mert kezd már gyengélkedni.
T.mobilos vagyok. Nem baj ,ha bírná annyira a gyűrődést mint az s5. Szoktam rajta játszani,filmet nézni,nettezni,zenét hallgatni.Fényképeket is telefonnal készítek,nem szeretek + gépet hordani.
Az alábbi telefonokat néztem ki ,de nehéz dönteni:
HUAWEI MATE 9 DUAL
SAMSUNG GALAXY s8
LG G6
HUAWEI P9 PLUS
HUAWEI P10Szerintetek melyik felelne meg a fentebb leírt céloknak?
Köszönöm.Privire válaszolni illik.
-
lezuvius
őstag
-
malnabokor
senior tag
válasz malnabokor #114916 üzenetére
Sziasztok, erre valaki tud jó ötletet?
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
istnag
addikt
válasz Aranygyerek #114938 üzenetére
U11?
-
Pityesz78
tag
Sziasztok!
Következőek az igények:- nem túl nagy méret, vagy fizikai billentyűzet (egykezes használathoz)
- tökéletes gps
- jó minőségű kamera
- könnyen rootolható
- nulla játék
- full time online sync, dropbox, zene stb
- olcó
- használt
(- telenoros vagyok)
- nem ragaszkodom se márkához se opprendszerhezköszönöm az ajánlásokat!
[ Szerkesztve ]
-
Yasuo
aktív tag
válasz malnabokor #114940 üzenetére
(#114942) ZavaBalazs
A többi boltot sajnos nem ismerem. Esetleg érdeklődd meg az S8-as topikban.
(#114943) Pityesz78
Az, hogy "olcsó" relatív, kérlek írj egy körülbelüli árat, hogy tudjunk segíteni.
-
spilos
újonc
Sziasztok!
Nagyjábol 180000 Ft körül keresek mobilt,2-3 talán 4 évre.
Eddig három fogta meg a figyelmem:
Samsung Galaxy S8
Oneplus 5
Iphone 7
Böngészésre, zenehallgatásra, facebook-messengerre, és kis játékra használnám.
Szerintetek melyik tartana a 3 közül a legtovább, illetve ebben az ársávban melyik a legjobb vétel most?
-
Yasuo
aktív tag
válasz spilos #114945 üzenetére
Szia!
Ha ilyen sok időre tervezel mobilt vásárolni, akkor lehet, hogy jó választás az iPhone 7 a stabil rendszere és a hosszantartó támogatottsága miatt. De ha fontosabb a nagyobb méret, a jobb kamera, és a nyitott rendszer, akkor S8. A felsorolt igények alapján bármely 100ezerFt feletti telefon megfelene.[ Szerkesztve ]
-
-
spilos
újonc
Akkor lehet jobban megéri majd akkor.
Android nem fog kitartani 4 évig normális sebességgel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Politika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- BestBuy topik
- Android játékok topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest