- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- One mobilszolgáltatások
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezuvius
őstag
-
Ájvé
veterán
válasz
pelenka35 #102417 üzenetére
Van már rá Global dev ROM, azon pedig van magyar nyelv.
(#102416) SirKero:
Neked kell tudnod, ROM is dupla annyi, egyébként általában véve elég a 2GB RAM is, MIUI mellett is.(#102424) WOT-H-A-C:
Rosszul tudod, P9 Lite (VNS-L21 és VNS-L31) és Honor 7 Lite is tudja (EU régiós), EU régióba szánt Huawei-ek rendre tudják a B20-at.(#102431) peestike:
"Nekem pro van, jónéhány app fut, olyan 6-800 mega szabad ram van."
Az tényleg jó néhány lehet, nálam gmail és viber indul alapértelmezetten és 1-1,1 GB szabad indításkor, mindez Mi3-a (2GB RAM) és MIUI8 van fent, de nem olyan lényeges, hogy másik készülékről van szó, MIUI (és Google) szolgáltatások ugyan azok.(#102435) HokedLee:
Szívesen, remélem beválik, majd írhatnál pár sort róla, én is kíváncsi vagyok (nincs sok tapasztalat róla, mivel új modell, de Meizu egy jó márka).(#102436) Tina:
Honor 7 sokkal jobb, mint a Lite, szóval kettő közül a Honor 7-et érdemes választani (sőt nem is érdemes, hülyeség a 7-el szemben a Lite-ot választani). -
cs.zs.
veterán
válasz
pelenka35 #91942 üzenetére
400MB/hó-val simán simán Facebookozhatsz egész hónapban, ugyanis nálunk minden családtagnak 200MB/hó van (ami utána ugyanúgy belassul mint a tiéd), és mégis elég. Az asszony egész hónapban rajta csüng napi 1-2 órát, mégis tudtam a telefonjával netsebességet mérni, pedig az 2x40MB letöltés.
(a gimis fiam az első napon elhasználja a 200 MB-ot, utána 32kbit/sec-cel (?) nyomja egy hónapig, én pedig egész nap gép előtt ülök, alig mobilozok, el sem használom)
(a mi előfizunkban 100MB 450 Ft/sim, 200MB 590Ft, 400(vagy500?)MB 900Ft, feljebb meg nem is néztem, nem érdekel, így is megoldja mindenki, nem fogok több ezret fizetni érte havonta) -
cs.zs.
veterán
válasz
pelenka35 #91911 üzenetére
A hazai szolgáltatók 3 db 4G frekit használnak, de hogy melyiket hol, ... hát van kis káosz (illetve nem kötik az orrunkra hogy az adott szolgáltató hol-mit használ). Úgy tűnik hogy leginkább a B20 800 MHz kell, de hát ugye attól függ hogy hol
4G-n nagy sebességű net áll rendelkezésedre alacsony fogyasztás mellett - még vidéken is, falvakban, lakáson belülvagy ha nincs ilyen szerencséd, mert pl a telefonod pont az adott frekit nem vágja, akkor marad a 3G, lényegesen nagyobb fogyasztás mellett
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- OLED TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Witcher topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest