- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hi!
Havi autópálya matrica 4 hétre szól vagy 31 napra?
⭐ Stella
-
B-L-A-C-K
titán
válasz radi8tor #67059 üzenetére
Havi matrica esetén a tulajdonos által megadott kezdő naptól a következő hónapban, a kezdő nappal egyező nap 24 óráig. Amennyiben kevesebb napszámú hónap követi a vásárlás havát, akkor a hónap utolsó napjának 24. órájáig lesz érvényes a matrica. Amennyiben Ön a vásárlás napját jelöli meg kezdő napnak, úgy az érvényesség kezdete az e-matrica kifizetésének időpontja.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hűűű akkor ezt fordítsa le nekem valaki, hogy a 14. pénteken vásárolt matrinya 12. péntekig lesz érvényes vagy 13. szombatig? Esetleg 14. vasárnap?
⭐ Stella
-
-
EQMontoya
veterán
-
nagyúr
Kavicsvédő szélvédő fóliázásnak van értelme? Napi 100 km-t megyek minden nap az M0-on, ahol sok minden röpköd mindenfelé, így nagyjából 2-3 hetente kapok be kavicsot, szal pár hónap alatt olyan a szélvédő, mintha lőtéren parkoltam volna. Év eleje óta a patika szélvédőn már 3 kisebb (csak folt) és 3 nagyobb (el is indult csillag irányban a repedés) felverődés van. A kisebbeket megjavíttattam a nagyobbak csak kezelni lehetett. A két korábbi Passatomnál ugyanez volt, egy éven belül mindkettőn szélvédőt kellett cserélni. Szal, ha most már a Subarun is szélvédőt kell lassan cserélni, akkor esetleg le is fóliáznám egyből, hátha segít. Olvastam róla pozitív és negatív véleményeket is, szal nemtom, ez lenne-e a végső megoldás...
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
z123456789
addikt
válasz Lézerparaszt #67026 üzenetére
(#67034) joamilestoné
Főtengely jeladó +1. -
Horel77
tag
válasz z123456789 #67070 üzenetére
Egyszer be kell jönnie!
-
footy
addikt
válasz Lézerparaszt #67029 üzenetére
-
nagyúr
válasz Horel77 #67073 üzenetére
Szélvédőt is lehet fóliázni, de nem lehet kisebb a fényáteresztő képesség, mint Tmin=75% és kell róla műbizonylat. Az első ablakoknál ez az érték 70%. Azt írják a korábban linkelt oldalon, hogy ha nem színezett az első szélvédő (nekem nem az), akkor a fóliával együtt nem lesz kisebb ez az érték, mint 75%.
[ Szerkesztve ]
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
K Norbi
addikt
-
BigBlackDog
veterán
-
B-L-A-C-K
titán
Na megvolt az első pályás fogyasztás. ~280km-es út, 2fő + gyerek, csomagtrtó agyig, 135-140es tempó óra szerint, de forgalom miatt átlagba 128ba jött ki, + a részecske szűrő is tisztított (azaz oda üzemanyagot fecskendezett ilyenkor bele), igy 5.3 lett.
-
-
daninet
veterán
Mai coffee and machine dubajban a port Rashid ipari kikötőben [link]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
-
Magnum_
nagyúr
Stay cool, reggel 8.30kor nekialltam a sajatomnak, 12.40re vegeztem is vele, majd megerkezett a testverem a nem gyengen elhanyagolt, vadasz autojaval.
Hulla vagyok.#muveszISvagyok, ezt a kepet meglovom holnap dslr-er is.
I humbly and respectfully decline™
-
Magnum_
nagyúr
válasz kisza25 #67094 üzenetére
Ha nem Huszti, akkor csak fenyves lehet
Hasznalom persze, de okosan. Holnap elvisz Hevizre kavezni. Aztan beugrom meg somogy megye szekhelyere is, majd vissza, hetfon meg elvisz a fovarosba is, remelhetoleg (ahol termeszetesen lemosom, tiszta bogar lesz)
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- Öregszem
- Milyen egeret válasszak?
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amazon Fire TV stick/box
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest