Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz Magnum_ #58537 üzenetére

    jó autó, de azért nem kell elájulni tőle. közepesen extrázva tökéletes járós autó és ennyi. ez nem leszólás, csak kezeljük helyén.

    btw azt amúgy nem értem, hogy az emberek miért nem tudják az autójukat elhelyezni az inerciarendszerben megfelelően, szóval a amikor a lovasszekér a 0, a La Ferrari meg a 100%, akkor miért gondolja azt mindenki, hogy a középszerű szarja 80-90%, amikor 40 és 60% között van valahol a racionalitás.
    ez nem ellened szól te szent ember, hanem inkább az elvtelen márkaklubos típusra recskázó agyhalottaknak, akik azt hiszik, hogy ha van egy tíz éves passsszát//honda/dacia/akármi a seggük alatt, alávernek négy közepesen szar replika felnit, akkor ők a világ csodacsávói és az összes punetti nekik nedvesedik.
    lehet régen se volt másképp, de azért elkelne egy adag szerénység úgy kollektíve, nem kirakat életet élni hitelből, eljátszani a falu bikáját meg a jégkirálynőt, mert hosszú távon ez baromira káros.

    na, kiírtam magamból a bánatom, csak ma megint felbaszott pár ilyen jóképességű :DDD

    Kornél: az is egy kommersz cucc, csak szerethető :) szerintem párszor mondtam/leírtam már, hogy kommersz autók között azonos kategóriában csak a színház más, a műszaki tartalom (=fenntartási költség) kb ugyanaz.
    nekem ez a színház kell, nem az unalmas-megbízható-kimért-komoly. volt olyan is egy pár, nem jött be :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák