- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz szőröscica #46800 üzenetére
Szerintem igen, de én sose szoktam koppig leengedni úgy már nagyon feküdnék, mer a háttámla is eléggé hátra van állítva nekem.
-
Skillet
addikt
Köszönöm mindenkinek, ügyesen drukkoltatok!
Este 9:57-kor megszületett a kis trónörökös, Fehér Levente Zalán.
A gandalfot végül elvetettük
És nem, nem Zala megyében született
Szóval elhúzódott a dolog, rendesen. Sokat nem is offolok... pár szó/mondat csak.
Elképesztő, meghatározó élmény, bizony negatív és pozitív értelemben is.
Semmihez sem hasonlítható.
3 körül aludtam el, 5 óra óta fent vagyok... 2 óra nem valami sok megyek is, hátha sikerül még ráhúzni pár órát.
Remélem jó volt a tali. Nem fagytatok oda? Meddig voltatok?[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
zolynet
veterán
válasz Skillet #46804 üzenetére
Na majd a kövi talin átbeszéljük az átélteket.
Gratula! A névhez is, szívemhez közel áll a Levente név...egy baj van vele a Szekereshez nem túl előnyös. Meg ugye kéne hozzá még egy fiú gyermek is.
Amúgy szolidaritok, én is kb 2órát aludtam,mondjuk 2x2őt. Büdöskölke nagyon nyavajgott, ez már zsinórban a 3. éjszaka. Neked se legyen jobb!!!
Azért vannak csendes időszakok is, mint pl a tegnap du-i séta, jól végigaludta.Többieknek is kalappal a gyerekcsináláshoz!!!
[ Szerkesztve ]
Life is too short to stay stock!
-
-
Snoop-y
veterán
válasz zolynet #46813 üzenetére
Ne aggodj nem fogja abbahagyni
Hanna 8 honapos es eddig a foga miatt sirt most meg elkezdodott a szeparacios szorongas ha kimegyek a szobabol vagy Anya eltunik 3 mp-re mar gorbul lefele a szaja
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
barnam_
nagyúr
válasz xEon1337 #46810 üzenetére
Néztem ezt a nyomatékkulcsot, nem lenne rossz, máshol csak kétszer ennyiért találtam legolcsóbban.
Kérdés, vajon érdemes ezt megvenni, milyen minősége lehet? Értelemszerűen csak hobbi célra kellene otthonra
-
Skillet
addikt
válasz zolynet #46813 üzenetére
Köszönjük mindenkinek
Neked is grat újra!
Nálunk a lány névre van fix befutónk... de nem lány jött. Bízom benne, hogy lesz még gyerekünk, remélhetőleg lány de amit a sors dob legyen egészséges... meg egyáltalán... legyen.
Az az igazság, ha már 6 órát alszom, elvagyok simán, de nem vagyok egy nagy éjszakázós. Ha egy ilyen becsúszik (max 2-3 óra alvás), végem van rendesen. Hasznavehetetlen leszek.
Szóval csak reménykedni tudok. Haver lánya már elejétől jól elvolt. Éjfélkor még kapott cicit, aztán szunya, reggel 8-kor ébredt
Áhhh. Tuti csak városi legenda
Amúgy csini a kutya is!
És a számból vetted ki... mindenkinek jó szerencsét a gyerekprojekthez! Azoknak is, akik nem is terveznek babát!
Igyekszem a következő talin megjelenni. Majd meglátjuk a fiatal úr ezt miképpen gondolja(#46836) Aggregátor
Ezen nekem is megakadt a szemem. Beszerzek egyet. Anno volt ilyen a lidl-ben is. Talán powerfix? És talán ilyesmi áron. Haver vett belőle, én is használtam a felnikhez. Pontossága passz, minősége jónak tűnik, erős darab.
Kérdés melyik éri meg jobban. Aldis vagy lidls.[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
brumi1024
veterán
-
Evil Snowman
őstag
Ez a kemény nem a faláb.
-
Snoop-y
veterán
válasz Evil Snowman #46843 üzenetére
Szanalom B+
Nalunk (UK) ezt el lehet kerulni. Egyreszt a ceg aki ellenorzi garanciat vallal a vetelar erejeig.
Ha kereskedesbol veszed es kesobb kiderul hogy lopott akkor a kereskedo viszi el a balhet.
Ennyire kurva egyszeru. De mint megszokhattuk Mo-n csak a penzt tudjak beszedni erteket nem szolgaltatnak cserebeNew level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
őstag
válasz Evil Snowman #46843 üzenetére
Istenem, milyen szép ez a kocsi.
Ez azért nagyon durva.
Mondjuk a vásárló sem volt teljesen körültekintő. Gondolom nem ez volt az első XC70 amit vásárlás előtt látott, neki is feltűnhetett volna, hogy az alvázszám nem ott van a motortérben, ahol lennie kell (de ugyan ez igaz az eredetiségvizsgáló helyekre is).
A másik meg, hogy azért csak lekérdezem a Volvótól a kocsi előéletét, mielőtt kiadok 4 millió forintot a kezemből. Vagy még lehetne fokozni, hogy elviszi az ember a szervizbe, árajánlatot kérni a javításra, ami erősítené az alku pozícióját és akkor kiderülnek a dolgok.Persze könnyebb itthonról a fotelből okosabbnak lenni.
"Less but better" - Dieter Rams
-
Qru
MODERÁTOR
válasz brumi1024 #46842 üzenetére
Nálunk nincs vele gond, nem ránt induláskor. Szépen finoman, észrevétlenül teszi a dolgát.
Akinek nem megy a kézifékes indulás emelkedőn annak nagy áldás. Muter pl kimondottan szereti az auto hold-ot. De nyilván automatánál van igazi értelme mert nem kell a féken állnod miközben vársz a lámpánál vagy a dugóban.
#nincsbennetarcsi
-
veterán
válasz brumi1024 #46842 üzenetére
Az auto hold kényelmesnek kényelmes, de én se szeretem, mert induláskor néha ránt egy picit, ill. lejtős részen nem tudok üresben gurulva igazítani az autón pl. beálláskor. (Az elektromos kézifék egy másik fájdalmam :/ )
@Aggregátor: A nyomatékkulcs frankó, nekem is jól jönne évente 2x. meg egy krokodilemelő is. Meg még 100 apróság, de a végén nem férnék el tőlük. Ha kb. gyári nyomatékra akarom húzni a kerékcsavarokat (VW 120 Nm), akkor elég csajosan meghúzni keresztkulccsa, semmi feszegetés.
De azért elgondolkodom a beszerzésén... a Lidlt preferálom.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Bocsi srácok de tegnap nem tudtam menni ... kb 18:30 -ra értem haza, és Google térkép szerint 45 perc lett volna az idő mire odaérek a 18 perc helyett !
Köv. tali megint 2 hét múlva ? ahogy látom sokan nem tudtak elmenni !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
brumi1024
veterán
Nem is rántás, inkább csak az érzet, hogy most engedte ki a féket. Finomabban lehet elindulni, ha csak a féket engeded fel óvatosan.
Hill hold az széria, illetve a kéziféket is automatikusan (és végre mindenféle rántásmentesen, manuálissal, ezt a Q3 nem tudja) engedi ki, így azzal tényleg pofonegyszerű az emelkedőn való indulás, el sem lehet rontani. Akkor fogja kiengedni csak a kéziféket, amikor már van motorerő az induláshoz. Mondjuk a legtöbb emelkedőn felmegy külön gázadás nélkül, szépen adagolja magának.
(#46848) focvis: Azzal nekem nincs bajom, de huligánkodni nem lehet vele. A normál kézifék nálam útban lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BMW topik
- Apple notebookok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DIGI internet
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs