- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Luck Dragon #41495 üzenetére
Kínából rendelnék egy újat, és átültetném a lényeget az másik házból, ha olyan a felépítése. Opel topic?
-
sagesz93
addikt
válasz Gergőke88 #41501 üzenetére
Olaj van benne, nem friss, de kevesebb mint 1 éve cseréltem, 10 ezren belül van még, most fogom cserélni, de már elég régóta a nagy melegek óta van ilyen hangja a kocsinak. Azóta egy 2200km-es horvátországi túrát megjártunk vele, rendelleneset nem produkál,csak a hangok... Azért furcsállom a dolgot, megvételtől számítva 1 évig ilyen hangja nem volt.
-
Integrale
veterán
válasz sagesz93 #41500 üzenetére
Massz ala az autonak, es nezd meg a kipufogot elejetol a vegeig, rangasd meg, nezd at a hotereloket stb. (Leomlot takaro lemezt is belertve).
Par hete kicsit lekoccoltam az Alfa aljat, ez a mutatvany rahajtotta a lemezt az egyik dobra, es rezonalt 2000 korul.
De okozhat ilyet a felfogatas eltorese vagy meglazulasa is.[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
Termi16
őstag
válasz Termi16 #40917 üzenetére
Sziasztok,
az előző pénteki törénet folytatását osztanám meg veletek, illetve kérnék további segitséget.
Dióhéjban az előzmények: Fiat Linea 1.4tjet, márkaszervizből vásárolva, szerintük tökéletes állapotban, átnézetve, első nap kuplung beragadást produkál többször.
Előző péntek este kapott tőlem emailt a márkaszerviz, hogy szar a kuplung, oldják meg a problémát azonnal, ingyen és bérmentve. Mivel szombat délelőtt nem kaptam választ, felhivtam őket, és azt a tájékoztatást kaptam, hogy természetesen megoldják a problémát, vagy azonnal, vagy maximum 1 napot kell otthagyni náluk az autót a javitás idejére.
Szombaton nincs szerviz, ezért hétfőn vittem be az autót. Itt már azt mondták, hogy nem tudnak azonnal ránézni, de még aznap megnézik, hogy mi a probléma, és legkésőbb másnapra megoldják. Hivom őket kedden, megállapitották, hogy a kuplung munkahenger szar, ezt kell cserélni. Csak épp nincs nekik raktáron, ezért 1-2 munkanap, amig megjön, még aznap megcsinálják és mehetek érte. Hivom őket csütörtökön, hogy mivan már, közlik, hogy csütörtök délután megjött az alkatrész, pénteken megcsinálják, de még nem tudják pontosan, hogy mikorra lesz kész, ezért szóljak oda péntek délelőtt. Ma hivom őket, hogy mi a fene van, az a válasz, hogy bár ők jó alaktrészt rendeltek meg, de mégse azt kapták, ezért újra kell rendelni, szóval majd jövőhéten lesz valami....Erre persze "kicsit" kiborultam, és elmondtam a kedves ügyintéző hölgynek, hogy ez igy nem megfelelő, oldják meg azonnal vagy kiverem a balhét. Ez volt reggel 10 körül, azt mondta, hogy megbeszéli a főnökkel és keres, azóta se hallottam felőlük.
Nekem ebből elegem van, eladtak nekem egy balesetveszélyes állatpoban lévő autót úgy, hogy az szerintük át lett nézve, amit kellett azt cserélték, és minden szép és jó...ezek után első napon már szar, és 1 egész hét alatt nem tudják megoldani a problémát.
Kérdésem a következő, szerintetek mi a leghatékonyabb megoldás ezek után? Ügyvéddel menjek, hivjam a fogyasztóvédelmet, vagy mi legyen?
Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!
-
BigBlackDog
veterán
válasz Termi16 #41508 üzenetére
"...leghatékonyabb megoldás..."
Gyors, alacsony költségű, biztos pozitív kimenetelű. Ebből a listából válassz kettőt! Szerintem a Te helyzetedből nem lesz egyszerű pozitívan kijönni, ha ilyen a sztori eddig. Addig kell ütni a vasat, amíg nem fizettél még semmit sem.
Ügyvéd költséges és szerintem hosszú idő, amíg lesz valami abból. Fogyasztóvédelem meg véleményem szerint még több idő lehet és egyáltalán nem biztos a Számodra is abszolút pozitív végeredmény.
[ Szerkesztve ]
-
Skillet
addikt
Nagyjából ebből kiderült, milyen magas (alacsony) is az autó.
Ma mentem papóhoz, be akartam állni a ház belső parkolójába (kint parkolódíjat kell fizetni, meg akartuk cserélni a két autót, hogy a Matiz is járjon kicsit), de középen lent a vas biszbaszon, ahova a kapu záródik, fent akadtam
Konkrétan a toronymerevítő felült rá. 8cm az a tosz, tehát nagyjából 7cm lehet az autó legalacsonyabb pontja. Úgy is meg akartam mérni, úgyhogy most ez is megvolt
Mentünk enyémmel vásárolni.
Papó azt mondta a galantra, ennek zenél a motorja![ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
-
Peter.70
addikt
Ez azért durva: [link]
-
törölt tag
válasz Integrale #41511 üzenetére
Hát azért inkább ne az a trehány banda vizsgálja át újra: Elmondásuk szerint beszámitáskor leszervizelték az autót, mindent megcsináltak amit kellett, semmlyen egyéb dolgot nem kell vele csinálni, tökéletes müszaki állapotban van. Kipróbálni nem lehetett, mivel ki vannak vonva a forgalomból...Azt mondták max a telepen mehetünk vele azon a 20*60 méteren, hát köszi, azt meg inkább kihagytuk.
Ugyan mit találnának saját maguk után? Gyanús, hogy lesznek még velük problémák. -
nagyúr
-
Qtya123
őstag
Komolyan mondom a polgárőröknél betegebb, frusztráltabb, kisebbségi komplexusos embereket még nem láttam. Hatalmas bajok vannak néhányuk fejében. Régebben volt egy majom, aki az Ignisét elöl-hátul bekamerázta, majd ment az autópályákon a belső sávban gyökkettővel és kamerázta felháborodottan, hogy rámásztak, levillogták, megelőzve büntetőfékeztek stb... Mindezt összevágta, zenei aláfestéssel, feliratokkal látta el az idiótája és az összes videójánál letiltotta a hozzászólást, gondolom özönlött a kommentekbe az anyázás rá.
Most itt a következő majomőr: [link]
-
-
Kornel
veterán
Jövőre benevezek egy hobbi autóra.
Aztán ha kell asszonynak, akkor majd azzal mehet, amit kevésbé szeretek -
Skillet
addikt
Hát az árpád híd - M3 közötti részen már nem. Jártunk arra oda-vissza, brutális
Soha többé. A többi részén meg óvatosan, ahogy egyébként az egész városban.
Az aszfalt felgyűrődésekkel nagyon kell vigyázni, nem egyszer csattantam már rajtuk.
Nem lehet ezeken az utakon rendesen kihasználni az autókat, ritka az olyan kanyar is, ahol úgy igazán nagyot lehetne menni, tele kátyúval minden...
Na mindegy. Csak felhúzom magam(#41518) Qru
Elképesztő. Lehet le kellene venni az alsó merevítőket(#41517) z123456789
Iszonyat forma. És rendesen oltotta a nőket a lidl-ben, a pénztáros csajt is[ Szerkesztve ]
Mess With The Best! Die Like The Rest! 8G GALANT VR4^ever
-
tomiii.
aktív tag
válasz Evil Snowman #41534 üzenetére
Reméljük jó helyen hajtó autóban.
Most tudok egy minden földi jóval felszerelt (futómű-fék ügyileg), szinte rozsdamentes(küszöbök vége) Sierrát.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Evil Snowman #41534 üzenetére
sajnos nem jó helyen hajt, ahogy utánad is említik.
normális hátsókerekes, ami megy is, nincs ennyiért.Egyébként Clio RS-ben gondolkozom.
tomiii.: Sierra, ami nem rohad?
[ Szerkesztve ]
-
tomiii.
aktív tag
válasz Kornel #41536 üzenetére
Olyan autó nincs, ami használós, majd 30 éves és nem "rohad" de ez 30-40 ezerből tényleg 100% rozsdamentessé tehető, és fényezni sem nagyon kell, bár eredeti Ford javítófesték is van a küszöb sarkához
Egyébként nálam van a világ egyetlen rohadás mentes Scorpiója is, ami felér egy csodával A kiskutyák játszanak benne.... Lehet egy Ford múzeumnak kéne adnom, hogy ilyen is létezik.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
Linkeljek?
Nézegettem sokáig, tesom ezt akár(t) venni.
800-ba simán belefér egy olyan, amin vannak esztétikai hibák, de motorikusan es mechanikailag rendben van. 2000-2001 körüli evjaratrol beszélek.
(Élőben is néztem, mielőtt megkapom, hogy képről itelkezek.)Mdani: azért koporsóba nem ülök be.
Meg azért a 2 literes francia megreggelizi siman.Integrale: szerintem ezekből a jók bőven többek, bar ki tudja.
Mod: ezt simán bevallalnam, atnezes után.
[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
-
Kornel
veterán
válasz Evil Snowman #41542 üzenetére
Neztem persze. (Mondjuk nem most, hanem pár hete)
Nekem egyik se tűnt normálisnak.
Persze ilyen robogó motorral nem kell az 1,3 tonnás kasznik.Mod: az első értelmes mx5 3 misi.
Az 1.8-asnal még a civic is jobban megy, nem beszélve az 1.6-rol.
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Evil Snowman #41544 üzenetére
Nem rossz😉
Bár nem ismerem ezeket.
Mármint a toyota.
Az MG az gyenguszka.[ Szerkesztve ]
-
Evil Snowman
őstag
válasz Kornel #41545 üzenetére
MR2. Hátul hajt, motor/váltó mögötted és a hátsó futómű előtt -> középmotor. Kinézetre rusnya sajnos. Az előd sokkal szebb volt szerintem. Abból is van egy kicsit drágábban. 2.0 literes szívó benzin, turbóval bármikor megfújható. Lotus Elise-kbe is ugyanezt a blokkot tették anno.
Van ezekhez bőven alkatrész, viszonylag nagy mennyiségben lett gyártva, nem egy Supra.
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
válasz Evil Snowman #41548 üzenetére
Hat ezzel a hulyegyerek optikaval valoban rusnya, egyebkent szep jargany.
Kornelkanak Lotus Elise kell."Bad reklám is reklám too"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autóhifi
- Trollok komolyan
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- TCL LCD és LED TV-k
- alza vélemények - tapasztalatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest