- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
6030D
Ármester
válasz macilaci78 #303848 üzenetére
+1, a bütykös engem is érdekel. Van amúgy terepjáró topik?
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
őstag
Nem értem minek kell versenypályának használni a közutat.. szomorú, sajnos a Suzukis idős hölgy is később elhunyt. 240 körül mentek.. sok nem maradt a Merciből. Hátsó tengely is vagy 50m-re repült.. Nincsen komoly büntetés így nem tanulnak sajnos belőle
-
kisza25
félisten
válasz koxkids #303852 üzenetére
Amikor a gyerek alá raksz egy erős autót...
Itt helyben is tudok ilyen hülyegyereket, fater tele pénzzel, 20 éves korától hasonló sportos autókkal száguldozik itt lellén (már Ő is 35 körül van, de még mindig hülye), valamelyik nap a házuktól pont elém fordult ki keresztbe rakva a mercit és gyorsított vagy 120- ig a hetesen lakotton.[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
válasz macilaci78 #303853 üzenetére
Szerintem a megelőzésre gondolt, nem a konkrét esetre
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
őstag
Megelőzésre persze..
Itt már sokat nem lehet tenni. -
ziyan
tag
válasz koxkids #303857 üzenetére
Segítene valamelyest a dolgokon, ha legalább a forgalmas főutak mellett nem lenne közvetlen közel fa, ami nagy sebességnél azonnal megöl, esélyed sincs kikerülésre, amint a kerék lement az útról.
Ráadásul csökkenhetne a vadakkal találkozás is, ha lenne egy kis belátható terület az út mellett.
Kérdés, hogy hányan választanák az út melletti pusztát a szembe kikanyarodó kisautó helyett ilyen esetben.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz rbalint88 #303859 üzenetére
Délutáni programötlet a gyerekeknek és a pitbullnak, meg persze felnőtteknek: Kincsem Park. Pénteken volt agár, ha előre tudom, arra megyek, tegnap ügető, ma galopp.
Teljesen kulturált, tudsz parkolni, nincs belépő, food truck show, érdekes sörök, stb. -
válasz kisza25 #303856 üzenetére
Tata! Köszi a Kezolás tippet - tegnap elbatyogtunk és ha már elevett a fene odáig vettünk egy walk in üveget. Viszont az olcsóságát a helynek finoman és bátortalanul megkérdőjelezném mert ahogy az ember belép milyen felirat fogadja? Versace
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
norbert1998
nagyúr
válasz kisza25 #303855 üzenetére
Elvileg a Mercis alá legalábbis nem rakták az autót, mert profi MMA-s fazon volt. Aztán hogy ebből mi igaz, mi nem, azt nem tudom. Az viszont biztos, hogy megy az Ignis-es áldozathibáztatása, mert minek fordult le.
Ember, belegondoltak már abba ezek, hogy milyen, ha valaki 70-es táblánál rádzuhan 240nel? Mint a villámcsapás, a féktávolság meg egy közepes falu hossza! Tudom, mert próbáltam olyan helyen, ahol nem veszélyeztettem mást.
-
MasterMark
titán
válasz norbert1998 #303866 üzenetére
De ha egyszer rosszul mérte fel a helyzetet és befordult eléjük az miért áldozathibáztatás?
Switch Tax
-
Blindmouse_
tag
Az ignis biztonságosabb mint a merci, látod?
De a kis butusok többször talán nem csinálnak ilyet.Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
Blindmouse_
tag
válasz MasterMark #303867 üzenetére
Arra nem tudsz felkészülni hogy befordulnál balra, és a tükörben 1 kilóméterre lévő kocsik kétésfélmázsával hasítanak egy sima kétsávoson..
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
MasterMark
titán
válasz Blindmouse_ #303869 üzenetére
Ja hogy a suzuki mögött jöttek? Egy irányba mentek?
Mert akkor tök más a helyzet.
Switch Tax
-
norbert1998
nagyúr
válasz MasterMark #303870 üzenetére
Igen.
240-ről a féktávolság kb 360 méter, 500 ms reakcióidővel számolva, és legalább 10 másodperc ([link]). 360 méter nagyon sok. Épp ilyen hosszú a lánchíd. És te nem fogsz nem lefordulni a lánchídról balra (tegyük fel, hogy lehet ilyet), ha valaki a lánchíd másik végén épp most hajtott fel rá. Nem számítasz te arra 90 vagy akár 70-es táblánál, hogy bárki is 240-nel jönne mögötted.
-
Micsurin
nagyúr
Lidl-ös nyeles polírozót próbálta valaki? Vaxhoz jó ötletnek tűnne.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
tboldi
nagyúr
válasz benfolds #303845 üzenetére
Az elméletet ebből a könyvből, gyakorlatot meg valaki hozzáértő mellett tudsz a legjobban szerezni, de a YT videók is sokat segítenek, ha magadra vagy utalva.
Minimum szerszámok: sok-sok darabos dugókulcskészlet, kisebb-nagyobb nyomatékkulcsok, ütvecsavarozó, krokodilemelő, min. 2 tartóbak, kalapács, sarokcsiszoló, olajleeresztő edény, multiméter, hosszúcsőrű fogó, minél vékonyabb és hosszúkás lámpa, ékek
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kocsi lemosva jöhet az eső
⭐ Stella
-
veterán
Kimehet kabrióval, elől a felnőttek, hátul a gyerekek (kutya a csomagtartóban). Megnézik a lovakat, 1-2 futamot, kutya a többi kutyát, volt sok agár. Apa ihat pár érdekes sört (algoflex azért legyen, mert kézműves áru), anya vezet hazáig.
Kabrió fíling megvan. Persze mehet metróval is, pitbullon szájkosár. -
rbalint88
addikt
válasz focvis #303877 üzenetére
Kabrioval es kutya a csomagtartoban??? Ooo asszem nem
Egyszer probaltuk amugy negy szemellyel a kabriozast
az Audival, 40 felett nagyon vag be a szel hatra, ez meg nem olyan huzamentes, mint az ujabbak. Elol az M4-ben 180 meg tok komfortos 20 fok alatt is, az Audiban Siofokig a 140 so-so OK kabrios idoben, de igazabol a 100-110 az igazan kenyelmes. 20 fok alatt nem kell go dolkozni benne, hogy lenyisd a tetot, mert nemTegnap volt szajkosar a vadallaton, 2-es vonalon nosztalgiavillamosoztunk: [kép]
-
dellfanboy
őstag
válasz norbert1998 #303866 üzenetére
nem rakták az autót, mert profi MMA-s fazon volt.
pont a borics?vagyki -the kid- panaszkodott nemrég yt videóban hogy milyen kevés dellát kap és abból neki kel fizetnie a szállást+edző
szóval ha csak nemvagy egy mcgregor, sztem kevés a lé...eladó dolgok:mondd az árát és vidd http://hardverapro.hu/tag/dellfanboy#aprohirdetesei
-
Blindmouse_
tag
válasz MasterMark #303870 üzenetére
Hát erre a tempóra mamaként szemből se szerintem..
Megtehetem, Flúgos vagyok...
-
radi8tor
MODERÁTOR
Hátsó tengelytávból mondták be ezt a 240-et vagy a digitális km óra akadt meg annyin?
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Blindmouse_ #303889 üzenetére
Én most elblicceltem a felnipucolást, még mindig nem vitt rá a lélek a téli garnitúra rendberakására.
⭐ Stella
-
tboldi
nagyúr
válasz Blindmouse_ #303892 üzenetére
Ezért nem választottam fehéret az OZ Superturismo felnikből, én ennél lustább vagyok.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Focus-on a kötelező 45k-ról 51k-ra emelkedett volna Genertelnél.
Újrakötöttem a legolcsóbb helyen (amúgy is csak levélnehezék az autó): 41k Signal biztosítónál.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz tboldi #303895 üzenetére
Van benne olyan is, meg hasznos szolgálatot tesz parkolóhely foglalásban: ha nincs jó hely a Kugának (értsd elég széles hely ahol feltehetőleg nem nyitják rá az ajtót), akkor kiállok onnan a Focussal és beállok a helyére a Kugával (a parkoló végén áll, egyik oldalán nem állnak autók).
2 év alatt 1200 km ment bele. Fogyi az egekben.
Asszony megparancsolta hogy nem adhatom el. De a Focus ST Azura Edition tetszett neki. (jövőre megszüntetik a Focusok gyártását és most bele toltak minden extrát ebbe)[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
OPiiPO
veterán
válasz Blindmouse_ #303899 üzenetére
vazze
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.