- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
Autómosós hét lesz ez:
⭐ Stella
-
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz 6030D #303510 üzenetére
Nem tudom nálunk újabban mit zabálnak... de nem azt a kis fehérest nyomják újabban hanem jó fekete vaskosat. Bakker vetekszenek a nyesttel lassan... már slagozva se jön le mindig könnyen.
Szomszéddal már agyalunk egy ideje milyen bokornak a termése lehet a kiváltó mert ha rájövünk akkor az a növény az megy.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
sagesz93
addikt
válasz tboldi #303484 üzenetére
Az megvolt mindvégig szerencsére, csak a második autóklubbos honosítási mozzanatnál haveromnál maradt (ő mozgatta I rendszámmal), aztán 1 hétig nem tudtunk találkozni.
(#303485) focvis: nekem nagyon tetszik ezzel a felnivel(főleg most, hogy az ezüst részekről le lettek szedve a fehér foltok/marás nyomok), amit esetleg el tudok képzelni az a gyári ESSESSE felni fehérben, piros kupakkal: ilyesmi .
Egyelőre gumit se vettem, szerintem ezt a szezon kihúzom a mostanival, ismerkedünk... (2-3 padlón nincs sok tapadás)----
Köszi mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Ma reggel a Rákóczi hídon Buda irányában az Infopark magasságában megint kint volt a megszűnő külső sávra figyelmeztető tábla, mint az elmúlt pár hétben jónéhányszor.
Ellenben ezúttal tényleg lezárták a külső sávot! Szóval volt egy kis torlódás.
A Dombóvári útra engedett lekanyarodni a terelés, addigra feloldották.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Micsurin #303527 üzenetére
Na nem a tarcsi kevés, a gumi túl jó mondom én.
Úgy döntöttem, hogy őszre felkerül a meglévő acél felnire az új gumi (amit 2 éve szakszerűen
rohasztoktárolok a pinyóban) a TPMS végig ki van fizetve. Ha kimerül az elem benne akkor az új TPMS már az aluba megy és átszereltetem rá a gumit.Ezen kívül még egy akksi csere ami tervben van őszre, ezt az enyhe telet is csak éppen hogy átvészelte szegény.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
barnam_
nagyúr
válasz barnam_ #301833 üzenetére
#Autóshíreim
- megvolt a 200k hétvégén: [kép]- tankolással 5,6-ra jött ki a hazaút Berlinbe, ami nagyon jó a tempót nézve (átlag 117km/h)
- otthon tűzzel-vassal harcolnak az árak ellen, de itt is
olcsóalacsonyabb árú (1,649€ - 644Ft keddi árfolyamon) a gázolaj... 84,54€-t fizettem otthon a hazaút után, itt pedig 84,07€-t. Mindkettő ~900km-s futás egy tanknyi üzemanyaggal.- újrakötöttem a biztosítást (kötelező + casco), így 200€-val lesz olcsóbb évente. Itt is az van, hogy a bónusz emelkedik, nem okoztam kárt, de a biztosítás is nő folyamatosan. A kötelező nem, de a casco egyre drágább.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
Ja így már értem... hát így se jobb
A W124-ben miért nem döglik be az emelő motor? Oké a fogaskerék elkopott, de volt rá 20+ éve.
Siralmas...
Pont tegnap agyaltam rajta, hogy 5 év és 200k futással lassan lehet cserélni kellene a gépet, mert ki tudja milyen meglepetéseket tartogat. -
Arcképgyáros
Tegnap kocsimosaskor kiprobaltam a K2 Rotont. Nagyon durva, hogy mindenfele kefeles meg ecseteles nelkul meg a csavarlyukakbol is kiszedi a retket. Azert nyilvan rafert volna az ecseteles, majd kovetkezore.
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz ArthurShelby #303544 üzenetére
Elvileg csak a fekporral lep reakcioba.
-
Szada85
aktív tag
válasz barnam_ #303529 üzenetére
"-otthon tűzzel-vassal harcolnak az árak ellen..."
Sokat elárul, hogy míg az emberek az üzemanyagárakon pörögnek addig azzal senki nem foglalkozik, hogy az élelmiszer és az egyéb fogyasztási cikkek jelentös része szinte ugyanannyi, de sokminden már drágább is otthon, mint pl. a németeknél...
(nyilván annak is van hatása a végfogyasztói árra, de akkora diffi azért nincs az országok között, ami kizárólagosan indokolná az otthoni árak mértékét).Hogy egy extrém példát is hozzak, pl. a DM-ben az alap "sajátmárkás" tusfürdö otthon 400 Ft (1,02€), addig a németeknél ugyanaz 0,55€ (~215Ft).. Nem akartam elhinni.
Hozzátéve, hogy az otthoni cucc sokkal hígabb is, mint a német, tehát valószinü még higítva is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest