-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz ArthurShelby #302550 üzenetére
Nyilván nem ők maguk lesznek a hibásak az adózott adóval. A kiskereskedők, úgyis...
-
-
pècsimunkás
addikt
Gondolom megint a kutasok fognak fizetni.
A MOL profitja èrintetlen lesz. Ahogy az állam bevètele is.Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Peter.70
addikt
válasz pècsimunkás #302554 üzenetére
Azt ne felejtsd el, hogy végső soron jó eséllyel a lakosság fog rosszul járni
-
nagyúr
Mert mennek minta Zállatok:
HATÁROZAT
Tsébácsi (Cím)-t (a továbbiakban: ügyfél), mint a(z)
XXX-000 forgalmi rendszámú gépjármű üzemben tartóját
39 000 Ft, azaz harminckilencezer forint
közigazgatási bírság megfizetésére kötelezem.
INDOKOLÁS
Az ügyfél által üzemben tartott, fenti rendszámú gépjárművel 2024.04.17. 15:37-kor, Budapesten, a
XVI. kerület Újszász utca 54. számnál, a közúti közlekedés szabályairól szóló 1/1975. (II.5.) KPMBM együttes rendeletnek (KRESZ) a megengedett legnagyobb sebességre vonatkozó 26. § (1)
bekezdés a) pont-ban/ben foglalt előírását megszegve, a megengedett legnagyobb 50 km/óra sebesség helyett úgy közlekedtek, hogy a járműnek a sebességmérő által mért sebessége 66 km/óra volt. A sebességmérés hitelesített mérőberendezéssel történt.
A G*cik nem a laktanya oldalán álltak, hanem a másikon, elbújva az egyik ház előtt. Én meg siettem asszonyért. Aznap rakták be az akkor még rosszul működő tpms szenzorokat is.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #302557 üzenetére
Van abban tpms, de csak ABS-es.
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
válasz MasterMark #302560 üzenetére
Még jó, hogy nem értek utol
-
stickermajom
addikt
válasz BigBlackDog #302561 üzenetére
Enyémben még a rendszer sincs meg, akkor biztos nem érhet baj. Pedig most kéne nyomni, mert rendszámom egyelőre nincs, a papírka meg nem látszik a sötétített üveg mögött.
-
nagyúr
válasz pit stop #302564 üzenetére
Kicsit homály de sajnos egyértelmű, siettem asszonyért (naná az ő hibája, nem az enyém ) Nagyon a kijelzőre tapadtam szerintem, és nem figyeltem az út szélét, és vagy nem jött szembe senki, vagy basztak jelezni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz brumi1024 #302568 üzenetére
Míg tartozol nekik, az ügyfelük vagy
Reméltem, hogy mivel MVMI-s autó volt, van rajta valami "védelem", hogy bent van a rendszerben, hogy ez a rendszám ne kapjon büntit , de ez a hiú remény most tovaszállt 2 Deák Ferenc szárnyon[ Szerkesztve ]
-
-
Peter.70
addikt
[Szakaszos leállás jön a Mol finomítójában]
Valahogy mintha a legutóbbi benzin ár stop idején is valami hasonló lett volna -
félisten
-
-
Qru
MODERÁTOR
Nyilvan a profit orientalt mol kapja a sallert. Ado csokkentes nem lesz sztem.
#nincsbennetarcsi
-
fecke78
senior tag
1 percig se sajnálom se a MOL-t se egyik bankot sem , Mocskos rabló banda mind . Ígyis ugyis velünk fizetettnek meg mindent
-
Qru
MODERÁTOR
válasz MasterMark #302560 üzenetére
Akkor sem feltetlenul szerencsere. Cegessel allitottak meg 20k de 0 pont.
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
cOxeR
Ármester
válasz Tsebacsi #302556 üzenetére
Zállatokról jut eszembe, inkább egy gyorshajtási bírság esett volna mára jól, mint állatkórház... mai napom mérlege, kutya szarul van, kivizsgálás közel 130e, csütörtök műtét egy órás, 400e (kb 2 helyen vállalnak ilyen epeműtétet) ha nincs komplikáció, persze inkább ezt fizetem... + havi 40e gyógyszer, till the end.
[ Szerkesztve ]
-
-
cOxeR
Ármester
válasz Tsebacsi #302583 üzenetére
Majdnem, ez egyel drágább talán, ide járnak a technikai felszereltség miatt onnan is az orvosok, pl erre vagy hasonló a műtétekre. NÚSZ-al van szembe, ha már autós topik, nem is offolok tovább.
stickermajom
Nem egyszerű semmilyen gyógyászati téma, úgyhogy nehéz mérlegelni, ha valami sikeres, ha nem, hogy valójában mennyire volt az ellátó körültekintő/profi, mindegyik esetben lehet bármelyik lehetőség is sajnos állapot/baj függvényében.Bizakodunk köszi!
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz szabonagyur #302576 üzenetére
Fogyasztás kerek 10L/100.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Bitte bitte, erre (is) való az offos topik.
⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
-
félisten
-
-
pit stop
addikt
Ki mikor tervezi mosni az autót?
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
félisten
-
brumi1024
veterán
válasz cOxeR #302582 üzenetére
Jobbulást neki.
Más: Model 3 Performance-ból is megjött a facelift. Adaptív futómű, kovácsolt felnik, talán jobb fékek, új szellőztetett ülések a főbb változások, meg szoftveresen csavartak egy kicsit a track módon. Erőben nem történt sok (ha egyáltalán) előrelépés, bár az elődről hivatalos számokat nem közöltek. 22-ért kifejezetten erős ajánlat, de a sima RWD is 17-ért.
[ Szerkesztve ]
-
F_Zolee
veterán
válasz szabonagyur #302588 üzenetére
Nekem a múltkori M3 dugózás meg egy felesleges óbudai kör után 7.33 lett az azt megelőző 8.12 után.
-
Reggie0
félisten
Nekem mostanaban 11-14 liter/100km a varosozas es 120-170km-enkent regeneral az auto. Lehet vissza kene fognom magam.
-
janakbacsi
őstag
gondolkodom egy ilyen beszerzésén. használja ezt a típust valaki? megfelelő minőségű ez a termék? idehaza kb. kétszeres áron lehet hozzájutni.
[link]"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest