Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cOxeR

    Ármester

    válasz Tsebacsi #224771 üzenetére

    Azért őszinte leszek, figyelem a káoszt, ami itt megy az üzemanyag körül és engem is érint hisz van egy 10l++-os fogyasztású autóm főleg ahogy mostanában megyek vele :D (most épp csurig 100-as benzinnel), de azért örülök, hogy 1 éve elektromost és nem benzinest/dieselt vettem. Nem kell azon agyalnom, hogy jön a hosszú hétvége és útközben ha épp üres egy kút, mi a tököm lesz. Persze az elektromos töltők se tökéletesen megbízhatóak... de akkor is, csak tudok valahol két lokalizáció között valahol delejt szerezni.
    Ha nem kellene másra a zseton tuti vennék akkus tárolót - főleg ha elérhető árban/készleten lenne és még nyugisabban lennék. Szomorú, hogy ilyen időt élünk.

    Más, van valaki aki régi autót mert bevállalni? 1983-as Mennyire gáz, egy rozsdásodó kasztnit rendbehozni, legalább optikailag elfogadható állapotra? Nem kerül forgalomba, csak körbe az esztétikai rohadásokat javítanám és vagy fólia (ez ajánlat függő) vagy akár elvetemülten saját magam festeném. Szóval otthon lehet-e értelmesen glettelni, alapozni, csiszolni? - ez azért kell a fóliázás előtt is...hogy fent is maradjon pár évet. Mennyire elvetemült egy 10-es skálán?

Új hozzászólás Aktív témák