- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
A cupe vesziti a legkevesebbet, a kombi a legtöbbet az ertekeböl...a cikk szerint....erdekes azert
-
szőröscica
addikt
Ti szeretitek az autótok kipufogógázának szagát?
-
raczger
őstag
válasz szőröscica #21454 üzenetére
Igen, ezért is vezetem be az utastérbe illatosító helyett
www.movat.hu - http://bit.ly/2mIziA4
-
MunezXBK
nagyúr
Igen, ezért mindig tolatva közlekedem.
-
TaaT
nagyúr
A dízelekhez képest sánell illatú az enyém.
Give them hell Ukraine!
-
kaszaking
tag
-
Declare
őstag
Nekem most dizel van...ennek sem a kipufogo, sem az üzemanyagnak nincs jo szaga a benzin szag, viszont jo
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Ez jó vétel lehet? [link]"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Declare #21463 üzenetére
Igazából van benne valami most is, csak a távirányító ment tönkre. Nem tudom ilyenkor mit lehet tenni. Komplett rendszert kell cserélni? Vagy elég a központi záras részt?
Olyan "acélos rendszer" egyébként nem szükségeltetik bele. Egy 16 éves Golfról van szó.
[ Szerkesztve ]
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Declare
őstag
válasz pocokxx #21464 üzenetére
Egy pajzs rendszer, vagy valami komoly rablasvedelmi rendszer, az ok, az valoban lassithatja ezeket a fergeket, akiket lehet autotolvajnak is hivni....de egy ilyen sima vinnyogo duda...en nem igazan hiszek ezekben a dolgokban. Ha egy auto visit az utcaban, ma mar az emberek 90% meg csak oda sem nez...amugy meg valszeg 2 masodperc alatt kikapcsoljak.
Inkabb egy valtozar, uv gravir, ilyesmi....szvsz persze
(#21465) MunezXBK na de a gaz az azert jo nem?
[ Szerkesztve ]
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz Declare #21466 üzenetére
Az ok, de jelenleg inkább a központi zár cseréjén/javításán lenne a hangsúly, mert jelenleg gombról nem működik, és a vezető oldali zár pedig sikeresen eltört/szétugrott az első hidegebb idővel... Jelenleg a jobb oldalról nyitható, de itt is kb. 2-3. próbálkozásra nyitja mindegyik ajtót. A fő célkitűzés ennek az orvoslása lenne...
"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Declare
őstag
válasz szőröscica #21468 üzenetére
Neked bömi van nem?
Nekem 6-6,5 l/100. Vagy rövid tavon jarok (4-5km, varos, ilyesmi), vagy autobahn, ott meg nagyon ritka, hogy 120-130 tempomattal csorogjak. Pont az egyenletes, 90-100 utazas nincs nekem, pedig ott ez is tudna sokkal szebb szamokat hozni, megha az 1.7 cdti kicsit öskövület konstrukcio is es nem volt soha fogyasztas rekorder
-
deicide
veterán
válasz szőröscica #21468 üzenetére
Én meg hogy örültem, hogy tegnap tankolás után pályán 130-nál végre az átlag 9.5 is volt. Mondjuk nem sokáig, mert beértem lakott területre, ott meg mindig beüt a huligánfaktor.
Pont most számolgattam, - mert hogy hamarosan 1 éves évforduló a verdával - hogy jelenleg ~22.000km-nél tartok és 11.9 az átlag a BC szerint. Az nagyjából 1 millió Ft üzemanyag. De minden kilométer megérte.
Live fast - On high - Repentless - Let it ride
-
szőröscica
addikt
válasz Declare #21469 üzenetére
Csak volt sajnos, egy jó kis E39 530d, de nagyon rohadt, el kellett adni. De a mai napig rendszeresen nézem a használtautót, és nosztalgiázok.
Egy chippelt 1.9 dci-vel járok most, 207 ezer km van benne, garantált. Óra szerint 110-nél 5 alatt fogyaszt, mentem már Miskolc-Győr távot 4.4-el. 150-nél már 6.5-7 között. Én napi 55-60km-t ingázom vele, ennek felét kb. a nulláson, a maradékot valamilyen úton módon az Árpád-hídig (M3 bevezető, vagy Váci út). Így jön ki mostanában a hidegben 5.6-5.8 közé, pedig reggel míg jeget kaparok és kinyitom a kaput, még járatom is a motort.
-
Declare
őstag
válasz szőröscica #21471 üzenetére
Egy dizel autoval, ennel jobbat nem tehetsz
(#21470) deicide ezert csökken akkor az üzemanyagok ara a kormanytol es a MOL tol tuti küldenek egy karacsonyi lapot
-
pocokxx
Közösségépítő
Akkumulátort honnan érdemes venni? 74Ah elég egy IV Golf-hoz (1.9 PD)? Most akkora van benne, de nehezen indult vele, akkor is, amikor még új volt. (Bár nem biztos, hogy az akksi hibája, de egy szerelő sem tudta még megmondani, hogy mi.) Egyáltalán milyet érdemes? Banner? Bosch?
[ Szerkesztve ]
-
-
szőröscica
addikt
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz szőröscica #21481 üzenetére
Akkor a linkelttel megpróbálkozok. Banner volt benne, valamiért azt is kerestem, amikor vettem... De jó ezt tudni.
Boltot ezek szerint nem ismeri senki?[ Szerkesztve ]
-
K Norbi
addikt
válasz pocokxx #21474 üzenetére
Exide Premium szerintem is jó, csak a gyártási évre figyelj. [link] [link]
Az első szám az évet jelöli, 5, a második betű a hónapokat! a harmadik betű a hónap hetét. 5(2015) F(Június) D(26Heti) pl.A" betű januárt jelöli, a "4" szám pedig 2004-et és így tovább. Pl. C4 azt jelenti, hogy 2004 márciusában készült az akkumulátor. Az "i" betű nincs használatban, mivel könnyen összetéveszthető az "1" számmal.
-
tomcsi23
veterán
válasz tomcsi23 #21153 üzenetére
Nagyon faintos volt a jóárasított vizsga, normálisnak tűnt mindenki, semmi kötekedés.
Tresh: 2 bejegyzés, kipuff korrodált, mechanikai rögzítés nem megfelelő (persze, mert a hegesztést állandóan elengedi, így bilinccsel van az a fül megfogva ).
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
senior tag
Sziasztok!
Punto 1.9D ma nem indult be, egyáltalán nem lehetett indítózni és egy idő után a műszerfal fényei is villogtak, halványodtak. Az akksira gyanakodtam, így ellenőriztem a cellákat és az egyikben habos a folyadék. A többi okés. Magneti Marelli, garis akkuról van szó. Mit jelent ez?
Egyébként amikor az akku rá volt kötve a kocsira, még a fordulatszám mérő is visszafelé próbált pörögni...
⭐ Revolut meghívó ajándék 7500 Ft bónusszal | Raiffeisen Bank meghívó változó ajánlói bónusszal ⭐ Kérd privát üzenetben tőlem!
-
h1ght3chzor
őstag
Sziasztok!
Kocsi 2 hete állt, próbálnám beindítani, de nem akar elindulni... Ha gázt adok közben, kb 2500-ig felpörög, de aztán leáll. Mi lehet a probléma?
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz h1ght3chzor #21490 üzenetére
Most akkor nem indul vagy felpörög 2.500-ig aztán leáll?
-
aero.
veterán
válasz h1ght3chzor #21490 üzenetére
Bevasarlokocsi? Meseauto? Valami tipus?
Tudod ez olyan, hogy nem indul a gepem, javitsd mar meg.Mar ha egy videot csinalsz az is segit.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz h1ght3chzor #21492 üzenetére
Űrrepülő,vagy babetta?
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz h1ght3chzor #21495 üzenetére
Immo.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz h1ght3chzor #21497 üzenetére
Immobiliser letilt.
-
kisza25
félisten
válasz h1ght3chzor #21497 üzenetére
aksi nem merült le és töltötted fel? ha igen:
zárd be a kocsit központi zárral, nyisd ki újra és úgy próbáld[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
pit stop
addikt
Vezess.hu cikkében van Peugeot tesztnél mint negatívum, hogy a hazai gyári importőr megszűnik és valami privát veszi át. Erről lehet tudni valamit, hogy gy hogy miért és mivan?
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest