- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
Hol lehet érdemes egy Panasonic Symphony II CD olvasó részét javíttatni, esetleg Szolnok környékén?
Valami olyan helyet keresek, ami nem iracionálisan drága, de hozzá való (használt/bontott, vagy gyári új, nem kínai másolat) alkatrészekre cserélik a hibásat (vagy megmondják, hogy vegyek inkább komplett bontott modult, ha így nem gazdaságos).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
tomiii.
aktív tag
Hihetetlen, 1 órával megjelenés után vettünk észre egy hirdetést, mikor hívtuk már ott volt a vevő nézni az autót. Meg is vették. Most, 1-2 órával később fent az autó dupla áron, benzinkúton fényképezve, még haza sem értek vele. Felhívtuk és az ár fix. Első tulajos volt, idős hölgy (vele beszéltünk is) 20+év 70.000km.
[ Szerkesztve ]
-
-
szőröscica
addikt
Voltam egy kis családi sörtúrán Csehországban az új Transit Custommal. 8.2-es átlagfogyi jött ki a végére, 1000km-t mentünk. Ebben autópálya 130, illetve országúti 100-110 volt, plusz ott azért hidegek voltak, így járattuk az állófűtést is. Elég korrekt ez így, hat emberrel és csomagokkal bőven 2 tonna fölött nyomtunk.
Nagyon csendes, sokkal halkabb mint az előző ugyanilyenünk, de ezt már írtam. Ennyit finomítottak rajta 2 év alatt. Kifejezetten jó vele utazni, csak a parkolás izgi vele néhol.
-
SzlobiG
félisten
válasz szőröscica #19267 üzenetére
Fordos topikba pont ilyen véleményt keresnek. Átlinkelem, ha nem baj.
Az a 8.2-es fogyi elég baráti mekkora motorral volt?
-
veterán
válasz szőröscica #19267 üzenetére
Megyek oda én is szombaton, írod, h hideg volt - téli gumit érdemes felrakni?
Amúgy november végén szerelném át. -
veterán
Joamilestone egy pillanatra elbizonytalanított az állófűtéses dologgal. Ill. lehet, hogy visszafelé elnézünk 1-2 napra az Alpokba vagy valahová Ausztriába/Szlovéniába, még nem tudom, de egész héten szabin leszek.
Természetesen nézem az előrejelzést.
más: baszki és már esik az eső... autót mostam. bíztam benne, hogy esetleg mégse fog.
[ Szerkesztve ]
-
mdani01
aktív tag
[ Szerkesztve ]
iPhone 15
-
-
roberto211
őstag
válasz bitpork #19276 üzenetére
6g vti sedane volt elvileg.. Gondolom elszaladt a sráccal a ló.. Néztem rtl híradó riportot a neten erről, a tűzoltó földről dobta arrébb még a direktszűrőt is ,szétroncsolódott minden.. Nagyon összetört gondolom nem 60al ment.. Pláne lakott területen 100fölött menni veszélyes eléggé.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
roberto211
őstag
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
Qru
MODERÁTOR
-
tresh
veterán
válasz roberto211 #19284 üzenetére
Ez de sz*r
-
Mágus2
Közösségépítő
-
-
Typhoon47
senior tag
válasz K Norbi #19287 üzenetére
Mondjuk ettől a 7er féle előre hátra parkolástól nem estem hanyatt. Ha beteszi párhuzamosba egy szűkebb helyre megspórolva azt az elk*rt időt amit a parkolás vesz el, na az már valami.
Egyébként mégis mi a baj az ilyen automatikákkal? Aki parkolgatni akar az menjen ki egy parkolóházba és csinálja magának.
"Education is important but big biceps are importanter"
-
Declare
őstag
En mondjuk nem fogok sirvafakadni, ha egy plaza parkoloban nem kell eltölteni fel orat azzal, hogy a szintek között kacsazva parkolot keressek, majd visszafele, keressem meg az autot stb....megall, gomb benyom, a többit oldja meg. Ha ezt megcsinaljak, majd, hogy jol müködjön es ne horpadasokkal jöjjön vissza a jargany es menet közben se lopja el egy hekker csapat, akkor hajra
(#19292) Typhoon47 ezt mar egy corsa is megcsinalja kb szol, ha lat jo helyet, Neked csak gazt kell finoman adagolnod, a kormanyzast megoldja ö
[ Szerkesztve ]
-
tresh
veterán
válasz Skillet #19291 üzenetére
Aki parkolni nem tud az alapjában vezetni se.. és ne is üljön inkább autóba. Nem azt mondom hogy én aztán olyan hude jó sofőr vagyok sőt..de pl néha hulla komásan parkolok akkor simán szoktam gépészkedni hogy elférjenek mellettem és ne parasztul álljak meg. De attól pl agyf@szt kapok amikor beállok úgy hogy mellettem 2-3 hely mind két oldalon leghátul direkt hogy kerüljem a profi vezetőket. Majd mire vissza érek úgy rám állnak hogy be szállni se tudok...és ott egy raklap hely még de neki mellém kell állnia
(#19296) SzlobiG: szerintem felesleges, inkább pakolnák alapként be az autókba a holttér figyelő rendszert. Annak lenne értelme és haszna is.
[ Szerkesztve ]
-
Declare
őstag
válasz SzlobiG #19296 üzenetére
Szvsz ez nem vw megoldas...evekkel ezelött lattam mar ezt a videot az auditol (2eves ez a video)
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fűnyíró topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...