Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • 6030D

    Ármester

    válasz stickermajom #180336 üzenetére

    Én a matricás kapuk (Véda kinézetű, nem olyan madárpózna) előtt is motorfékezek, ne én legyek a hírekben, hogy "már az xy kapu is mér sebességet, 150 autóst büntettek meg az elmúlt héten". :N Persze nem úgy, hogy mögöttem vonatozik valaki, meg nem fékezek bele.

    Korábbi maximalizált sebesség témához: azt szerintem sem fogják meglépni, hogy az autó ne tudjon egy bizonyos sebesség fölé menni. Ha nagyon be akarják tartatni a szabályokat, akkor előbb lesz beépített tachográf személyautóban is. Mivel már megvan a waze miatt, hol mennyivel lehet menni, csak össze kellene raknia a rendszernek, hogy itt ennyivel lehet menni, de ennyivel ment a kocsi. És kész. Az útépítésekre és egyéb pluszban kihelyezett táblákra meg ott a kézi trafi. Ha nagyon durvába akarjuk tolni, akkor műszakinál lekérhető, és visszamenőleg büntethető lenne a két év. Akinél bizonyítják, hogy belenyúlt a szoftverbe, annál hasonló szankciók kellenek, mint az adócsalásnál, okirat hamisításnál stb.
    Én nem szeretnék ilyen világot, de megoldható lenne szerintem már a mai rendszerekkel, csak ugye az a gond, hogy az új autóba beépíthetik kötelező jelleggel, de a régieknek ki kell pörögnie a használatból (20-30 év), hogy ez működjön normálisan. Vagy kötelezően beépíttetnek egy GPS modult.

    Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla

Új hozzászólás Aktív témák